הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנון שנת אימונים

ElemenTal

משתמש פעיל
832
26
נק' מוניטין:
633
832
26
רוצה השנה לעשות משהו מסודר, מה אומרים על תכנון כזה:

כולל השבוע הזה - 12 שבועות מסה בינונית , כוח בשילוב נפח בתוכנית AB עם + קלורי עד 500.
- 3 שבועות חיטובון
- 12 שבועות תוכנית כוח נטו (לפי המלצה כי לי אין מושג מה מתאים בשלב הזה) עם + קלורי לפי הצורך
- חודש חיטובון
- 12 שבועות תוכנית נפח גבוהה עם + קלורי לפי הצורך אבל לא מעבר ל 3K (ניטרלי שלי 2K)

לפי החישוב שלי זה אמור להסתיים בסוף אפריל ובמאי אפשר להתחיל חיטוב לקיץ.
בבלוק האחרון רוצה להתפרע עם כל התוספים... קריאטין, פרי-ווארקוטים, BCAA, אמינו-אנרג'י, גלוטמין... כל דבר שיוכל לדחוף אותי למקסימום ביצועים ומקסימים התאוששות

חחח אז איך הרעיון בכללי, בסדר או שמטומטם..?

חיטובונים של 3-4 שבועות לא ממש יתרום לך משהו.
אני לא רואה סיבה להגביל מראש כל תקופה, כל עוד יש התקדמות ואתה בגבולות הגזרה מבחינת אחוזי שומן, מוטיבציה וכדומה תמשיך בתוכנית שבחרת.
אני גם לא בטוח שיש צורך להחליף תוכניות בצורה דראסטית אלא לשחק עם טווחי חזרות.
בכל מקרה הרעיון של תכנון קדימה הוא מבורך

• פותח/ת השרשור
חיטובונים של 3-4 שבועות לא ממש יתרום לך משהו.
אני לא רואה סיבה להגביל מראש כל תקופה, כל עוד יש התקדמות ואתה בגבולות הגזרה מבחינת אחוזי שומן, מוטיבציה וכדומה תמשיך בתוכנית שבחרת.
אני גם לא בטוח שיש צורך להחליף תוכניות בצורה דראסטית אלא לשחק עם טווחי חזרות.
בכל מקרה הרעיון של תכנון קדימה הוא מבורך
קודם על קשה לי להאמין שאני אצליח לשמור על התקדמות ליניארית מעבר ל 12 שבועות.. רוב הסיכויים שאתקע עוד לפני
אבל החלוקה הספציפית הזאת היא כי אני רוצה גם לעשות תוכנית כוח וגם תוכנית נפח. אבח אני לא לא רוצה להתחיל את התוכנית כוח כרגע מה שאומר שצריך להתחיל ממשהו אחר. + אני רוצה בין תקופה לתקופה הפסקונת קטנה. + אני רוצה לסיים את זה לפני תחילת הקיץ. לכן הגבלתי הכל בזמנים

אתה יוצא מהגבולות הפשוטים והמוגדרים.
אני מתנצל מאוד אם אשמע בוטה, אבל אם לשפוט על פי המלל שלך, זה נשמע כמו כתבת רייטינג באתר Bodybuilding.com

לא ניתן לקבוע מראש כמה שבועות תהיה במאסה, כמה בנייטרלי וכמה בחיטוב. מבחן התוצאה, אל מול ההישגים שלך והמטרות האישיות, יקבעו.
הווה אומר, לקבוע X זמן למאסה "בינונית" (שוב, מה זה בכלל?!), "חיטובון", "כוח נטו" ועוד הגדרות חסרות בסיס, אינו יעיל וסתם נחשב להתעסקות בתפל.

אתה צריך להתחיל מחזור של מאסה על פי הכללים הפשוטים והבטוחים, ולאמוד את איכות ההתקדמות. תוכנית אימונים יכולה להשאר כמעט זהה לאורך כל הזמן, עם שינויים בסיסיים סביב חלוקה/עצימות/נפח וכדומה. הבסיס תמיד יהיה זהה (ממליץ לך לחזור לאשכולות בהן שאלת לגבי תוכנית אימונים ואני אישית השבתי לך כיצד תוכנית אמורה להיראות). כאשר תסיים מאסה, תעבור לנייטרלי בהדרגה ואז לחיטוב, ושוב, עד להגעה ליעדים שהצבת לעצמך.

העניין מאוד פשוט, ואין מה לחדש או להמציא שלא נכתב, נוסה והוכח. התרגילים בסיסיים ומורכבים לעצימות עם נפח משלים, הריטינה תהיה בנויה לפי נוחיות וגם לפי הגיון, התזונה תעיד על אופי המגמה (מאסה/חיטוב/נייטרלי) ובזה זה מסתכם.

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אתה יוצא מהגבולות הפשוטים והמוגדרים.
אני מתנצל מאוד אם אשמע בוטה, אבל אם לשפוט על פי המלל שלך, זה נשמע כמו כתבת רייטינג באתר Bodybuilding.com

לא ניתן לקבוע מראש כמה שבועות תהיה במאסה, כמה בנייטרלי וכמה בחיטוב. מבחן התוצאה, אל מול ההישגים שלך והמטרות האישיות, יקבעו.
הווה אומר, לקבוע X זמן למאסה "בינונית" (שוב, מה זה בכלל?!), "חיטובון", "כוח נטו" ועוד הגדרות חסרות בסיס, אינו יעיל וסתם נחשב להתעסקות בתפל.

אתה צריך להתחיל מחזור של מאסה על פי הכללים הפשוטים והבטוחים, ולאמוד את איכות ההתקדמות. תוכנית אימונים יכולה להשאר כמעט זהה לאורך כל הזמן, עם שינויים בסיסיים סביב חלוקה/עצימות/נפח וכדומה. הבסיס תמיד יהיה זהה (ממליץ לך לחזור לאשכולות בהן שאלת לגבי תוכנית אימונים ואני אישית השבתי לך כיצד תוכנית אמורה להיראות). כאשר תסיים מאסה, תעבור לנייטרלי בהדרגה ואז לחיטוב, ושוב, עד להגעה ליעדים שהצבת לעצמך.

העניין מאוד פשוט, ואין מה לחדש או להמציא שלא נכתב, נוסה והוכח. התרגילים בסיסיים ומורכבים לעצימות עם נפח משלים, הריטינה תהיה בנויה לפי נוחיות וגם לפי הגיון, התזונה תעיד על אופי המגמה (מאסה/חיטוב/נייטרלי) ובזה זה מסתכם.

בהצלחה
אוקי תודה.
בגדול זה סתם היה בגדר רעיון... על בסיס זה שאני יודע שיש אנשים שכן עושים בלוקים של נפח/עצימות/התאוששות

הייתי יותר שמח להתייחוס שלך באשכול השני עם התוכנית AB המפורטת - ייעוץ - תוכנית AB למתקדמים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית