שלום לכולם,
אשמח לקבל הצעות ספציפיות לגבי אימונים לקראת גיוס.
בנובמבר הקרוב אני מתגייס ליח' מובחרת.
מסלול לא קצר ודורש רמות פיזיות גבוהות, כגון סחיבת משקלים, מסעות, הרבה קדרים וכו'.
מטרת האימונים שלי הם:
1. לשפר יכולת פיזית לקראת המסלול.
2. למנוע פציעות עתידיות במסלול (למשל, חיזוק הזוקפים שיעמדו במשקלים במסעות).
יש לי ניסיון באימוני כוח בחד"כ, ואני עדיין באימוני כוח.
הסקוואט והדדליפט שלי אמנם לא גבוהים (פציעת עבר ועוד מספר תירוצים), אך אני חוזר לעצמי לאט לאט.
הלחיצות שלי די טובות.
מבחינת שגרת האימונים: 4 בשבוע חד"כ, מתוכם ראשון ורביעי סקוואט+דדליפט. בשבת אני עושה ריצה, כ-3000.
זו השאיפה, לא תמיד יוצא (עבודה/סיבוכים אחרים).
האירובי שלי סביר. 2000 בזמן של כ-8:10 דקות. 3000 ב12:40 (מאז הגיבוש ירדתי בכושר האירובי לצערי).
יש לי 5 חודשים לגיוס.
מה אתם ממליצים מבחינת אימונים לקראת המסלול?
האם להמשיך באימוני הכוח + אירובי פעם בשבוע במתכונת הנ"ל, או להתחיל לוותר על הכוח לטובת האירובי?
האם עכשיו/ בהמשך?
אשמח לתגובות ולהרבה הצעות, במיוחד מחבר'ה שמבינים באופי הפיזי במסלולי לוחם מסוג זה.
הרמה המקצועית שלי יחסית טובה, ככה שאשמח לקבל תגובות כמה שיותר מפורטות.
תודה רבה!!!
אשמח לקבל הצעות ספציפיות לגבי אימונים לקראת גיוס.
בנובמבר הקרוב אני מתגייס ליח' מובחרת.
מסלול לא קצר ודורש רמות פיזיות גבוהות, כגון סחיבת משקלים, מסעות, הרבה קדרים וכו'.
מטרת האימונים שלי הם:
1. לשפר יכולת פיזית לקראת המסלול.
2. למנוע פציעות עתידיות במסלול (למשל, חיזוק הזוקפים שיעמדו במשקלים במסעות).
יש לי ניסיון באימוני כוח בחד"כ, ואני עדיין באימוני כוח.
הסקוואט והדדליפט שלי אמנם לא גבוהים (פציעת עבר ועוד מספר תירוצים), אך אני חוזר לעצמי לאט לאט.
הלחיצות שלי די טובות.
מבחינת שגרת האימונים: 4 בשבוע חד"כ, מתוכם ראשון ורביעי סקוואט+דדליפט. בשבת אני עושה ריצה, כ-3000.
זו השאיפה, לא תמיד יוצא (עבודה/סיבוכים אחרים).
האירובי שלי סביר. 2000 בזמן של כ-8:10 דקות. 3000 ב12:40 (מאז הגיבוש ירדתי בכושר האירובי לצערי).
יש לי 5 חודשים לגיוס.
מה אתם ממליצים מבחינת אימונים לקראת המסלול?
האם להמשיך באימוני הכוח + אירובי פעם בשבוע במתכונת הנ"ל, או להתחיל לוותר על הכוח לטובת האירובי?
האם עכשיו/ בהמשך?
אשמח לתגובות ולהרבה הצעות, במיוחד מחבר'ה שמבינים באופי הפיזי במסלולי לוחם מסוג זה.
הרמה המקצועית שלי יחסית טובה, ככה שאשמח לקבל תגובות כמה שיותר מפורטות.
תודה רבה!!!