הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר שומנים ופחמימות, סתם מסקרנות

• פותח/ת השרשור Kapara
  • פורסם בתאריך

Kapara

משתמש מתחיל
71
0
נק' מוניטין:
3
71
0
אהלן, באמת, לפני שאתם קוראים את זה אני מבקש לא לשלוח לי מאמרים אלא אם כן הם באמת נוגעים בדיוק בשאלה שלי.

טוב, אז קראתי מלא מאמרים, באמת, דבר אחד שאני כן יכול להעיד על עצמי, זה שאני סקרן, עכשיו, ועדיין לא הבנתי, מה החלק של השומנים והפחמימות בתזונה, בתקופה של מסה, ובתקופה של חיטוב.

הבנתי שהפחמימות והשומנים משמשים אנרגיה כביוכל להכניס את החלבון לשריר או משהו כזה, ועכשיו אני מסתובב פה בפורום ורואה נושאים על פחמימות ושומנים ומזכירים שם הורמונים ואינסולין, ואני בכלל לא הבנתי למה לאינסולין יש שם רע שכותבים ומפרסמים עליו פה מאמרים.

אני יוסיף גם, מה הצריכה המומלצת לפחמימות ושומנים לילד בן 15 במסה ו בחיטוב ?

היי,
איזה מאמרים קראת לדוגמא?

לשומנים יש תפקידים רבים וחשובים בגוף בלי קשר למסה או חיטוב מומלץ לצרוך 1 גרם שומן על קילוגרם גוף.

פחמימות אינן נחוצות לגוף בגדול, אך הן עוזרות בתהליך הבנייה של השריר במסה (ובחיטוב עוזרות לשמור עליך שפוי). להרבה אנשים ץפריט נטול פחמימה לחלוטין יהיה קשה

ואני בכלל לא הבנתי למה לאינסולין יש שם רע שכותבים ומפרסמים עליו פה מאמרים.
לאינסולין יש שם רע כי הוא מקושר לעליה בשומן בגלל סיבות של חוסר הבנה בעיקר ולכן יצא מרתון מאמרים שמסביר למה הוא לא כזה שד

אני יוסיף גם, מה הצריכה המומלצת לפחמימות ושומנים לילד בן 15 במסה ו בחיטוב ?
שומן כמו שכתבתי 1 גרם לכל קילוגרם גוף
לפחמימה אין המלצה, יש המלצה לחלבון ושומן ושאר הקלוריות יכולוץ לבוא מפחמימה. במסה נהוג להתחיל מ150 גרם לפחות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית