הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שרוולי ברכיים קשים

• פותח/ת השרשור Niv719
  • פורסם בתאריך

Niv719

משתמש מתחיל
243
4
נק' מוניטין:
11
243
4
צריך את עזרתכם לגבי שרוולי ברכיים שהזמנתי.
הזמנתי מטיטאן ישראל שרוולי ברכיים yellow jackey knee sleeves, מידה לארג'.
הם הסבירו לי שצריך לשים אותם הפוך (Inside out) וראיתי גם סרטון איך עושים את זה, הבעיה היא שאני פשוט לא מצליח!
בהתחלה אני שם אותם עליי רגיל, ואז אחרי שהם על הרגל צריך לתפוס מהקצוות למטה ולמשוך את זה לכיוון הברך כדי שזה יתהפך, אבל אני עושה את זה וזה ממש קשה, לא מצליח להפוך אותו במלואו..

לא חושב שזה קטן עליי או משהו, בכל זאת זה לארג' ויש לי רגל ממוצעת..

תודה למי שיעזור..

השרוול שקנית הוא שרוול מהדור החדש- שונה מאוד מהשרוולים המקוריים שלנו כי הוא לוחץ בערך 400% יותר ומספק הרבה יותר תמיכה.
העצה הכי טובה בהתחלה(חוץ מלהפוך אותו ולשים אותו כמו בסרטון ששלחנו) זה להשתמש בגרבי דדליפט כדי להעלות אותו למעלה, השרוול יכול להתקע במיוחד עכשיו כשכל כך לח וחם.

אחרי משהו כמו 7-8 אימונים השרוול יעלה בצורה הרבה יותר קלה ונוחה, הוא צריך כמה אימונים כדי לתפוס את הצורה של הרגל.
החוזק של השרוול זה בדיוק היתרון שלו על שרוולי הדור הישן.

אין בישראל שרוול שנמכר שאפשר להשוות לשרוול הזה כי הוא MAX IPF LEGAL- הכי ארוך/עבה/חזק שיש ושמותר בתחרויות, הייתי יכול להשוות אותו רק לSBD אולי(וגם לא כי אצלנו התפר יותר חזק)
כל עוד אתה שם את השרוול תוך 2-3 דקות הכל בסדר(מצרף סרטון הדגמה כמה קשה לשים את השרוול)

אני גם בדיוק קיבלתי היום את שלי במידה L.
שמתי אותם לפי הסרטון הזה

היה קשה אבל הם עלו למקום שהם צריכים להיות בו. הם קצת לוחצים ואני הולך מוזר איתן אבל אי אפשר לתאר איזו הרגשה של תמיכה הם נותנים. עוד לא התאמנתי איתם, עשיתי רק כמה סקוואט בלי משקל והם נתנו לי קצת באונס. אני בטוח שיהיה פחות לחץ ככל שאשתמש בהם יותר.
ויש לי שאלה, לשים אותם לכל אורך האימון או להתחיל לשים אותם רק בסט החימום האחרון? תודה!

• פותח/ת השרשור
השרוול שקנית הוא שרוול מהדור החדש- שונה מאוד מהשרוולים המקוריים שלנו כי הוא לוחץ בערך 400% יותר ומספק הרבה יותר תמיכה.
העצה הכי טובה בהתחלה(חוץ מלהפוך אותו ולשים אותו כמו בסרטון ששלחנו) זה להשתמש בגרבי דדליפט כדי להעלות אותו למעלה, השרוול יכול להתקע במיוחד עכשיו כשכל כך לח וחם.

אחרי משהו כמו 7-8 אימונים השרוול יעלה בצורה הרבה יותר קלה ונוחה, הוא צריך כמה אימונים כדי לתפוס את הצורה של הרגל.
החוזק של השרוול זה בדיוק היתרון שלו על שרוולי הדור הישן.

אין בישראל שרוול שנמכר שאפשר להשוות לשרוול הזה כי הוא MAX IPF LEGAL- הכי ארוך/עבה/חזק שיש ושמותר בתחרויות, הייתי יכול להשוות אותו רק לSBD אולי(וגם לא כי אצלנו התפר יותר חזק)
כל עוד אתה שם את השרוול תוך 2-3 דקות הכל בסדר(מצרף סרטון הדגמה כמה קשה לשים את השרוול)

תודה, אני ינסה להבא את השיטה שאמרת, לגבי ניקיון שרוולי הברכיים, האם ג'ל כביסה ודלי במקום אבקת כביסה זה בסדר? והאם צריך לשים אותם בדלי אחרי כל אימון?
שמתי אותם לפי הסרטון הזה

היה קשה אבל הם עלו למקום שהם צריכים להיות בו. הם קצת לוחצים ואני הולך מוזר איתן אבל אי אפשר לתאר איזו הרגשה של תמיכה הם נותנים. עוד לא התאמנתי איתם, עשיתי רק כמה סקוואט בלי משקל והם נתנו לי קצת באונס. אני בטוח שיהיה פחות לחץ ככל שאשתמש בהם יותר.
ויש לי שאלה, לשים אותם לכל אורך האימון או להתחיל לשים אותם רק בסט החימום האחרון? תודה!

עשיתי את השיטה הזאת גם וכן הצלחתי יותר למעלה, אבל עדיין לא הגעתי למצב שהאיקס על הפיקה של הברך(אני לא מצליח להגיע לאיזור שאחרי הפיקה כי שם כבר הרגל יותר גדולה ושום דבר לא זז)

תודה, אני ינסה להבא את השיטה שאמרת, לגבי ניקיון שרוולי הברכיים, האם ג'ל כביסה ודלי במקום אבקת כביסה זה בסדר? והאם צריך לשים אותם בדלי אחרי כל אימון
ניקיון אחת לחודש יספיק.
תשרה אותם במים עם אבקת כביסה, בלי מרככים

שמתי אותם לפי הסרטון הזה

השיטה הזאתי לדעתי הכי יעילה. אפשר להשתמש גם בחתיכת בד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית