הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון זיוף או לא ?

shotland

משתמש מתחיל
215
21
נק' מוניטין:
-9
215
21
קניץי היום חלבון אופטימום .חיצונית הכל נראה תקין המכסה עטוף הניילון .פתחתי את המכסה ואין ניילון שמכסה את החלבון (אמור להיות?אני לא זוכר פשוט)דחפתי אצבע לאבקה הוצאתי וכלום לא נשאר על האצבע.כמו שאני יודע סה אמור להיבק כזה כמו אבקה .
מה אומרים ?

למיטב זכרוני כל חלבון אמור להיות אטום הרמטית עם מכסה נייר/פלסטיק כזה מתחת למכסה הרגיל, זה באמת מוזר שלך לא היה את זה

קניץי היום חלבון אופטימום .חיצונית הכל נראה תקין המכסה עטוף הניילון .פתחתי את המכסה ואין ניילון שמכסה את החלבון (אמור להיות?אני לא זוכר פשוט)דחפתי אצבע לאבקה הוצאתי וכלום לא נשאר על האצבע.כמו שאני יודע סה אמור להיבק כזה כמו אבקה .
מה אומרים ?
על הקופסה אמור להיות מספר באצ'ט ותאריך ייצור/תפוגה
פנה במייל לשירות לקוחות של אופטימום עם הבעיה, תוך כתיבת מספר הבאצ'ט
אולי הם יאמתו אם מדובר במוצר אותנטי או לא

לא חייב להיות זיוף גם לי כרגע יש אופטימום אקסטרים מילק שקיבלתי חדש ולא היה את הנייר קרטון הזה כשפותחים את המכסה בפעם הראשונה וקיבלתי את החלבון מהאתר מאוד אמין.

בדקתי את העניין בעבר בגלל אותו מקרה כמו שלך
יש ניילון על המכסה עצמו
וכשאתה פותח אמור להיות לך עוד אטימה כמו של נוטלה למשל
עכשיו יש קופסאות שזה נשאר ויש קופסאות שזה יוצא ברגע שאתה פותח את המכסה
אתה יכול להסתכל על המכסה מלמעלה אם נדבק לך לשם

בהרבה מקרים הנייר שאמור לאטום את הדלי בפעם הראשונה נדבק למכסה ושאתה פותח את זה הנייר נשאר עם המכסה אין לך מה לדאוג בקשר לזה, ובנוגע לזה שזה לא נדבק ככה זה בחלק מהטעמים, היה לי תות בננה שלא נדבק בעבר ועכשיו יש לי קרם עוגיות וזה דביק מאוד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית