עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה רבה!נהדר!
הפלג העליון ממש קשיח. לא יותר מ10%
שאפו
אני פחות אוהב להגדיר משקל יעד (הן למאסה והן לחיטוב), כמו שאני מאמין בהגדרת אחוז שומן. זהו מדד שניתן לכמת טוב יותר ומהווה אינדיקציה לאיכות ההתקדמות.דניאל
מה תוכניות לעתיד?
יש מצב למסה עצבנית לכיוון 100 ק״ג +?
אני פחות אוהב להגדיר משקל יעד (הן למאסה והן לחיטוב), כמו שאני מאמין בהגדרת אחוז שומן. זהו מדד שניתן לכמת טוב יותר ומהווה אינדיקציה לאיכות ההתקדמות.
את המאסה הבאה אתחיל לקראת אמצע-סוף אוגוסט, והמטרה היא דווקא לנסות לעשות מאסה נקייה ואיכותית. שלא תבין לא נכון, כמי שמכיר את עצמו טוב וחווה בעבר כמה מחזורים של מאסה וחיטוב, אני יודע שעבורי מאסה חזקה וחיטוב מוקפד הם הטובים והמוצלחים ביותר.
מאז תחילת השימוש בחומרים צברתי כ-9-10 קילו שריר נקי לערך, וזה בהחלט כמות יפה ומספקת.
עם זאת, אשמח לשנות גישה, והפעם לכוון לעליה מתונה ומוקפדת יותר. בסטאק יהיה טסט וטרן (אוראלי נוסף ואולי שמן שלישי) ומשימוש העבר וגם מחוות דעת והתקדמות של חברים מהתחום, יש למה לצפות בכל הקשור לצבירה איכותית יותר של מאסה על פני שומן.
בכל מקרה, אני כבר אומר לעצמי מראש ומאמין בזאת בהחלט, שאם אראה שאני לא עולה במידה הולמת, אזנח את רעיון המאסה הנקייה ואעבור לתפריט "מחוזק יותר".
בשורה התחתונה ההתקדמות טובה, אך עלולה להיות אקספוננציאלית, חרף העלאת המינונים ו/או שילוב החומרים. במקרה כזה אין מניעה, ואף כדאי, להיכנס למאסה חזקה. אבל קודם אתחיל ואראה איך מתקדם.
לא, ואין כוונה כזו כללתוצאות נדירות כל הכבוד
עומד להתחרות ?
לוליק כאדם שירד מ150 ל100 קילו, המליץ לי לשמור כשנה על משקל גוף סטטי לאחר החיטוב.תודה רבה!
אכן פיזור השומן אינו אידיאלי, ורובו מתרכז בבטן תחתונה, ישבן ומפשעות (יש גם עודפי עוד קלים, לצערי)
עם עוד מחזורי מאסה-חיטוב בעתיד, אני מניח שהמצב ישתפר, לצד ירידה לאחוז שומן נמוך יותר
תודה רבה.מה יש לומר שעוד לא נאמר, מי שיודע איזה דרך עברת מבין שמה שעשית זה פשוט מטורף, כמה השקעה, איזה כוח רצון כל הכבוד!
הבן אדם עבר הרבה על הבשר שלו, לעבור את התהליך שהוא עבר לא רק עזר לו לצבור ידע עצום אלא גם הפך אותו למורה דרך של הרבה אנשים.
שאפו!
תודה רבה.משקל די נמוך בסקוואט, לעומת רגליים מפלצתיות, מניח שנפצעת באגן או בברך? לפי הדדליפט כנראה בברך.
נראה בהמתי ועבה מאוד, הייתי משפר גב עוד
תודה רבה.
פציעות ברגל ימין בעיקר באות והולכות, כבר לומד לחיות עם זה. נפח עובד עלי טוב בפלג גוף תחתון. מלבד זאת אני עובד מאוד טכני ונקי, לא מפמפם ושולט בתנועה. כמו כן מבצע דיפ סקוואט ממש כמעט עד שיא המתיחה בירידה, מה שמרבית האוכלוסייה לא מבצעת. תאמין לי שברגע שמישהו יכנס לסט נפח במשקל כזה בתנועה איטית ומבוקרת הוא יראה כוכבים. זה רק מוכיח שלא תמיד משקל על המוט הוא החשוב ביותר
לא אכנס לשוני הקיניזיולוגי והאנטומי, אך עבורי ההרגשה הכי טובה בסקוואט מתקבלת בביצוע דיפ סקוואט. חרף הפציעות והמגבלות, דיפ סקוואט מצליח להביא אותי ל-Tense טוב והרגשת עבודה די טובה. גם בזמן ללא פציעות אני תמיד הייתי נוטה לעבוד עמוק. הגדילה תמיד בהתאם למאמץ הנקודתי, ועבורי שליטה בתנועה, מתיחה מלאה וטנס גבוה (פאמפ) נמצא כאידיאלי.מה השיקול לבצע דיפ סקוואט במשקל נמוך יותר מאשר סקוואט רגיל שאני מניח שתוכל להרים כבד יותר ?
או במילים אחרות, מה בעצם שונה הדיפ סקוואט במונחים של בודיבילדינג ? (שואל באמת כדי לדעת וללמוד)
לא אכנס לשוני הקיניזיולוגי והאנטומי, אך עבורי ההרגשה הכי טובה בסקוואט מתקבלת בביצוע דיפ סקוואט. חרף הפציעות והמגבלות, דיפ סקוואט מצליח להביא אותי ל-Tense טוב והרגשת עבודה די טובה. גם בזמן ללא פציעות אני תמיד הייתי נוטה לעבוד עמוק. הגדילה תמיד בהתאם למאמץ הנקודתי, ועבורי שליטה בתנועה, מתיחה מלאה וטנס גבוה (פאמפ נמצא כאידיאלי.
כך גם אני מאמין. ישנם תרגילים בהם אני מרגיש דווק טוב ונוח יותר בעצימות כמו בנץ, פרס ודדליפט. ספציפית בסקוואט אני מעדיף נפח, וגם העצימות שאני מבצע (3-5x5) מתבצעת בטכניקה מלאה בדיפ סקוואט איטי ומבוקראני בדעה שלך גם, 100 אחוז טכניקה ואז עליה במשקלים.