הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך תוכנית fbw טובה

amit13579

משתמש פעיל
372
12
נק' מוניטין:
5
372
12
המטרה היא להתקדם המשקלים כדי להעלות במסת שריר בצורה אופטימלית
קצת רקע: אני מתאמן 9 חודשים בערך ועד עכשיו עשיתי כמה טעויות כמו לעשות חיטוב בלי שהיה לי הרבה שריר וגם בחיטוב עצמו לא הצלחתי לשמור על התפריט ומתוך ה9 חודשים חמישה מהם הייתי בחיטוב וזה לקח הרבה מאוד זמן כי היה חגים בין לבין ויום העמסה נהפך לשבוע ובכל התקופה הזאת של החמישה חודשים הורדתי רק 5 קילו.
דבר נוסף הוא שיש לי עקמת ובגלל שהאורטופד אמר לי שאני לא יכול לעשות תרגילים בעמידה אז לא עשיתי ב9 חודשים האלה גם דדליפט סקוואט ופרס. (בנץ עשיתי)
לאחרונה ניסיתי לעשות את התרגילים האלה בייעוץ של מישהו מהפורום פה והחלטתי שאני רוצה לעשות את התרגילים האלה (חוץ מסקוואט שאותו אני לא יכול לעשות -אין טעם לשכנע. זה לא קשור לעקמת זה בעיה פרטית שאני לא מעוניין לפרט עליה)
בקיצור עכשיו אני רוצה לעשות מסה וחשבתי להתחיל עם fbw של מורכבים כדי שאני יעלה במשקלים של הדדליפט והפרס שלא עשיתי עד עכשיו. (שוב סקוואט לא יכול לעשות)
המשקלי עבודה שלי הם:
בנץ 65 קילו (משקל גןף 67)
מתח עם 12.5 קילו
לחיצת כתפיים עם 18 קילו (דאמבלים)
אם תרצו לדעת משקלים של עוד תרגילים אז תרשמו.
תודה מראש.
מישהו?

• פותח/ת השרשור
מדוע לא עושה פרס עם מוט?

''דבר נוסף הוא שיש לי עקמת ובגלל שהאורטופד אמר לי שאני לא יכול לעשות תרגילים בעמידה אז לא עשיתי ב9 חודשים האלה גם דדליפט סקוואט ופרס. (בנץ עשיתי)
לאחרונה ניסיתי לעשות את התרגילים האלה בייעוץ של מישהו מהפורום פה והחלטתי שאני רוצה לעשות את התרגילים האלה (חוץ מסקוואט שאותו אני לא יכול לעשות -אין טעם לשכנע. זה לא קשור לעקמת זה בעיה פרטית שאני לא מעוניין לפרט עליה)''

רשמתי פה שעד עכשיו לא עשיתי אבל עכשיו התחלתי לעשות.
בעיקרון אני יכול לעשות כל תרגיל חוץ מסקוואט (מסיבה אישית)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית