הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סרטון עושה תרגילים

• פותח/ת השרשור sisso15
  • פורסם בתאריך

sisso15

משתמש מתחיל
65
1
נק' מוניטין:
1
65
1
טוב אז ככה
לאחר שקראתי את כל הטכניקות בא שלב הישוםלתוכנית של ה ss
אז צילמתי סרטון וניסתי לארוך אותו הכוליהיה באותו אחד
מקווה הוא מובן.

כמה דברים לפני
סקואט:
בעיקרון נראה לי די סבבה
אולי המבט מוציא אותי טיפה מאיזון

דדליפט:
לאחר שצפיתי בסרטון ראיתי כמה דגשים לעצמי. אך אשמח גם לביקרות וככה אני יראה אם שמתי לב לכל הטעויות

לחיצת כתפים:
לא יודע אם רואים כל כך אבל יש פה שתי אחיזות אחת צרה ואחת יותר רחבה טיפה
תגידו מה יותר נכון

חוץ מיזה אני יודע שאני צריך לקנות נעלים
ובכתפים הזוית צילום לא בשיא

אשמח להיחסות שלכם
תודה ויום טוב.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שינתי...
וליתר ביטחון

אני לא מומחה גדול אבל כמה דברים שראיתי שלא טובים: (אם אני טועה או משהו תקנו אותי)
בסקוואט אתה לא שובר מקביל
הדדליפט שלך נראה דומה לסקוואט וגם הצוואר במנח לא תקין
והפרס יותר דומה לפוש פרס- (הרגליים צריכות להיות נעולות ולא לתת לך בוסט כשאתה מרים את המוט- לפחות אם אתה רוצה לעשות אוברהד פרס)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה הבנתי...אשמח להתיסחויות וגם להנחיות, כלומר עם הדדליפט שלי לא טוב אז תגידו מה לתקן בוא ואיך...ולא ,לא טוב
אם מישהו יכול להתייחס מחר אני מתאמן שוב ורוצה ליישם את הדגשים
@Daniel Barack
@Moshe
@Dark Muse
@leftyland

אתה יכול לראות את כל הסרטונים של ריפטו על כל אחד מהתרגילים ביוטיוב.

אין כ"כ מה לייעץ לך כי הכל לא עשית טוב. אתה צריך לעשות שינוי של הכל מחדש.

העמידה של הסקוואט צמודה מדי, אתה לא פותח ברכיים מספיק, ממש על הקצה של מקביל ובחיים אל תעשה סקוואט בלי להוציא את המוט מראק/כלוב

על הדדליפט אין לי מה לתת לך דגשים כי אתה פשוט מנסה לעשות סקוואט כשהמוט מקדימה. שוב - תראה סרטוני הדרכה על הדדליפט.

הפרס שאתה עושה זה פרס אחר ממה שאנחנו מראים כאן. אתה עושה פוש פרס כשהכוח בא מהרגליים, אנחנו אומרים לעשות פרס כשהכוח בא מהאגן.

תראה את הסרטון של ריפטו ותיקח לך דגשים איך לעשות את הפרס.

בדדליפט אתה מנסה לעשות סקוואט עם מוט בידיים, לא ככה עושים דדליפט, תלמד לעשות אותו (סרטונים של ריפטו הם אחלה)
הפרס שלך הוא פוש-פרס ולא פרס, בפרס הברכיים צריכות להיות נעולות. חוץ מזה הכף יד שלך ממש נשברת, אם תמשיך לעשות ככה זה יגרום לכאבים בשורש כף יד בהמשך.

• פותח/ת השרשור
העמידה של הסקוואט צמודה מדי, אתה לא פותח ברכיים מספיק, ממש על הקצה של מקביל ובחיים אל תעשה סקוואט בלי להוציא את המוט מראק/כלוב

אין לי כלוב אני שם את המוט על המקבילים
הכוונה בלפתוח את הברכיים זה לפתוח את המפשעה?
הברך אמורה לעבור את קו האצבעות נכון?

על הדדליפט אין לי מה לתת לך דגשים כי אתה פשוט מנסה לעשות סקוואט כשהמוט מקדימה. שוב - תראה סרטוני הדרכה על הדדליפט.

אין בעיה, אני יעבור שוב על הסרטונים

הפרס שאתה עושה זה פרס אחר ממה שאנחנו מראים כאן. אתה עושה פוש פרס כשהכוח בא מהרגליים, אנחנו אומרים לעשות פרס כשהכוח בא מהאגן.

מה הרוחב של התפיסה צריך להיות? כתפיים

.
הפרס שלך הוא פוש-פרס ולא פרס, בפרס הברכיים צריכות להיות נעולות. חוץ מזה הכף יד שלך ממש נשברת, אם תמשיך לעשות ככה זה יגרום לכאבים בשורש כף יד בהמשך.
@yuj

שמתי לב שבסרטונים יש כאלה שנותנים כמו "תנופה" קלה עם האגן
ויש כאלה בלי
מה הנכון או ששניהם אותו עיקרון.
גם סרטונים של ריפטו

כמו שכבר רשמו לך, יש באינטרנט סרטונים של בערך 10 דקות לכל תרגיל של מארק ריפטו, תריץ חיפוש, תסתכל אפילו כמה פעמים על כל אחד מהם ותלמד. (הוא גם מלמד איך לא "לשבור" את שורש כף היד בפרס כמו ש yujinius אמר)
תנופה עם האגן או עם הרגליים או שניהם הם לא נקראים Overhead Press כמו שאתה אמור לעשות בSS, אלא Push press או Push/Split Jerk.

• פותח/ת השרשור
כמו פה?

ואם תוכל לענות לי על השאלה שהפנתי אלייך על הסקואט
@oz25
והאם אני ממקום את המוט נכון

תנופה עם האגן זה כן פרס. הכוונה לתנועה אופקית של האגן
כן אתה צודק, התכוונתי במילה "תנופה" לאקספלוד של הרגליים והאגן בJERK אבל תודה על התיקון.

sisso15 תסתכל על כל הסרטונים של The Art of Manliness, יש לריפטו המון סרטונים אבל אלו ממש טובים וחדשים יותר (לפחות לפי תאריך העלאה)

Back
למעלה תחתית