הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משתעמם מבחורות

• פותח/ת השרשור noname
  • פורסם בתאריך
בחורה ששוכבת איתך בדייט ה 2 לא נכנסת בהגדרה של "נותנת לכל אחד" בחורה שנכנסת להגדרה הזאת זה אחת ששוכבת עם כל אחד שהיא מכירה 10 דקות וזה משהו מוריד וקוראים לזה בימינו- שרמוטה (לא שאני או אתה היינו מתנגדים גם לשכב איתה אבל לקשר רציני ברור שלא - בדרך כלל זה בא גם עם לא מעט בעיות אישיות ונפשיות)
בחורה ששוכבת איתך בדייט ה 2 היא סך הכל מאוד מינית ואני לא מבין מה רע בזה

ואם תפגוש מישהי שאתה יודע שנתנה ל - 100 גברים אבל לכל אחד מהם אחרי הדייט השני, שרמוטה או לא? עזוב שרמוטה או לא, גוף שלה שתעשה מה שבא לה איתו - אתה תיקח אותה בחשבון למשהו רציני?

ואם תפגוש מישהי שאתה יודע שנתנה ל - 100 גברים אבל לכל אחד מהם אחרי הדייט השני, שרמוטה או לא? עזוב שרמוטה או לא, גוף שלה שתעשה מה שבא לה איתו - אתה תיקח אותה בחשבון למשהו רציני?

ואם היא פשוט אוהבת סקס? ואולי גם היא חושבת שכל 100 הגברים שאתם היא שכבה מאוד משעממים ומאוכזבת מכולם?

ואם היא פשוט אוהבת סקס? ואולי גם היא חושבת שכל 100 הגברים שאתם היא שכבה מאוד משעממים ומאוכזבת מכולם?

למה אתה נמנע מלענות לשאלה שלי? זה לא משנה שום דבר אם היא אוהבת/לא אוהבת סקס. כולם אוהבים סקס. אתה היית לוקח אותה בחשבון למשהו רציני?
כן אחי, וגבר ששוכב עם כל אחת שהוא מכיר אחרי 10 דקות?
זיין..?

דרך אגב גבר ששוכב עם כל מה שנקלע בדרכו זה גם מעפן לדעתי.. יש לי חבר כזה ואני כל הזמן צוחק עליו שהוא מתרברב בזה שהוא זיין את "כל הפצועות של אשדוד"..

למה אתה נמנע מלענות לשאלה שלי? זה לא משנה שום דבר אם היא אוהבת/לא אוהבת סקס. כולם אוהבים סקס. אתה היית לוקח אותה בחשבון למשהו רציני?

דרך אגב גבר ששוכב עם כל מה שנקלע בדרכו זה גם מעפן לדעתי.. יש לי חבר כזה ואני כל הזמן צוחק עליו שהוא מתרברב בזה שהוא זיין את "כל הפצועות של אשדוד"..

ראשית, הפנית את השאלה למישהו אחר.
שנית, כן, הייתי שוכב אתה. כל הפוסל במומו פוסל.

ואם כל הבחורות שהוא ישכב איתן אחרי 10 דקות יהיו יפות?
זה בסדר?

לא שוכב! ברור שהיית זורם עליה. אבל היית יוצא איתה? מערכת יחסים.

כן. יש מצב שזו אישה בטוחה בעצמה, שיודעת מה היא מחפשת. אני בעצמי רוצה מישהי שווה לי, שתתמוך בי ולא איזו מישהי חסרת ביטחון.

כן. יש מצב שזו אישה בטוחה בעצמה, שיודעת מה היא מחפשת. אני בעצמי רוצה מישהי שווה לי, שתתמוך בי ולא איזו מישהי חסרת ביטחון.
לא מתכוון להתווכח איתך בנושא הזה אבל גם לא מאמין לך עם כל הכבוד.

אז סיכמנו שבחורה שתשכב אחרי 10 דקות עם גבר בהנחה והוא יפה זה מעשה תקין?
או שזה קביל רק כלפי גברים?
אני עדיין לא מבין למה אתה מתעקש על כך שכל מה שגבר עושה גם בחורה אמורה לעשות?
לך תפנה שאלה כמו שאתה מפנה לי כרגע לבחורה ותשאל אותה האם זה בסדר אם גבר יצפה מבחורה לשלם עליו בדייט ונראה איזו תשובה תקבל ממנה.
זין בעין אם בחורה תשלם וחס וחלילה אם אתה תצפה לזה ממנה. זה בדיוק אותו סוג דברים כמו העניין עם הבחורות רק ששם זה בהקשר מיני ופה בהקשר אחר.
ויותר מזה בגלל זה גם כל הפמיניסטיות הן צבועות לדעתי כי הן רוצות שוויון זכויות ויודעות לצעוק על לשמיים שהן רוצות להיות שוות לגבר אבל כל זה רק מתי שזה משתלם להן אבל אל הפוך

כי אנחנו כבר לא ב 1960.

בהחלט דיון משובח.
אז לך תגיד לבחורה שאנחנו לא ב 1960. היא תסכים איתך לגמרי אבל רק בהקשר למה שמשתלם לה להסכים איתך. היא עדיין תרצה שגבר ישלם עליה, היא עדיין תרצה גבר עם כסף כמו שהבחור הזה מקודם פה שאמר שהוא חי 18 שנה באושר ושאישתו תומכת בו ואז ציין בסוגריים שיש לו כסף. אז תנחש מה אחי, באורך פלא מאחורי כל גבר שיש לו כסף יושבת אישה שתומכת בו מאוד והם מאושרים.

logg.jpg

אז לך תגיד לבחורה שאנחנו לא ב 1960. היא תסכים איתך לגמרי אבל רק בהקשר למה שמשתלם לה להסכים איתך. היא עדיין תרצה שגבר ישלם עליה, היא עדיין תרצה גבר עם כסף כמו שהבחור הזה מקודם פה שאמר שהוא חי 18 שנה באושר ושאישתו תומכת בו ואז ציין בסוגריים שיש לו כסף. אז תנחש מה אחי, באורך פלא מאחורי כל גבר שיש לו כסף יושבת אישה שתומכת בו מאוד והם מאושרים.

חבוב, הבנת אותי לא נכון. אני לא איש עשיר שמישהי נדבקה אליו. התכוונתי שאני עושה לפעמים שטויות, או בחירות לא נכונות ועדיין מקבל תמיכה.
מכיר את הביטוי "גברים הם ילדים עם צעצועים יקרים"? אז לזה התכוונתי.
ואגב, במשך המון שנים ההכנסה של אשתי היתה גבוהה יותר משלי. מי פה נדבק למי?

חבוב, הבנת אותי לא נכון. אני לא איש עשיר שמישהי נדבקה אליו. התכוונתי שאני עושה לפעמים שטויות, או בחירות לא נכונות ועדיין מקבל תמיכה.
מכיר את הביטוי "גברים הם ילדים עם צעצועים יקרים"? אז לזה התכוונתי.
ואגב, במשך המון שנים ההכנסה של אשתי היתה גבוהה יותר משלי. מי פה נדבק למי?

אני לא מתכוון שהיא נדבקה אליך. אני פשוט מתכוון שאישה מצפה מגבר להרוויח טוב, ואם הוא מרוויח טוב אז היא מבסוטה. וגבר לא בהכרח מצפה מבחורה להרוויח טוב ויותר מזה אם גבר יצפה מאישה להרוויח טוב אז הוא יחשב בעיניה שאחד שמפיל עליה את "חובותיו", אתם מוזמנים לעשות סקר.
אני גם לא מאשים נשים בכך שהן רוצות גבר שיודע להרוויח, זה פשוט המצב.

אם גבר יצפה מאישה להרוויח טוב אז הוא יחשב בעיניה שאחד שמפיל עליה את "חובותיו", אתם מוזמנים לעשות סקר
אתה הבאת את הטענה המוזרה הזאת, חובת ההוכחה עליך. לא עלינו.
חכה עוד קצת, אחרי שתתחתן ותקנה בית ותיקח משכנתא.. גם ילדים תביא לעולם.. אז נחזור אליך עם השאלה האם אתה מצפה מאישתך שתרוויח טוב בנוסף לפרנסה שאתה מביא.

אם אתה מתנגד לטענה שההבניה החברתית היא שוביניסטית, אז אין דיון.
בהנחה שהטענה שלי נכונה, הרי שהסיכוי לבגידה גדל במקרה של אישיות אימפולסיבית מהממוצע.

השאלה איך אתה מתעלם מהתביעה החברתית את האישה להתנהגות "חסודה".
בלת''ק, פטריארכיה היא אפליה ממוסדת. תביעות חברתיות זה לא טיעון לכלום, יש גם תביעות חברתיות כלפי גברים.

אתה הבאת את הטענה המוזרה הזאת, חובת ההוכחה עליך. לא עלינו.
חכה עוד קצת, אחרי שתתחתן ותקנה בית ותיקח משכנתא.. גם ילדים תביא לעולם.. אז נחזור אליך עם השאלה האם אתה מצפה מאישתך שתרוויח טוב בנוסף לפרנסה שאתה מביא.

זו לא טענה מוזרה, זו המציאות.
אני לא אומר שאני לא יצפה מאישתי לעזור כי בארץ אי אפשר אחרת, אבל זה לא סותר את הדברים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית