עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא הבנתי?
למעלה אחי יש AB...איפה אתה רואה כאן תוכנית?
עובד על זה... יש לי קצת עומס בעבודה@White Walker מה הולך עם שינוי מחדש של כל תכניות האימונים ?
זאת רשימת תרגילים, לא תוכנית.למעלה אחי יש AB...
יסלח לי מקס, אבל זה אותו הדבר.עריכה : עזוב מה שכתבתי, תן ללבן למעלה להסביר לך.
לא הבנתי?
אתה יכול לעזור לי??
למעלה אחי יש AB...
עובד על זה... יש לי קצת עומס בעבודה
מתוך הנעוצים:
1. אם אתם מעלים תוכנית אימונים לביקורת, חובה שהיא תבוא עם הסבר מדוע היא בנויה כמו שהיא בנויה. מה עשיתם בעבר, איך התקדמתם, מה המטרות שלכם, ומה גורם לכם לחשוב שאתם צריכים להמציא את הגלגל מחדש.
2. אם אתם מעלים תוכנית לביקורת, קיים סיכוי גבוה שיגידו לכם שהתוכנית שלכם היא זבל, וזה יהיה נכון. אין צורך להיעלב או לרדת על אנשים שעושים תוכניות מוכנות וממליצים עליהן. תתמודדו עם העובדה שהתוכנית שלכם היא זבל. אם אתם עדיין חושבים שהתוכנית שלכם טובה, אל תשאלו אותנו.
3. קחו בחשבון שאף אחד לא מכיר אתכם, ולא יתפור לכם תוכנית בהתאם לצרכים המאוד מיוחדים שלכם, לא משנה כמה יפה תבקשו.
4. כל מי שיעבור על אחד מהסעיפים האלה - האשכול שלו ינעל.
5. התוכנית שהעלתם היא זבל. אתם מוזמנים לנסות להוכיח שאנחנו טועים.
ברורמה אתה משחק אותה, כל היום אתה מתחפשן ושותה קפה. מתפעל את העניינים מהבית עם ה-Remote Desktop וקם ב-10,11
מה אתה משחק אותה, כל היום אתה מתחפשן ושותה קפה. מתפעל את העניינים מהבית עם ה-Remote Desktop וקם ב-10,11
נשבע שבהתחלה הייתי בשוק וחשבתי שמשה כתב את זה ואז חשבתי לעצמי שאין מצב שמשה רשם את זה ואז חיפשתי את אותו פוסט וראיתי את השם של מישל ואז הבנתי חחחחח
אני כתבתי את זה.
זה לא התוכנית שלי מה שיש למעלה זה התוכנית שאתם אמרתם לי.... אז השאלה שלי אם היא טובה להעלאת מסה כי הבאתי את זה מהאתר קילוגרם....מתוך הנעוצים:
1. אם אתם מעלים תוכנית אימונים לביקורת, חובה שהיא תבוא עם הסבר מדוע היא בנויה כמו שהיא בנויה. מה עשיתם בעבר, איך התקדמתם, מה המטרות שלכם, ומה גורם לכם לחשוב שאתם צריכים להמציא את הגלגל מחדש.
2. אם אתם מעלים תוכנית לביקורת, קיים סיכוי גבוה שיגידו לכם שהתוכנית שלכם היא זבל, וזה יהיה נכון. אין צורך להיעלב או לרדת על אנשים שעושים תוכניות מוכנות וממליצים עליהן. תתמודדו עם העובדה שהתוכנית שלכם היא זבל. אם אתם עדיין חושבים שהתוכנית שלכם טובה, אל תשאלו אותנו.
3. קחו בחשבון שאף אחד לא מכיר אתכם, ולא יתפור לכם תוכנית בהתאם לצרכים המאוד מיוחדים שלכם, לא משנה כמה יפה תבקשו.
4. כל מי שיעבור על אחד מהסעיפים האלה - האשכול שלו ינעל.
5. התוכנית שהעלתם היא זבל. אתם מוזמנים לנסות להוכיח שאנחנו טועים.
מה זאת אומרת לא תוכנית אם אני רוצה תוכנית להתחיל להתאמן ולהעלות במסה אז לא לעשות את זה זה לא טוב??עובד על זה... יש לי קצת עומס בעבודה
זאת רשימת תרגילים, לא תוכנית.
אין כאן תכנון, עומס פרוגרסיבי, קצב התקדמות.. פשוט רשימה של תרגילים לבוא ולעשות בתקווה שהמתאמן הממוצע ינסה גם להתקדם במשקלי העבודה.
אתה לא אשם כמובן כי זה מה שנמצא בפורטל, וזה מה שיספיק אני מניח לרוב המתאמנים הממוצעים שמחפשים רשימה של מה לעשות.
מה משקלי העבודה שלך בתרגילי הבסיס?
זה לא התוכנית שלי מה שיש למעלה זה התוכנית שאתם אמרתם לי.... אז השאלה שלי אם היא טובה להעלאת מסה כי הבאתי את זה מהאתר קילוגרם....
מה זאת אומרת לא תוכנית אם אני רוצה תוכנית להתחיל להתאמן ולהעלות במסה אז לא לעשות את זה זה לא טוב??
איך אני יכול להתחיל להתאמן במסה בלי תוכנית??
SSאיך אני יכול להתחיל להתאמן במסה בלי תוכנית??
מה זאת אומרת לא תוכנית אם אני רוצה תוכנית להתחיל להתאמן ולהעלות במסה אז לא לעשות את זה זה לא טוב??
ומה זאת אומרת משקלי בסיס?