קצת רקע: אני מתאמן 9 חודשים בערך ועד עכשיו עשיתי כמה טעויות כמו לעשות חיטוב בלי שהיה לי הרבה שריר וגם בחיטוב עצמו לא הצלחתי לשמור על התפריט ומתוך ה9 חודשים חמישה מהם הייתי בחיטוב וזה לקח הרבה מאוד זמן כי היה חגים בין לבין ויום העמסה נהפך לשבוע ובכל התקופה הזאת של החמישה חודשים הורדתי רק 5 קילו.
דבר נוסף הוא שיש לי עקמת ובגלל שהאורטופד אמר לי שאני לא יכול לעשות תרגילים בעמידה אז לא עשיתי ב9 חודשים האלה גם דדליפט סקוואט ופרס. (בנץ עשיתי)
לאחרונה ניסיתי לעשות את התרגילים האלה בייעוץ של מישהו מהפורום פה והחלטתי שאני רוצה לעשות את התרגילים האלה (חוץ מסקוואט שאותו אני לא יכול לעשות -אין טעם לשכנע. זה לא קשור לעקמת זה בעיה פרטית שאני לא מעוניין לפרט עליה)
בקיצור עכשיו אני רוצה לעשות מסה וחשבתי להתחיל עם fbw של מורכבים כדי שאני יעלב במשקלים של הדדליפט והפרס שלא עשיתי עד עכשיו. (שוב סקוואט לא יכול לעשות)
המשקלי עבודה שלי הם:
בנץ 65 קילו (משקל גןף 67)
מתח עם 12.5 קילו
לחיצת כתפיים עם 18 קילו (דאמבלים)
אם תרצו לדעת משקלים של עוד תרגילים אז תרשמו.
התוכנית:
תוכנית FBW או A – שלוש פעמים בשבוע. (לקחתי את התוכנית מהפורטל והחלפתי את הסקוואט בדדליפט כתרגיל רגליים)
דדליפט קלאסי 3 סטים 5 חזרות
בשכיבה לחיצת חזה כנגד מוט 3 סטים 6 חזרות
מתח בתוספת משקל 3 סטים 6 חזרות
בעמידה לחיצת כתפיים כנגד מוט באחיזה רחבה (פרס) 3 סטים 6 חזרות
בשכיבה פשיטת מרפקים כנגד מוט w סטים 2 10 חזרות
בעמידה כפיפת מרפקים כנגד מוט 2 סטים 10 חזרות
פלאנק 3 סטים max זמן
בנוסף חשבתי לעשות רוטציה בין הבנץ לפרס כשפעם אני עושה באחד מהם נפח ובשני עצימות ואימון אחרי זה הפוך. מה דעתכם?
דבר נוסף הוא שיש לי עקמת ובגלל שהאורטופד אמר לי שאני לא יכול לעשות תרגילים בעמידה אז לא עשיתי ב9 חודשים האלה גם דדליפט סקוואט ופרס. (בנץ עשיתי)
לאחרונה ניסיתי לעשות את התרגילים האלה בייעוץ של מישהו מהפורום פה והחלטתי שאני רוצה לעשות את התרגילים האלה (חוץ מסקוואט שאותו אני לא יכול לעשות -אין טעם לשכנע. זה לא קשור לעקמת זה בעיה פרטית שאני לא מעוניין לפרט עליה)
בקיצור עכשיו אני רוצה לעשות מסה וחשבתי להתחיל עם fbw של מורכבים כדי שאני יעלב במשקלים של הדדליפט והפרס שלא עשיתי עד עכשיו. (שוב סקוואט לא יכול לעשות)
המשקלי עבודה שלי הם:
בנץ 65 קילו (משקל גןף 67)
מתח עם 12.5 קילו
לחיצת כתפיים עם 18 קילו (דאמבלים)
אם תרצו לדעת משקלים של עוד תרגילים אז תרשמו.
התוכנית:
תוכנית FBW או A – שלוש פעמים בשבוע. (לקחתי את התוכנית מהפורטל והחלפתי את הסקוואט בדדליפט כתרגיל רגליים)
דדליפט קלאסי 3 סטים 5 חזרות
בשכיבה לחיצת חזה כנגד מוט 3 סטים 6 חזרות
מתח בתוספת משקל 3 סטים 6 חזרות
בעמידה לחיצת כתפיים כנגד מוט באחיזה רחבה (פרס) 3 סטים 6 חזרות
בשכיבה פשיטת מרפקים כנגד מוט w סטים 2 10 חזרות
בעמידה כפיפת מרפקים כנגד מוט 2 סטים 10 חזרות
פלאנק 3 סטים max זמן
בנוסף חשבתי לעשות רוטציה בין הבנץ לפרס כשפעם אני עושה באחד מהם נפח ובשני עצימות ואימון אחרי זה הפוך. מה דעתכם?