הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתחילה בחדר כושר

• פותח/ת השרשור ItsMe
  • פורסם בתאריך

ItsMe

משתמש פעיל
812
244
נק' מוניטין:
1,441
812
244
אני טסה לחו''ל ביום חמישי הזה ואמא שלי הבטיחה לי שאיך שאנחנו נחזור היא תרשום אותי לחדר כושר
עד היום הייתי מתאמנת בבית ועשיתי את המקסימום שאני יכולה אבל בחדר כושר אני חושבת שאוכל באמת להשיג את התוצאות שאני רוצה
עכשיו השאלה שלי- בגלל שבחו''ל אני לא אתאמן ואני אהיה בערך איזה 10 או יותר ימים שבהם לא אתאמן
האם זה יזיק? אני אאבד מסת שריר? אני גם לא אעקוב אחרי התפריט שלי בעשרה ימים האלה ואני לא יודעת כמה קלוריות וחלבון וכל שאר אבות המזון אני אוכל
אבל ממה שהבנתי באתר אין שום בעיה פעם אחת בחו''ל ''להתפרע'' קצת ולהרשות לעצמי .. זה נכון? אני לא אפגע במה שהשגתי עד כה?

כבר שנאו אותי על כל העניין של המגנזיום
ובנוסף העפתי שם 150 קילו לאחור בכשל סקוואט (ואחרי זה עשו טובה שהביאו כלוב לא מתכוונן)
ואחרון אחרון חביב,המחיר,רק אציין שאני משלם כמעט חצי ממה ששלמתי שם

את מתאמנת/התאמנת שם?

הבנתי.. ולא התאמנתי שם אף פעם סתם עניין אותי איך מכון מעיף מישהו

• פותח/ת השרשור
נזכרתי פתאום בשאלה שרציתי לשאול ,
אם בשבוע וחצי הזה לא אכלתי מסודר ובריא וגם לא התאמנתי, אז כשאני אחזור ״למסלול״ איך לשלב את הצ׳יט מילס ?
האם לחכות כמה זמן כמו נגד שבוע או חודש עד שאעשה שוב צ׳יט מיל? כי הרי במילא זה היה כבר שבוע ויותר של אכילה לא בריאה ומסודרת בכלל..
או שאני יכולה בכל זאת להמשיך צ׳יט מיל פעם בשבוע בלי לעשות חודש או שבועיים של אכילה מסודרת ללא צ׳יט ?
גם מציינת ששבועיים לפני שטסתי אכלתי שבועיים ״נקיים״ בלי צ׳יט

נזכרתי פתאום בשאלה שרציתי לשאול ,
אם בשבוע וחצי הזה לא אכלתי מסודר ובריא וגם לא התאמנתי, אז כשאני אחזור ״למסלול״ איך לשלב את הצ׳יט מילס ?
האם לחכות כמה זמן כמו נגד שבוע או חודש עד שאעשה שוב צ׳יט מיל? כי הרי במילא זה היה כבר שבוע ויותר של אכילה לא בריאה ומסודרת בכלל..
או שאני יכולה בכל זאת להמשיך צ׳יט מיל פעם בשבוע בלי לעשות חודש או שבועיים של אכילה מסודרת ללא צ׳יט ?
גם מציינת ששבועיים לפני שטסתי אכלתי שבועיים ״נקיים״ בלי צ׳יט

למה את עושה ציט במסה? בשביל מוטיבציה לשמור עוד שבוע או שיש סיבה אחרת?

• פותח/ת השרשור
למה את עושה ציט במסה? בשביל מוטיבציה לשמור עוד שבוע או שיש סיבה אחרת?
אני לא עשיתי מסה או חיטוב או משהו
אני הייתי במאזן ניטרלי (חוץ מ20 ימים לפני הטיסה עשיתי מאזן שלילי כי חשבתי שאעלה את הכל בשבוע וחצי כמו מטומטמת ועכשיו אני מבינה שטעיתי) אבל לא הייתי בשום תהליך

"צ'יט" במסה ? כל תקופת המסה זה צ'יט אחד גדול.

הגזמת.. תלוי איך אתה עושה את זה.. אני לא אלך ואדפוק עוגות בתירוץ של "אני במסה אז מותר לי".
בכל זאת לא בא לי לסיים מסה כמו דובי 🤡
אני לא עשיתי מסה או חיטוב או משהו
אני הייתי במאזן ניטרלי (חוץ מ20 ימים לפני הטיסה עשיתי מאזן שלילי כי חשבתי שאעלה את הכל בשבוע וחצי כמו מטומטמת ועכשיו אני מבינה שטעיתי) אבל לא הייתי בשום תהליך

אם לא היית בשום תהליך,
העצה הכי טובה שתקבלי זה להנות בחופש וכשתחזרי להתחיל מסה..

הגזמת.. תלוי איך אתה עושה את זה.. אני לא אלך ואדפוק עוגות בתירוץ של "אני במסה אז מותר לי".

HOT-memi.png

• פותח/ת השרשור

אם לא היית בשום תהליך,
העצה הכי טובה שתקבלי זה להנות בחופש וכשתחזרי להתחיל מסה..
כן אבל אני יכולה נגיד אני חוזרת ביום שיש ומתחילה מסה אז נגיד עד יום שישי בערך אני אוכלת לא מסודר ולא בריא אז מותר לי כבר מיום שישי הבא לעשות צ׳יט ? או שלתת לגוף מנוחה מכל הדברים הלא בריאים האלה ולחכות שבוע לפחות ?

כן אבל אני יכולה נגיד אני חוזרת ביום שיש ומתחילה מסה אז נגיד עד יום שישי בערך אני אוכלת לא מסודר ולא בריא אז מותר לי כבר מיום שישי הבא לעשות צ׳יט ? או שלתת לגוף מנוחה מכל הדברים הלא בריאים האלה ולחכות שבוע לפחות ?

למה ציט במסה?

אם זה נגיד מסה נקייה עדיין אסור צ׳יט?

זה לא עניין של אסור או מותר..
זה עניין שבמסה את בפלוס קלורי גם ככה וגם כמות הפחמימה גבוהה אז אני לא רואה סיבה לעשות ציט..
גם תאמיני לי שאני כל כך שבעה שהדבר האחרון שבא לי זה ציט

• פותח/ת השרשור
צ'יט עושים רק בתקופת חיטוב
אהה חח לא ידעתי פשוט..
אבל יש לי בעיה קצת עם ההורים- אני תכננתי לעשות מסה ואז לעשות חיטוב אבל הבעיה שאסור לי לרדת במשקל (כולל אם אני עולה ואז יורדת ) בגלל שהם יחשבו שאני איזו אנורקסית שמרעיבה את עצמה שאיך שהיא משמינה היא יורדת במשקל בכוונה (מה שכבר קרה לי אז זה מניסיון) וגם כי אני לוקחת טיפול הורמון גדילה והם ממש ממש ממש זהירים עם זה עכשיו אם אני יורדת חצי גרם הם מתחילים בבדיקות וסיבוכים כאילו מה קרה
בקיצור - איך אני אעשה את זה?

אהה חח לא ידעתי פשוט..
אבל יש לי בעיה קצת עם ההורים- אני תכננתי לעשות מסה ואז לעשות חיטוב אבל הבעיה שאסור לי לרדת במשקל (כולל אם אני עולה ואז יורדת ) בגלל שהם יחשבו שאני איזו אנורקסית שמרעיבה את עצמה שאיך שהיא משמינה היא יורדת במשקל בכוונה (מה שכבר קרה לי אז זה מניסיון) וגם כי אני לוקחת טיפול הורמון גדילה והם ממש ממש ממש זהירים עם זה עכשיו אם אני יורדת חצי גרם הם מתחילים בבדיקות וסיבוכים כאילו מה קרה
בקיצור - איך אני אעשה את זה?

תעשי מסה עם פלוס קלורי מתון ואת תראי מעולה. אם בא לך אני יכולה לשלוח לך בפרטי תמונה לפני ואחרי שלושה חודשים מסה

• פותח/ת השרשור
זה לא עניין של אסור או מותר..
זה עניין שבמסה את בפלוס קלורי גם ככה וגם כמות הפחמימה גבוהה אז אני לא רואה סיבה לעשות ציט..
גם תאמיני לי שאני כל כך שבעה שהדבר האחרון שבא לי זה ציט
זה יותר בשביל ההורים והמשפחה שלי- כי אצלם אם אני לא אוכלת עוגה או משהו לא בריא ורק אוכלת מסודר ונקי אני נקראת בדיאטה אני מבינתי יכולה להתאפק חצי שנה
תעשי מסה עם פלוס קלורי מתון ואת תראי מעולה. אם בא לך אני יכולה לשלוח לך בפרטי תמונה לפני ואחרי שלושה חודשים מסה
אני לא בטוחה כמה מעולה כבר - יש לי את ״הסקיני פט״ השומן הזה בבטן התחתונה וזה למרות שבבטן מתחילות לי לאט לאט קוביות יש את השומן בחלק התחתון של הבטן אז אחרי מסה אני כבר בכלל מפחדת לדעת מה יהיה בעיקר שאם לא אוכל לעשות חיטוב אחר כך..

אני לא בטוחה כמה מעולה כבר - יש לי את ״הסקיני פט״ השומן הזה בבטן התחתונה וזה למרות שבבטן מתחילות לי לאט לאט קוביות יש את השומן בחלק התחתון של הבטן אז אחרי מסה אני כבר בכלל מפחדת לדעת מה יהיה בעיקר שאם לא אוכל לעשות חיטוב אחר כך..

שוב הבטן התחתונה? אני ממש סקרנית לראות אם זה באמת זוועה כמו שאת אומרת.
אני שמה מאה שקל שלא

• פותח/ת השרשור
טוב אז יש לי שוב אותה בעיה שהייתה לי בהתחלה כי נראה שבזמן הקרוב לא ארשם לחדר כושר יש עיכובים ובעיות
ואמא שלי עדיין מהססת.. בקיצור - בלאגן ואני לא יודעת מתי ואם ארשם
אבל במקרה שלא ארשם מה אני יכולה לעשות? אני רציתי לעשות מסה אבל אני לא יודעת איך אפשר בלי מכון וגם האימונים בבית אני מתקשה למצוא משהו בשבילי זה הולך ונהיה גרוע יותר והאימונים שלי כבר ממש חלשים כי אין לי אפשרויות בבית
רעיונות מישהו?
טוב אז יש לי שוב אותה בעיה שהייתה לי בהתחלה כי נראה שבזמן הקרוב לא ארשם לחדר כושר יש עיכובים ובעיות
ואמא שלי עדיין מהססת.. בקיצור - בלאגן ואני לא יודעת מתי ואם ארשם
אבל במקרה שלא ארשם מה אני יכולה לעשות? אני רציתי לעשות מסה אבל אני לא יודעת איך אפשר בלי מכון וגם האימונים בבית אני מתקשה למצוא משהו בשבילי זה הולך ונהיה גרוע יותר והאימונים שלי כבר ממש חלשים כי אין לי אפשרויות בבית
רעיונות מישהו?
דיברתי עם ההורים ויש סיכוי טוב שאני ארשם היום במוצ''ש אז אוכל כבר מיום ראשון הקרוב להתחיל להתאמן 😃
אבל במידה וזה יקרה- אני לא יודעת מה לעשות? מה אני אמורה לעשות באימון הראשון? איזה תרגילים?
אני לא יודעת מתי אני מקבלת תכנית אימונים ואם אני צריכה לבקש או שייתנו לי אותה ישר .. וגם אם היא בכלל טובה
אני כן רוצה לעשות מסה אבל אני פוחדת שאתקע ככה ולא אוכל לעשות חיטוב בגלל ההורים שלי שלא ייתנו לי לרדת במשקל
ולגיל שלי להיות עם גוף כזה של מסת שריר גבוהה ובלי לעשות חיטוב זה קצת... לא נחמד
אז מה לעשות ? (לגבי שתי השאלות)

בחיים אני לא אבין הורה שירשום את הילד שלו למכון כושר אבל לא יסכים לשמוע למה שיש למאמן להגיד ולייעץ(עזבי את זה שאנחנו כאן לא מקשיבים להם כי אנחנו בעלי ידע, אבל להורייך אין ידע בכלל)

• פותח/ת השרשור
בחיים אני לא אבין הורה שירשום את הילד שלו למכון כושר אבל לא יסכים לשמוע למה שיש למאמן להגיד ולייעץ(עזבי את זה שאנחנו כאן לא מקשיבים להם כי אנחנו בעלי ידע, אבל להורייך אין ידע בכלל)
אוקיי המצב די מסובך אצלנו כי אני היא לא בדיוק הסיבה שרשמו אותי בגללה לחדר כושר
יש לי בעיה אישית במצב החברתי (לא חשוב ) וכאילו עלה לה רעיון שאם אני והחברה הזו שלי נירשם יחד למכון
אז נתחבר ונהיה חברות ממש טובות אז רשמו אותי לא כדי שאני אוכל להתקדם שם ולעשות מה שבאמת באתי לשם לעשות
אלא כדי להתחבר גם עם הילדים שבמכון כי איזה חצי מהבית ספר שלי הולך לשם
אז להם לא בדיוק אכפת מה אני עושה שם כל עוד אני מראה שינוי במצב החברתי -___-
אבל כן מאוד יהיה להם משנה אם *ארד* במשקל, להוסיף אני יכולה כמה שבא לי מבחינתם גם 100 קילו
אז ככה זה עובד אצל ההורים שלי
אם נגיד ואני אעשה רק מסה בלי חיטוב אחר כך
ואהיה בפלוס קלורי של כ200 קלוריות ... אולי 300..?
זה כדאי לי? מבחינת שלא אראה כמו איזה ''דובי'' אבל כן קצת חטובה.. הגדרתי נכון?
כי אני בכל זאת רק בת 15 אני לא רוצה להגזים רק להיראות חטובה
אני כרגע גיליתי שלא אוכל להירשם למכון לפחות לא בחודשיים הקרובים של החופש הגדול (מה שהכי מבאס כי בדיוק אז יש לי מלא זמן ואוכל להתעסק בעניין של המסה טוב יותר) אבל אמא שלי הציעה לי ככה- להירשם למכון לבד בתנאי שאלך יותר לחוגים עצמם של כמו פילאטיס וכו'.. ופחות למכון עצמו עם המשקולות וזה.. מה עדיף לי? להירשם ככה או להישאר להתאמן בבית?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית