ייעוץ 4 חודשי אימון

SkullNicK

משתמש מתחיל
22
0
נק' מוניטין:
-3
22
0
יש לי 4 חודשי אימון בלבד ולאחר מכן אני לא יכול להמשיך.
אני מתכנן לעשות אימוני כוח ׁׁ(SSׁ) והשאלה שלי היא האם יצא מזה משהו?
האם אני יכול להתפתח כמובן אחרי שקראתי את המאמרים שלכם באתר ועם תפריט תזונה נכון וטכניקה נכונה ב4 חודשים.
ואם כן שמעתי שאחרי שאני מפסיק אז השרירים נעלמים והופכים לשומן ואני סתם אשאר שמן (עכשיו אני נורמלי), אם כן אחרי כמה זמן ואיך אני יכול לגרום לזה להישאר באותו מצב או לעכב את זה?

כן היו תוצאות לא מר עולם אבל נחמדות ושתחזור להתאמןן הגוף שלך יחזור לעצמו במהירות
וזה יעשה לך רק טוב אז אין לך מה להפסיד

שריר לא הופך לשומן, תוציא את זה מהראש.
שריר יכול לקטון ואז שומן יכול להופיע

(כשנשארים על אותו פלוס קלורי רק בלי האימונים)

להסיק זה לא יזיק, אם זה לפני גיוס תלוי לאן אתה מתגייס לא בטוח שהייתי עושה את זה.
אם תגרום נזק כי אתה לא בקיא בטכניקה לא יהיה לך מספיק זמן לתקן ואתה עלול להפסיד יחידות מובחרות (אם אתה בדרך לשם)

• פותח/ת השרשור

(כשנשארים על אותו פלוס קלורי רק בלי האימונים)

להסיק זה לא יזיק, אם זה לפני גיוס תלוי לאן אתה מתגייס לא בטוח שהייתי עושה את זה.
אם תגרום נזק כי אתה לא בקיא בטכניקה לא יהיה לך מספיק זמן לתקן ואתה עלול להפסיד יחידות מובחרות (אם אתה בדרך לשם)
לא ממש לא פשוט עוד 4 חודשים אני מצטרף לתוכנית מגשימים וכנראה שלא יהיה לי זמן לשום דבר אחר חוץ מלימודים, חשוב לציין שגם לפני התוכנית יהיה לי עומס מטורף בלימודים אז יש מצב שאני אפספס כמה אימונים או אפסיק לגמרי (אבל לפני מגשימים זה רק שיעור כי אני צריך לראות איך זה יהיה אבל בחרתי מגמות קשות אז יש מצב...) נראה לך שאם אני אפספס אימון או שניים זה ישפיע בצורה משמועתית על האימונים שלי כי גם ככה אין לי זמן

אימון לא אמור לקחת לך יותר משעה וss היא תוכנית של 3 פעמים בשבוע אני מאמין שתוכל לעמוד בזה
אבל לימודים תמיד במקום הראשון

אם אתה מתכנן אחר כך לחזור מתישהו לאימונים אז כן, תתחיל להתאמן, רק תדאג ללמוד טוב את הטכניקה של התרגילים לפני שאתה רץ עם המשקלים.
שמעתי שאחרי שאני מפסיק אז השרירים נעלמים והופכים לשומן
מה שהוא אמר:

• פותח/ת השרשור
אם אתה מתכנן אחר כך לחזור מתישהו לאימונים אז כן, תתחיל להתאמן, רק תדאג ללמוד טוב את הטכניקה של התרגילים לפני שאתה רץ עם המשקלים.

מה שהוא אמר:
אני מתכוון אולי בעוד 10 שנים השאלה שלי היא לגבי עכשיו האם אני יכול לפתח קצת שרירים אני לא רוצה הרבה, ככה להשתפר בספורט קצת אני גם ככה טוב שם אז לשפר את זה קצת וזה יהיה מעולה

אני מתכוון אולי בעוד 10 שנים השאלה שלי היא לגבי עכשיו האם אני יכול לפתח קצת שרירים אני לא רוצה הרבה
אתה גם אם תרצה לא תצליח הרבה ב 4 חודשים. ב 4 חודשים אפשר לפתח קצת.

Back
למעלה תחתית