הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משתעמם מבחורות

• פותח/ת השרשור noname
  • פורסם בתאריך
מיכאל שבוע אחד בת״א (האמיתית) ואתה תגלה שכל הטבע שאתה חושב שאתה מכיר שונה לגמרי

מיכאל שבוע אחד בת״א (האמיתית) ואתה תגלה שכל הטבע שאתה חושב שאתה מכיר שונה לגמרי
אני חושבת שהוא מבין שהסדר החברתי שהוא תיאר לא בדיוק נכון לכולם, אבל לדעתו מי שמתנהל אחרת מהאידיאל שלו- חי בצורה לא נכונה.

מזכיר לי גם את הקבוצה השנייה המשיחית על הסקאלה. הפמינאציות שיגנו נשים שמעוניינות בתפקיד המסורתי של עקרת הבית.

אני חושבת שהוא מבין שהסדר החברתי שהוא תיאר לא בדיוק נכון לכולם, אבל לדעתו מי שמתנהל אחרת מהאידיאל שלו- חי בצורה לא נכונה
עצם העובדה שאני לא מסכים עם איך שחי בן אדם אחר לא אומר שאני חושב שהוא לא צודק, שכל אחד יחיה איך שהוא רוצה אין פה צודק ולא צודק.

פשוט לדעתי בזוגיות צריך להיות מנהיג אחד, כמו בכל מקום אחר.
כי ברגע שיש יותר ממנהיג אחד, יש חילוקי דעות.
גבר ניחן בתכונות מסוימות שמעניקות לו יתרון טבעי בלהיות המנהיג מבין השניים. (לא בכל המקרים אבל לרוב)
ולבחורה יש תכונות מסוימות שמשלימות את המעגל הזה שנקרא זוגיות.
ובכל מקום שבו ראיתי שהתפקידים האלה היו הפוכים, הצדדים לא היו שבעי רצון אחד מהשני.
בגלל זה אני מאמין במה שאני מאמין.. התל אביבים לא אמורים להאמין כמוני.

כולם מאוד אוהבים להתווכח אבל בשורה תחתונה גם את לא תצאי עם גבר רכרוכי רק כי אנחנו מודרניים וגם החבר'ה פה לא יצאו עם אישה קלה להשגה ואני בסך הכל אומר שיש לדברים האלה סיבות וזה לא סתם קורה ככה.
אה ערכת בדיוק למה שחשבתי שתגיב להודעה השניה חח
זה לא משנה למה - אם זה השתנה ע"י חינוך, זה פונקציה של חינוך. החינוך שניתן נקבע ע"י הרבה משתנים סביבתיים.
ולהזכירך פעם גם אנשים היו בטוחים שה"טבע" של אנשים מסוימים הוא להיות שפחות ועבדים. למה כבר לא חושבים ככה? כי לא מצאו את "גן העבדות"? או שזה בכלל שונה מלחשוב שבחורה ששוכבת עם הרבה גברים היא שרמוטה?

בנוגע להאם כדאי זה לא רלוונטי בכלל. אבל זה כן מראה את העמדה שלך לפיה המצב הקיים נראה לך אידיאלי. שזה לגיטימי כי חונכת לפי המצב הקיים ובגילאים האלה כבר כמעט בלתי אפשרי לשנות את החשיבה. או אם לדייק את התגובה של הגוף, מה שעלול להתפרש בתור טבע.

ממש ממש לא שלא מסכים אפילו לא הגיוני מה שאתה אומר כי אף אדם לעולם לא הרגיש שהוא רוצה להיות עבד, זה לא נכון שזה היה טבעי לכולם. אבל זה תמיד היה טבעי לרצות לזיין הרבה וזה תמיד היה טבעי לבחורה לחפש מקלט מהסכנות של העולם בחיקו של גבר.
אני אומר שמבחינה ביולוגית אתה בנוי להרגיש דברים מסוימים/לרצות דברים מסוימים ואותו דבר בחורה זה ממש שונה ממה שאתה כתבת.

לנשים היום יש יותר זכויות מלגברים.
כמה אתה נתקל במושג שרמוטה? ובמושג שרמוט?
וההנחה שאימפולסיביות מגדילה סיכוי לבגידה היא הנחת המבוקש. אתה מבין שגברים בוגדים לא פחות, כן?
כן אבל אנחנו מדברים על נשים ועל בחירת בת זוג

מצד אחד מחזק את המשמעות של תביעות חברתיות, מצד שני מחליש(?).

נ.ב
פטריארכיה כוללת גם הבניה תרבותית. תהנה עם העיסוק בטפל

מזכיר לי גם את הקבוצה השנייה המשיחית על הסקאלה. הפמינאציות שיגנו נשים שמעוניינות בתפקיד המסורתי של עקרת הבית.
זה מזכיר לי שאנחנו חייבים פאקינג להתעורר!!1 (נלקח מהעמוד האהוב עליי)
tavv.png

מצד אחד מחזק את המשמעות של תביעות חברתיות, מצד שני מחליש(?).

נ.ב
פטריארכיה כוללת גם הבניה תרבותית. תהנה עם העיסוק בטפל
איזו משמעות יש לתביעות חברתיות?
הבניה תרבותית זה בולשיט. אם אתה אובססיבי לגבי מה כולם בחברה חושבים עליך, זו בעיה שלך.

כמה אתה נתקל במושג שרמוטה? ובמושג שרמוט?

זה מדד למשהו? אני יכול לתת לך מושגים שרק גברים נתקלים בהם.

כן אבל אנחנו מדברים על נשים ועל בחירת בת זוג

איך זה קשור לטענה שיותר אימפולסיבית = יותר סיכוי לבגידה? אמרתי שהיא לא מבוססת, כי גברים הם פחות אימפולסיביים אבל בוגדים לא פחות.

איך זה קשור לטענה שיותר אימפולסיבית = יותר סיכוי לבגידה? אמרתי שהיא לא מבוססת, כי גברים הם פחות אימפולסיביים אבל בוגדים לא פחות.
מבוססת ביחס לנשים כי ככל שיש יותר מניע בכמות או באיכות כך יש יותר סיכוי להגשמה.
אין שום סיבה להתייחס לגברים בשביל להסיק מסקנות בעניין הזה

מבוססת ביחס לנשים כי ככל שיש יותר מניע בכמות או באיכות כך יש יותר סיכוי להגשמה.
אין שום סיבה להתייחס לגברים בשביל להסיק מסקנות בעניין הזה

בטח שיש סיבה. אם קבוצה של בני אדם יותר אימפולסיביים בוגדת באותה מידה כמו קבוצה של בני אדם פחות אימפולסיביים, זה אומר משהו על הפרמטר הזה.

והמשפט הראשון שלך שוב מניח את המבוקש.

בטח שיש סיבה. אם קבוצה של בני אדם יותר אימפולסיביים בוגדת באותה מידה כמו קבוצה של בני אדם פחות אימפולסיביים, זה אומר משהו על הפרמטר הזה.
מתוקף מה אתה מכחיש את ההיגיון הספציפי הזה? הקבוצה של הגברים כמו הקבוצה של הנשים, מושפעת מעוד משתנים

מתוקף מה אתה מכחיש את ההיגיון הספציפי הזה? הקבוצה של הגברים כמו הקבוצה של הנשים, מושפעת מעוד משתנים

אני לא צריך להכחיש, אתה צריך להוכיח. משהו שנשמע לך הגיוני זו לא הוכחה. במיוחד כשהנתונים מצביעים על כך שזה לא המצב. איך זה עוזר לי שאתה טוען שיש עוד משתנים במשחק בלי לפרט אותם ואת ההשפעה שלהם?

אני לא צריך להכחיש, אתה צריך להוכיח. משהו שנשמע לך הגיוני זו לא הוכחה. במיוחד כשהנתונים מצביעים על כך שזה לא המצב. איך זה עוזר לי שאתה טוען שיש עוד משתנים במשחק בלי לפרט אותם ואת ההשפעה שלהם?
צריך להוכיח שהסיכוי שאדם יאכל, גדל ככול שהוא רעב יותר?

צריך להוכיח שהסיכוי שאדם יאכל, גדל ככול שהוא רעב יותר?

אתה באמת לא רואה את הקפיצה הלוגית? כשבחורה רוצה מין היא יכולה להשיג מין. זה אומר שהיא חייבת לבגוד? ואם כבר, זה שוב משחק לרעתך, כי גברים כנראה רוצים יותר בממוצע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית