הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שוב פעם רכב!

FitnessDor

משתמש פעיל
620
423
נק' מוניטין:
2,240
620
423
ספרטה 302,אילת.
האשכול הקודם שלי פה היה על רכב והעברה לפארקינג באמצע נסיעה,עכשיו האשכול פה קצת יותר עצוב,בדגש על עצוב.
נכנסתי לחנייה ובאתי לצאת,לא שמתי לב שהאוטו על רוורס במקום דרייב ולמי זה לא קרה נכנסתי באוטו שמאחוריי ..
האוטו היה עם הטוסיק אליי למזלי,זה רכב מסוג Rav4 ישן יחסית,מאמין שנת 2003 או בסגנון.
למזלי הענק היה לו גלגל רזרבי בדיוק איפה שנכנסתי בו,אז לא בדיוק קרה לו נזק לשלדה או לפלסטיקה,אבל כל השמשה אחורית שלו נשברה.
עכשיו גם לי הטמבון התעקם ויצא,אבל לדעתי אפשר לתקן את זה בלי צורך במוסך.
השאלה שלי היא כזו אחרי כל החפירה,נהגתי על הרכב של אחותי ויש לה ביטוח צד ג,אנחנו נגיד שהיא נהגה ולה זה קרה השאלה היא האם במצב כזה יש השתתפות עצמית על הנזק שנגרם לאוטו השני,והאם במצב כזה הביטוח יתייקר שנה הבאה בגלל רישום תאונה?
אמרו לי שמקרה של שמשה ושל גרר לא מעלה מחיר ביטוח לשנה הבאה בגלל שזה לא נגרר לתביעה ... עזרה מישהו שמבין ?

בהנחה שאתם/היא מפעילים את הביטוח שלכם בשביל לשלם נזקים:
- תשלמו ה.ע. לפי ארוע צד ג'
- הפרמיה לשנה הבאה אמורה להתייקר (כי תבעתם את הפוליסה שלכם)

אני יודע שכשהפעלתי את הביטוח בשביל להחליף שמשה (באוטו שלי, לא בצד שלישי) לא התייקר לי הביטוח אחרי זה.

• פותח/ת השרשור
בהנחה שאתם/היא מפעילים את הביטוח שלכם בשביל לשלם נזקים:
- תשלמו ה.ע. לפי ארוע צד ג'
- הפרמיה לשנה הבאה אמורה להתייקר (כי תבעתם את הפוליסה שלכם)
יש לשלם ה.ע גם אם הנזק הוא סהכ שמשה אחורית? הביטוח עצמו לא מכסה לגמרי?
ועוד שאלה,ידוע לך אולי בכמה הפרמיה אמורה להתייקר בערך? זה יקור משמעותי?
ושמשה אחורית של Rav4 בסביבות שנתון 2002 לדעתך יקר?
אני יודע שכשהפעלתי את הביטוח בשביל להחליף שמשה (באוטו שלי, לא בצד שלישי) לא התייקר לי הביטוח אחרי זה.
זה אותו הדבר כמו צד ג שצריך לתקן שמשה ולא אתה?
אגב,שמשה אחורית זה יקר? אני ממש מקווה שלא

לא יודע את התשובות לשאלות האלה. מה שכן כשזו הייתה שמשה שלי לא הייתה לי השתתפות עצמית.

ההשתתפות עצמית לנהג חדש (ובמקרה שלך גם צעיר) מאד גבוהה, עדיף כבר לשלם ולסגור עם בעל הרכב בלי לערב ביטוח.

יש לשלם ה.ע גם אם הנזק הוא סהכ שמשה אחורית? הביטוח עצמו לא מכסה לגמרי?
ועוד שאלה,ידוע לך אולי בכמה הפרמיה אמורה להתייקר בערך? זה יקור משמעותי?
ושמשה אחורית של Rav4 בסביבות שנתון 2002 לדעתך יקר?

פרמייה יכולה לעלות בכמה מאות שקלים אבל עוד יותר פשוט זה להתקשר לסוכן הביטוח שלך, לברר כל מה שמעניין אותך ואז להחליט.

• פותח/ת השרשור
ההשתתפות עצמית לנהג חדש (ובמקרה שלך גם צעיר) מאד גבוהה, עדיף כבר לשלם ולסגור עם בעל הרכב בלי לערב ביטוח.
אולי ... קודם נראה כמה השמשה עולה,אבא שלי דיבר עם בעל הרכב על הכל והוא אמר לו שיבדוק כמה עולה השמשה ביום שני,נקווה שלא יגיד הרבה כי אחרת אני סתם אתבאס..
פרמייה יכולה לעלות בכמה מאות שקלים אבל עוד יותר פשוט זה להתקשר לסוכן הביטוח שלך, לברר כל מה שמעניין אותך ואז להחליט.
אם זה היה רכב שלי או כל דבר כזה אז כן,אבל רכב של אחותי היא תתקשר כבר מחר לבדוק..

האשכול הקודם שלי פה היה על רכב והעברה לפארקינג באמצע נסיעה,עכשיו האשכול פה קצת יותר עצוב,בדגש על עצוב.
נכנסתי לחנייה ובאתי לצאת,לא שמתי לב שהאוטו על רוורס במקום דרייב ולמי זה לא קרה נכנסתי באוטו שמאחוריי ..
האוטו היה עם הטוסיק אליי למזלי,זה רכב מסוג Rav4 ישן יחסית,מאמין שנת 2003 או בסגנון.
למזלי הענק היה לו גלגל רזרבי בדיוק איפה שנכנסתי בו,אז לא בדיוק קרה לו נזק לשלדה או לפלסטיקה,אבל כל השמשה אחורית שלו נשברה.
עכשיו גם לי הטמבון התעקם ויצא,אבל לדעתי אפשר לתקן את זה בלי צורך במוסך.
השאלה שלי היא כזו אחרי כל החפירה,נהגתי על הרכב של אחותי ויש לה ביטוח צד ג,אנחנו נגיד שהיא נהגה ולה זה קרה השאלה היא האם במצב כזה יש השתתפות עצמית על הנזק שנגרם לאוטו השני,והאם במצב כזה הביטוח יתייקר שנה הבאה בגלל רישום תאונה?
אמרו לי שמקרה של שמשה ושל גרר לא מעלה מחיר ביטוח לשנה הבאה בגלל שזה לא נגרר לתביעה ... עזרה מישהו שמבין ?
מעניין אותי למה העברת לP באמצע נסיעה.

• פותח/ת השרשור
מעניין אותי למה העברת לP באמצע נסיעה.
סיפור מפגר
אבל זה היה בערך שהרכב היה מכובה חשבתי דלוק,שמתי דרייב והורדתי בלם יד הרכב התחיל להתדרדר כי היה בירידה וברקס לא נלחץ,הייתי די בלחץ ולא ידעתי כלכך מה לעשות,העברתי לפארקינג שמעתי רעשים באותו שניה הרמתי בלם יד והרכב נעצר

סיפור מפגר
אבל זה היה בערך שהרכב היה מכובה חשבתי דלוק,שמתי דרייב והורדתי בלם יד הרכב התחיל להתדרדר כי היה בירידה וברקס לא נלחץ,הייתי די בלחץ ולא ידעתי כלכך מה לעשות,העברתי לפארקינג שמעתי רעשים באותו שניה הרמתי בלם יד והרכב נעצר
היית צריך להעביר לניוטרל. העברה לפארקינג כשהרכב בתנועה מסוכנת לגיר.
לא נורא - קורה. פשוט שלא יקרה שוב.

• פותח/ת השרשור
היית צריך להעביר לניוטרל. העברה לפארקינג כשהרכב בתנועה מסוכנת לגיר.
לא נורא - קורה. פשוט שלא יקרה שוב.
כן עכשיו בדיעבד אני יודע,באותו רגע הייתי בלחץ וחשבתי לשים על פארקינג יבלום את הרכב ..
בכ"מ מה שמעניין אותי עכשיו זה כמה מחר הביטוח ינסה לתפור אותנו,למרות שיש לנו ביטוח צד ג+ביטול השתתפות עצמית,כנראה שהכל תלוי במחיר של השמשה האחורית שהתנפצה..
שאגב גם לרכב של אחותי נגרם נזק שפה לא התייחסתי אליו,היא רוצה להכניס אותו למוסך כנראה גם על זה יקחו כמה שקלות,כמה הרבה ...

שמשות וגרירה זו חברת לשירותי דרך נפרדת מחברת הביטוח, אינך מפעיל את הביטוח צד ג' או מקיף (קסקו) במקרה כזה.
בהנחה שלא גרמת עוד נזק מלבד השמשה.

• פותח/ת השרשור
שמשות וגרירה זו חברת לשירותי דרך נפרדת מחברת הביטוח, אינך מפעיל את הביטוח צד ג' או מקיף (קסקו) במקרה כזה.
בהנחה שלא גרמת עוד נזק מלבד השמשה.
האמת שהפח של הרכב שלו התעקם ממש ממש בקטנה,לא יודע מה הוא ירצה לעשות עם זה ..
אבל בעצם אתה אומר שבמקרה והוא מחליט לתקן את השמשה,לא מפעילים ביטוח? הפרמיה לא תעלה?

האמת שהפח של הרכב שלו התעקם ממש ממש בקטנה,לא יודע מה הוא ירצה לעשות עם זה ..
אבל בעצם אתה אומר שבמקרה והוא מחליט לתקן את השמשה,לא מפעילים ביטוח? הפרמיה לא תעלה?

במידה והוא מתקן את השמשה, זה דרך הפוליסה שלו (דרך המנוי דרכים שבפוליסה או בנפרד) ואין השתתפות עצמית וזה לא יעלה לו את הפרמיה.

מה שכן, אם יש לו נזק קטן בפח הוא יכול לפנות לסוכן ביטוח שלו וזה יעשה לו דוח גלובאלי - הוא יביא שמאי, יעריך את הנזק וגם אם הוא לא ירצה לתקן

הוא יתבע את גובה הנזק + שכר טרחת שמאי + הפסד יום עבודה. ואז תצטרך אתה להפעיל את הפוליסה שלך/של אחותך.

תבדוק עם סוכן הביטוח של אחותך אם אתה מכוסה, ובלי קשר אתה צריך להודיע לסוכן ביטוח על המקרה.

בנוסף תדבר עם הבן אדם שפגעת בו ותראה מה הוא מתכוון לעשות, אולי תסגרו את נזק הפח בינכם בכמה מאות ש"ח.

(תסביר לו שאתה לא מתכוון להפעיל ביטוח ואתה רוצה לסגור את זה בינכם)

במידה ואתם סוגרים בינכם ואתה משלם לו את מה שסגרתם בינכם, תחתים אותו שהוא מוותר על כל תביעה בעתיד על המקרה הנ"ל.

• פותח/ת השרשור
במידה והוא מתקן את השמשה, זה דרך הפוליסה שלו (דרך המנוי דרכים שבפוליסה או בנפרד) ואין השתתפות עצמית וזה לא יעלה לו את הפרמיה.

מה שכן, אם יש לו נזק קטן בפח הוא יכול לפנות לסוכן ביטוח שלו וזה יעשה לו דוח גלובאלי - הוא יביא שמאי, יעריך את הנזק וגם אם הוא לא ירצה לתקן

הוא יתבע את גובה הנזק + שכר טרחת שמאי + הפסד יום עבודה. ואז תצטרך אתה להפעיל את הפוליסה שלך/של אחותך.

תבדוק עם סוכן הביטוח של אחותך אם אתה מכוסה, ובלי קשר אתה צריך להודיע לסוכן ביטוח על המקרה.

בנוסף תדבר עם הבן אדם שפגעת בו ותראה מה הוא מתכוון לעשות, אולי תסגרו את נזק הפח בינכם בכמה מאות ש"ח.

(תסביר לו שאתה לא מתכוון להפעיל ביטוח ואתה רוצה לסגור את זה בינכם)

במידה ואתם סוגרים בינכם ואתה משלם לו את מה שסגרתם בינכם, תחתים אותו שהוא מוותר על כל תביעה בעתיד על המקרה הנ"ל.
אחותי כבר דיברה עם הסוכנת ביטוח שלה,היא אמרה לה שהדבר היחיד שיש לעשות כרגע זה לחכות למחר שהבנאדם יכניס את הרכב שלו למוסך,יבדוק את מחיר השמשה\פח ויגיד לנו,במקרה כזה אחותי תדבר עם הסוכנת ביטוח שלה והיא כבר תגיד לה אם עדיף לה להפעיל ביטוח או לסגור את זה בינינו.
אתה רוצה להגיד לי ששמשה אחורית של רכב לא אמורה להיות יקרה? (RAV4 שנת 2000~2003 למקרה הצורך)
ברור שאחתים אותו אם נסגור בינינו,מפחד שהסכום של השמשה יהיה גבוה ועוד הפח,בנוסף יש לתקן את הרכב של אחותי ככה שזה יוצא יותר מכמה מאות שקלים .. ובינתיים יש לי אחלה תכנונים על הכסף שנמצא אצלי,ככה שאני ממש מקווה שזה יהיה כמה מאות שקלים ולא אלפים

אחותי כבר דיברה עם הסוכנת ביטוח שלה,היא אמרה לה שהדבר היחיד שיש לעשות כרגע זה לחכות למחר שהבנאדם יכניס את הרכב שלו למוסך,יבדוק את מחיר השמשה\פח ויגיד לנו,במקרה כזה אחותי תדבר עם הסוכנת ביטוח שלה והיא כבר תגיד לה אם עדיף לה להפעיל ביטוח או לסגור את זה בינינו.
אתה רוצה להגיד לי ששמשה אחורית של רכב לא אמורה להיות יקרה? (RAV4 שנת 2000~2003 למקרה הצורך)
ברור שאחתים אותו אם נסגור בינינו,מפחד שהסכום של השמשה יהיה גבוה ועוד הפח,בנוסף יש לתקן את הרכב של אחותי ככה שזה יוצא יותר מכמה מאות שקלים .. ובינתיים יש לי אחלה תכנונים על הכסף שנמצא אצלי,ככה שאני ממש מקווה שזה יהיה כמה מאות שקלים ולא אלפים
זה מגן רוח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית