הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך לבצע bracing

• פותח/ת השרשור totti99
  • פורסם בתאריך

totti99

משתמש קבוע
1,266
213
נק' מוניטין:
298
1,266
213
אהלן, אשמח להסבר איך לבצע bracing או לסרטון בעברית אם מישהו מכיר ( לא כל כך מביו אנגלית תוך כדי דיבור)

לפי מה שאני יודע, צריך להוציא את כל האוויר שיש, לכווץ את הבטן ממש חזק ואז לנשום לתוך הבטן, נכון?

• פותח/ת השרשור
לאיזו מטרה?
הינה סרטון בנושא

דדליפט בעיקר אבל גם סקוואט,
אני לא מצליח להתקדם בדדליפט בגלל שאני לא יודע לבצע ברייסינג (מה שגורם לגב שלי להתעגל במשקלים לא הכי כבדים) לפי מדריכים שונים.

ובסקואט אני מרגיש כאילו אני נחנק בנשימות (יש לי כושר אירובי סבבה)

דדליפט בעיקר אבל גם סקוואט,
אני לא מצליח להתקדם בדדליפט בגלל שאני לא יודע לבצע ברייסינג (מה שגורם לגב שלי להתעגל במשקלים לא הכי כבדים) לפי מדריכים שונים.

ובסקואט אני מרגיש כאילו אני נחנק בנשימות (יש לי כושר אירובי סבבה)
תעלה סרטון של הדדליפט

• פותח/ת השרשור
תעלה סרטון של הדדליפט

לא יודע אם רואים פה כל כך את העתגלות, אבל גם כאב לי קצת הגב תחתון/אגן.

זה סומו דדליפט אגב (עם קלאסי לא הסתדרתי בכלל, הייתי אצל מאמן אישי ובסדנה של אימוני כח ובשניהם לא הצלחתי לפתור את הבעיה)

• פותח/ת השרשור
לא ממש רואה התעגלות כאן. מבחינתי זה תקין
כן בסרטון פחות רואים את ההתעגלות, למרות שלדעתי גם בסרטון אפשר לראות התעגלות קטנה ואני מאמין שזה מה שגורם לי לכאבים, אני חייב שהגב יהיה במצב מושלם כי מההתעגלות הכי קטנה מתחילים לי כאבים.

בנושא אבל, ברייסינג אמור לעזור לי לשמור על הגב נעול לגמרי? או שיש שיטה יותר טובה לזה?

כן בסרטון פחות רואים את ההתעגלות
זה בסדר גמור, התעגלות בטוח שאין שם.
אתה אולי חושב שיש התעגלות כי מנח הגב עובר מאובר אקסטנשן שבו אתה נמצא למצב ניטראלי וזה בסדר גמור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית