הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית FBW

• פותח/ת השרשור Admon
  • פורסם בתאריך

Admon

משתמש מתחיל
19
0
נק' מוניטין:
0
19
0
FBW ,שלוש פעמים בשבוע, מהאוסף של הטנק עם שינויים קטנים לפי תוכנית דומה מהפורטל. אחרי הפסקה באימונים (לפניה לינארית של סטאר). במטרה לעלות במסת שריר, בלי להתחיל תוכנית מחייבת יותר בגלל הפסקה נוספת באימונים שצפויה בקרוב.
(בA2 יש לג פרס ולא פרונט סקוואט כי התוכנית תמשך זמן קצר יחסית שחבל להעביר חלק ממנו רק בללמוד פרונט סקוואט)
בן 21, 1.73, 67 ק"ג.
רוצה לוודא שהתכנית אכן טובה לפני שאני מתחיל לעבוד איתה:

A1
סקוואט 3*6

בנץ פרס 3*5

מתח 3*מקס

הנפות לצדדים 3*10

כפיפות מרפקים 2*10

פשיטת מרפקים 2*10

גלגל בטן 3*8

A2
דדליפט
1*5

לג פרס 3*8

פרפר 2*8

חתירה 3*6

פרס 3*5

מקבילים 3*8

כפיפות מרפקים 2*10

- תודה לעוזרים.

אנשים ממליצים לעשות 3 פעמים בשבוע תכנית כזאת, אבל אחרי שאתה מגיע למשקלים שהגוף מתקשה בהם לא הצלחתי להתאושש מאימון לאימון אז כך את זה בחשבון, לפי דעתי לא יותר מחודש 3 פעמים ואחר כך לעבור לפעמיים בשבוע, אז זאת דעתי ומה שקרה לי אם אתה מצליח להתאושש אחרי חודש בפחות מ 48 מה שלא נראה לי הגיוני שיקרה אז תעשה 3 פעמים.
התכנית נראית בסדר חוץ משב a2 תעשה בנצ פרס או דאמבלים חופשי במקום פרפר

• פותח/ת השרשור
אנשים ממליצים לעשות 3 פעמים בשבוע תכנית כזאת, אבל אחרי שאתה מגיע למשקלים שהגוף מתקשה בהם לא הצלחתי להתאושש מאימון לאימון אז כך את זה בחשבון, לפי דעתי לא יותר מחודש 3 פעמים ואחר כך לעבור לפעמיים בשבוע, אז זאת דעתי ומה שקרה לי אם אתה מצליח להתאושש אחרי חודש בפחות מ 48 מה שלא נראה לי הגיוני שיקרה אז תעשה 3 פעמים.
התכנית נראית בסדר חוץ משב a2 תעשה בנצ פרס או דאמבלים חופשי במקום פרפר
מה הכוונה? יש הרבה תוכניות FBW שונות..
למה להחליף את הפרפר? (הוא תוספת שלי, במקור לא היה שם תרגיל חזה בכלל).

מה הכוונה? יש הרבה תוכניות FBW שונות..
למה להחליף את הפרפר? (הוא תוספת שלי, במקור לא היה שם תרגיל חזה בכלל).

כי בכל תכנית fbw חייב כל החלקים לעבוד על , אם לא היה חזה בתכנית טמבל לא מקצועי עשה את התכנית או שהוא פשוט שכח לרשום...
אני רואה שרוב האנשים שבנו תוכניות ל fbw ממליצים לעשות את התוכנית שלהם 3 פעמים בשבוע, וזה יכול להתאים רק שאתה מתקדם במשקל ואתה מתקדם במשקל כי בתור מתחיל הגוף יכול בקלות להתאושש מהמשקל הנמוך אותו אתה עושה,
אם אתה נתקע מוקדם מהצפוי במשקלים לא יהיה חכם להשאר עם התכנית כי הסיבה לכך היא שאתה לא משתקם ממנה (מצב בו המשקלים מתישים אותך וכנראה שהשריר לא מצליח להשתקם לאחר 48 שעות) . זאת בכל אופן דעתי, יש פה מנהלים שלא יסכימו איתי, תבדוק בעצמיך ותראה שאני צודק. יכול להיות שרמת התאוששות של כל אדם שונה בגלל גנטיקה אני לא אכנס לכך , מה שאמרתי קרה לי ולכן לא בטוח שזה קורה לכל אחד. למרות שהמדריך במכון אמר לי שבוודאי שלא אצליח להשתקם לאחר 48 שעות והוא מסכים איתי ויש לו עשרות שנים של נסיון.
דרך אגב לא הייתי ממליץ לך לעשות גלגל בטן על ההתחלה למרות שלא עשיתי את זה אף פעם הבנתי שזה תרגיל שמזיין את הבטן ואם לא עשית מלא זמן תתחיל לעשות קודם רגיל..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית