נק' מוניטין:
11,185
- 5,953
- 3,737
מיכאל שבוע אחד בת״א (האמיתית) ואתה תגלה שכל הטבע שאתה חושב שאתה מכיר שונה לגמרי
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני חושבת שהוא מבין שהסדר החברתי שהוא תיאר לא בדיוק נכון לכולם, אבל לדעתו מי שמתנהל אחרת מהאידיאל שלו- חי בצורה לא נכונה.מיכאל שבוע אחד בת״א (האמיתית) ואתה תגלה שכל הטבע שאתה חושב שאתה מכיר שונה לגמרי
עצם העובדה שאני לא מסכים עם איך שחי בן אדם אחר לא אומר שאני חושב שהוא לא צודק, שכל אחד יחיה איך שהוא רוצה אין פה צודק ולא צודק.אני חושבת שהוא מבין שהסדר החברתי שהוא תיאר לא בדיוק נכון לכולם, אבל לדעתו מי שמתנהל אחרת מהאידיאל שלו- חי בצורה לא נכונה
אה ערכת בדיוק למה שחשבתי שתגיב להודעה השניה חח
זה לא משנה למה - אם זה השתנה ע"י חינוך, זה פונקציה של חינוך. החינוך שניתן נקבע ע"י הרבה משתנים סביבתיים.
ולהזכירך פעם גם אנשים היו בטוחים שה"טבע" של אנשים מסוימים הוא להיות שפחות ועבדים. למה כבר לא חושבים ככה? כי לא מצאו את "גן העבדות"? או שזה בכלל שונה מלחשוב שבחורה ששוכבת עם הרבה גברים היא שרמוטה?
בנוגע להאם כדאי זה לא רלוונטי בכלל. אבל זה כן מראה את העמדה שלך לפיה המצב הקיים נראה לך אידיאלי. שזה לגיטימי כי חונכת לפי המצב הקיים ובגילאים האלה כבר כמעט בלתי אפשרי לשנות את החשיבה. או אם לדייק את התגובה של הגוף, מה שעלול להתפרש בתור טבע.
כמה אתה נתקל במושג שרמוטה? ובמושג שרמוט?לנשים היום יש יותר זכויות מלגברים.
כן אבל אנחנו מדברים על נשים ועל בחירת בת זוגוההנחה שאימפולסיביות מגדילה סיכוי לבגידה היא הנחת המבוקש. אתה מבין שגברים בוגדים לא פחות, כן?
כמה אתה נתקל במושג שרמוטה? ובמושג שרמוט?
בלת''ק, פטריארכיה היא אפליה ממוסדת. תביעות חברתיות זה לא טיעון לכלום, יש גם תביעות חברתיות כלפי גברים.
זה מזכיר לי שאנחנו חייבים פאקינג להתעורר!!1 (נלקח מהעמוד האהוב עליי)מזכיר לי גם את הקבוצה השנייה המשיחית על הסקאלה. הפמינאציות שיגנו נשים שמעוניינות בתפקיד המסורתי של עקרת הבית.
איזו משמעות יש לתביעות חברתיות?מצד אחד מחזק את המשמעות של תביעות חברתיות, מצד שני מחליש(?).
נ.ב
פטריארכיה כוללת גם הבניה תרבותית. תהנה עם העיסוק בטפל
כמה אתה נתקל במושג שרמוטה? ובמושג שרמוט?
כן אבל אנחנו מדברים על נשים ועל בחירת בת זוג
חוסר הפיסוק הוריד מבינתיזה מזכיר לי שאנחנו חייבים פאקינג להתעורר!!1 (נלקח מהעמוד האהוב עליי)
צפה בקובץ המצורף 35115
וואלה גם לא הבנתי כלום..חוסר הפיסוק הוריד מבינתי
הפמיניזם רוצה שבכל קבוצה שתבחר יהיה ריכוז של 50 אחוז נשים ו50 אחוז גברים.וואלה גם לא הבנתי כלום..
מבוססת ביחס לנשים כי ככל שיש יותר מניע בכמות או באיכות כך יש יותר סיכוי להגשמה.איך זה קשור לטענה שיותר אימפולסיבית = יותר סיכוי לבגידה? אמרתי שהיא לא מבוססת, כי גברים הם פחות אימפולסיביים אבל בוגדים לא פחות.
מבוססת ביחס לנשים כי ככל שיש יותר מניע בכמות או באיכות כך יש יותר סיכוי להגשמה.
אין שום סיבה להתייחס לגברים בשביל להסיק מסקנות בעניין הזה
מתוקף מה אתה מכחיש את ההיגיון הספציפי הזה? הקבוצה של הגברים כמו הקבוצה של הנשים, מושפעת מעוד משתניםבטח שיש סיבה. אם קבוצה של בני אדם יותר אימפולסיביים בוגדת באותה מידה כמו קבוצה של בני אדם פחות אימפולסיביים, זה אומר משהו על הפרמטר הזה.
מתוקף מה אתה מכחיש את ההיגיון הספציפי הזה? הקבוצה של הגברים כמו הקבוצה של הנשים, מושפעת מעוד משתנים
מיכאל שבוע אחד בת״א (האמיתית) ואתה תגלה שכל הטבע שאתה חושב שאתה מכיר שונה לגמרי
צריך להוכיח שהסיכוי שאדם יאכל, גדל ככול שהוא רעב יותר?אני לא צריך להכחיש, אתה צריך להוכיח. משהו שנשמע לך הגיוני זו לא הוכחה. במיוחד כשהנתונים מצביעים על כך שזה לא המצב. איך זה עוזר לי שאתה טוען שיש עוד משתנים במשחק בלי לפרט אותם ואת ההשפעה שלהם?
צריך להוכיח שהסיכוי שאדם יאכל, גדל ככול שהוא רעב יותר?