הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מישהו עושה העמסה של יותר מיום אחד?

• פותח/ת השרשור amir610
  • פורסם בתאריך

amir610

משתמש קבוע
1,919
306
נק' מוניטין:
547
1,919
306
בפורטל ההמלצה היא העמסה של 24-48 שעות אבל בפועל לפי מה שהבנתי כולם עושים העמסה של 14-16 שעות(מהבוקר כשקמים ועד שהולכים לישון), אני טועה ?

בפורטל ההמלצה היא העמסה של 24-48 שעות אבל בפועל לפי מה שהבנתי כולם עושים העמסה של 14-16 שעות(מהבוקר כשקמים ועד שהולכים לישון), אני טועה ?

נדירות הפעמים שגלשתי ליממה השנייה בהעמסה כמו שציינת.
בדר"כ אישית, 16 שעות מספיק לי

יש כאלו שיעשו את ההעמסה גם בטווח של 4-8 שעות הכל תלוי בנוחות וביכולת לאכול ולהגיע לערכים המתאימים בההעמסה ..סך הכל עדיף שתישאר בטווח שציינת ..

יש דיאטות מסויימות, כמו בדל פחמימה של לייל ששם אם אני לא טועה הוא ציין אפשרות של העמסה בת 48 שעות.
אני חושב שמדובר במצב כזה בהעמסות בהם אתה לא נמצא בפלוס קלורי גדול ואפילו הייתי אומר ניטראלי.

אישית הייתי מעדיף העמסה של יומיים, אבל זה נראה לי מיותר 😃

הכוונה האמיתית ב-24 שעות העמסה, היא לצרוך את כל הקלוריות באותו היום. התחלת את היום בבוקר ועד לפני השינה - דאג לצרוך את כל הקלוריות הנדרשות להעמסה.

ב-48 שעות הכוונה היא להעמסה כפולה, זאת אומרת שבשני הימים תעמיס את אותה הכמות בכל יום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית