הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ss עזרה

• פותח/ת השרשור Lihex
  • פורסם בתאריך

Lihex

משתמש מתחיל
114
6
נק' מוניטין:
23
114
6
היי, אני עכשיו במשקלים 3X5
102.5 סקוואט
110 דדליפט
67.5 בנץ
פרס 50
גובה:1.78
משקל:75
אני שואף למראה פיטנס התחלתי SS כדי לחזק כוח אבל המטרה שלי יותר להראות כמו שצריך אני רוצה לשנות כיוון איך הכי חכם לעשות את זה?
אני גם די מתקשה עם המשקלים ואני משתדל לא לעלות הרבה באחוזי השומן
אז אם בבקשה תוכלו להראות לי את הדרך

תמשיך להתחזק, אתה רק ממשיך לצבור כוח ומסת שריר, כל עוד אתה מתקדם, אתה במצב מצוין.

• פותח/ת השרשור
תמשיך להתחזק, אתה רק ממשיך לצבור כוח ומסת שריר, כל עוד אתה מתקדם, אתה במצב מצוין.
אני לא מתקדם כל כך ואני לא רואה שינוי בגוף אני קצת ימשיך אבל לא יותר מידי אני כבר רוצה להיות מוכן עם תוכנית הבאה כי אני לא רואה שום שינוי בגוף: /כרגע זה מה שאני רוצה להראות יותר טוב מבין חח
לאיזה תוכנית אני צצריך לעבור?
גם כמה משקל אני כבר אמור להגיע?

נערך לאחרונה:
אין כללים, יש הנחייה ברורה שלנו למתאמנים לצבור כוח ככל האפשר ולאחר מכן כשמגיעים לרוויה בתוכניות הללו מפסיקים להתקדם מאימון לאימון יש מגוון אחר של תוכניות.

לינארית\טקסס\531\קורטא\בולגרית\סמולוב וכו'

לא חסרות תוכניות מוכנות מראש בהתאם לרמה ויכולת ההתאוששות של כל מתאמן.

• פותח/ת השרשור
אין כללים, יש הנחייה ברורה שלנו למתאמנים לצבור כוח ככל האפשר ולאחר מכן כשמגיעים לרוויה בתוכניות הללו מפסיקים להתקדם מאימון לאימון יש מגוון אחר של תוכניות.

לינארית\טקסס\531\קורטא\בולגרית\סמולוב וכו'

לא חסרות תוכניות מוכנות מראש בהתאם לרמה ויכולת ההתאוששות של כל מתאמן.
היי, אבל התשובה שלך יותר מידי כללית
איך אני בוחר תוכנית שמתאימה יש כל כך הרבה תוכניות אין פשוט המלצה על אחת או שתיים?
ומה שאמרת זה תוכניות כוח לא?

היי, אבל התשובה שלך יותר מידי כללית
איך אני בוחר תוכנית שמתאימה יש כל כך הרבה תוכניות אין פשוט המלצה על אחת או שתיים?
ומה שאמרת זה תוכניות כוח לא?
היא לא כללית, היא מופנית אליך.
אתה נכלל בקטגוריית המתאמנים המתחילים, שיכולים וצריכים להתקדם מאימון לאימון או לפחות פעמיים בשבוע.

אני לא מאמין בקטלוג תוכנית כתוכנית כוח או מה שלא יהיה.
כל תוכנית בהינתן סידור מתאים תביא לתוצאות טובות גם בהיבט גדילה במסת השריר.
כל סידור התוכניות ABC\AB וחבריהם.. זה פשוט אוסף תרגילים ללא תכנון כלשהו, או אינדיקציה להתקדמות.
אפשר לתכנן את זה טוב, אבל לרוב אנשים לא יתכננו את זה כך.

אתה נכלל בקטגוריית המתאמנים המתחילים, שיכולים וצריכים להתקדם מאימון לאימון או לפחות פעמיים בשבוע.

כל סידור התוכניות ABC\AB וחבריהם.. זה פשוט אוסף תרגילים ללא תכנון כלשהו, או אינדיקציה להתקדמות.
תגובה מצויינת,
אוסיף ואומר שתכניות מפוצלות אכן יכולות להיות תכניות לא פחות ממצויינות, צריך לדעת לתכנן אותן נכון.

גם 5/3/1 לצורך העיניין נחשבת תכנית מפוצלת.

• פותח/ת השרשור

טוב אחרי האימון היום שהיה לי אני שוב נכשלתי ואני תקוע כבר חודש במשקלים שלי ואתם צודקים אני צריך לשפר את הכוח
אני חשבתי על לשנות לMADCOW אבל הבעיה שכאילו המשקלים שלי די נמוכים האם כדאי לי לשנות לתוכנית הזאת? איך זה הולך
אני כבר מתאמן המון זמן ואני פשוט תקוע וזה מאוד מתסכל:(

טוב אחרי האימון היום שהיה לי אני שוב נכשלתי ואני תקוע כבר חודש במשקלים שלי ואתם צודקים אני צריך לשפר את הכוח
אני חשבתי על לשנות לMADCOW אבל הבעיה שכאילו המשקלים שלי די נמוכים האם כדאי לי לשנות לתוכנית הזאת? איך זה הולך
אני כבר מתאמן המון זמן ואני פשוט תקוע וזה מאוד מתסכל:cray:
עשית כבר ריסטים? אתה נח ואוכל טוב מאימון לאימון?
תתאר לי את האימונים האחרונים ,כמה חזרות הצלחת וכו'.

בעיקרון זה כבר משקלים יחסית גבוהים
נראה לי שהגיע הזמן שתעבור ללינארית או לטקסס כמו שחבריי הטובים מלמעלה המליצו לך.

לפי המשפט ״אני משתדל לא לעלות הרבה באחוזי שומן״ - הוא כנראה בפלוס קלורי של 200-100 קלוריות ואולי אפילו נייטרלי. בנייטרלי, כמתאמן מתחיל, אפשרי לעלות במאסת שריר ובמשקלי עבודה עד גבול מסויים כמובן וכנראה הוא הגיע לגבול הזה ולכן תוכניות כמו טקסס,מאדקאו וכו.. לא יועילו לו אם הוא לא יאכל כמו בן אדם.

עכשיו לפותח הפוסט - תפרסם את התפריט שלך בבקשה אם יש לך כזאת ונראה מה לא בסדר.

• פותח/ת השרשור
לפי המשפט ״אני משתדל לא לעלות הרבה באחוזי שומן״ - הוא כנראה בפלוס קלורי של 200-100 קלוריות ואולי אפילו נייטרלי. בנייטרלי, כמתאמן מתחיל, אפשרי לעלות במאסת שריר ובמשקלי עבודה עד גבול מסויים כמובן וכנראה הוא הגיע לגבול הזה ולכן תוכניות כמו טקסס,מאדקאו וכו.. לא יועילו לו אם הוא לא יאכל כמו בן אדם.

עכשיו לפותח הפוסט - תפרסם את התפריט שלך בבקשה אם יש לך כזאת ונראה מה לא בסדר.
עשית כבר ריסטים? אתה נח ואוכל טוב מאימון לאימון?
תתאר לי את האימונים האחרונים ,כמה חזרות הצלחת וכו'.

בעיקרון זה כבר משקלים יחסית גבוהים
נראה לי שהגיע הזמן שתעבור ללינארית או לטקסס כמו שחבריי הטובים מלמעלה המליצו לך.
אני מנסה בעיקרון לא לאכול מתוקים אין לי תפריט אני יכול להגיד מה נגיד אכלתי אתמול
בבסיס אכלתי עוף עם 3 תפוחי אדמה אחרי זה אורז עם 3 שוקיי עוף ואז ביג אמריקה במקדונלדס 4 סקופ חלבון ובערב אורז וסלט
לגבי אימונים אני
95 3x5 סקוואט בריסט כי נתקעתי ב102.5
70 בנץ הצלחתי 4 3 2 חזרות אימון שני תקוע
50 פרס אימון קודם עשיתי 5 5 4 והאחרון עשיתי 5 3 1
דדליפט אחרי ריסט נתקעתי ב110 3

• פותח/ת השרשור
הגיע הזמן שתעבור תכנית ותגדיל את הפלוס הקלורי
היי תודה, אז לעבור ללינארית מאדקאוו או שיש משהו יותר מומלץ אני קראתי וזה סוג של חצי תוכנית נפח וכוח לא? וגם כתוב שאפשר לעשות תרגילי עזר להוסיף אותם? או שלעשות בלעדיהם?

היי תודה, אז לעבור ללינארית מאדקאוו או שיש משהו יותר מומלץ אני קראתי וזה סוג של חצי תוכנית נפח וכוח לא? וגם כתוב שאפשר לעשות תרגילי עזר להוסיף אותם? או שלעשות בלעדיהם?
ממה שהמליצו לי ויש עליהם רוב מרוצה פה מהפורום זה הלינארית והטקסס אז תבחר אחת מהם.
לגבי השאלות על התוכניות, אני לא כל כך מנוסה בהם.
תשאל את
@stitch או @MikeRozner

אם אתה לא מסתדר עם SS ומרגיש שאתה אוכל מספיק וישן מספיק, לך על הליניארית.
תחפש הודעות, כתבתי לא מעט על תרגילי העזר שאתה יכול להוסיף, בעיקרון מתח ומקבילים 2/3 סטים של 8 חזרות פעמיים בשבוע זה הבסיס.
לפי ההודעות שלך די ברור לי שהבעיה שלך היא התזונה, ואם לא תאכל מספיק לא תתחזק ולא תצבור שריר.

• פותח/ת השרשור
אם אתה לא מסתדר עם SS ומרגיש שאתה אוכל מספיק וישן מספיק, לך על הליניארית.
תחפש הודעות, כתבתי לא מעט על תרגילי העזר שאתה יכול להוסיף, בעיקרון מתח ומקבילים 2/3 סטים של 8 חזרות פעמיים בשבוע זה הבסיס.
לפי ההודעות שלך די ברור לי שהבעיה שלך היא התזונה, ואם לא תאכל מספיק לא תתחזק ולא תצבור שריר.
היי תודה על העזרה
אז אימון
A זה סקוואט בנץ חתירה
B סקוואט פרס דדליפט מקבילים
C סקוואט בנץ חתירה מתח
איזה מתח לעשות ? צין אפס?
וכזאת חתירה אני צריך לעשות? יש תרגיל אחר שאפשר לעשות במקומו?

היי תודה על העזרה
אז אימון
A זה סקוואט בנץ חתירה
B סקוואט פרס דדליפט מקבילים
C סקוואט בנץ חתירה מתח
איזה מתח לעשות ? צין אפס?
וכזאת חתירה אני צריך לעשות? יש תרגיל אחר שאפשר לעשות במקומו?

את המתח (צ'ין אפס עדיף, אבל אפשר מה שאתה רוצה) והמקבילים תעשה באימונים A ו-C, תשאיר את B פנוי להתאוששות יחסית, או שתכניס בו תרגילים קלים שבא לך.
חתירה אתה אמור לעשות. אם לא מסתדר איתה, תעשה מתח במקום, בלי פירמידה - תנסה 3x5 באימון A ו-3x3 באימון B עם טיפה יותר משקל מאשר ב-A. במצב כזה תצטרך למצוא תרגיל עזר אחר כמשיכה.

• פותח/ת השרשור
את המתח (צ'ין אפס עדיף, אבל אפשר מה שאתה רוצה) והמקבילים תעשה באימונים A ו-C, תשאיר את B פנוי להתאוששות יחסית, או שתכניס בו תרגילים קלים שבא לך.
חתירה אתה אמור לעשות. אם לא מסתדר איתה, תעשה מתח במקום, בלי פירמידה - תנסה 3x5 באימון A ו-3x3 באימון B עם טיפה יותר משקל מאשר ב-A. במצב כזה תצטרך למצוא תרגיל עזר אחר כמשיכה.
אז אני כנראה אעשה חתירה
עדיף לעשות 3 סטים או 2 סטים בחתירה ומתח? ובסרטון הגוף שלו מקביל כזה לרצפה אני לא צריך לעשות בשיפוע עם הגב בחתירה?
תודה על עזרה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית