עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
צריכה נמוכה של שומן..בחיטוב?!(ושל שומן אני מניח)
פשוט תוסיף קצת ירקות וזהו. לא מתאפשר עם התפריט? או שבמקום אורז רגיל תאכל אורז מלא.. בקיצור, מאכלים עם סיבים תזונתיים.,האם עוד מישהו נתקל בבעיה כזאת ?
0.8 ממשקל גוף, זה נקרא נמוך יחסית לא ?צריכה נמוכה של שומן..בחיטוב?!
לאו דווקא.0.8 ממשקל גוף, זה נקרא נמוך יחסית לא ?
אני מעדיף להיות עם חלבון פי 2.5 ופחות שומןהייתי שואף ל 1 ולא 0.8 😃 אבל זה רק אני
למה?אני מעדיף להיות עם חלבון פי 2.5 ופחות שומן
מכיוון שאני עושה גם אירובי אז אני מעדיף להגביר את צריכת החלבון בכדיי להיות ב safe sideמה?
יותר חלבון לא אומר שהגוף יסנתז מעבר ליכולתו בפרט בגירעון קלורי
אין קשר אבל בין כמות האירובי לבין כמות החלבון שאתה צורך.מכיוון שאני עושה גם אירובי אז אני מעדיף להגביר את צריכת החלבון בכדיי להיות ב safe side
לא קראתי משהו מיוחד, היה נראה לי שעקב אירובי אחרי אימון משקולות ועקב מאגרים דלילים יש סיכוי טוב שהגוף ישתמש בחלבון כמאגר אנרגיה ולכן העדפתי להישאר עם מינימום שומן ומקסימום פלוס של חלבון.אין קשר אבל בין כמות האירובי לבין כמות החלבון שאתה צורך.
או שיש לך משהו שקראת בעניין שאתה יכול לשתף?
בשמחה הייתי אוכל אבל יש את עניין הקלוריות...תאכל יותר ירקות, והרבה.
בירקות אין לך כל כך הרבה קלוריות, פשוט תוסיף כמה שנראה לך שאתה יכול במסגרת הגרעון.בשמחה הייתי אוכל אבל יש את עניין הקלוריות...
שוב, אם אני מוסיף עוד עגבניה, פלפל אדום, בצל, 2 מלפפונים הוספתי בערך 200 קלוריות, אני לא בגרעון של 700 קלוריות שאני יכול להרשות לעצמי, מה עוד שגם עם הירקות האלה אני לא אגיע לכמות הסיבים הנחוצה ביוםתאכל ירקות
קרא את החלק השני של ההודעה שחי ותבין שזה לא מסתכם רק בכמות הסיבים.שוב, אם אני מוסיף עוד עגבניה, פלפל אדום, בצל, 2 מלפפונים הוספתי בערך 200 קלוריות, אני לא בגרעון של 700 קלוריות שאני יכול להרשות לעצמי, מה עוד שגם עם הירקות האלה אני לא אגיע לכמות הסיבים הנחוצה ביום
זה מה שניחם אותי 😃קרא את החלק השני של ההודעה שחי ותבין שזה לא מסתכם רק בכמות הסיבים.
אנשים המליצו לך פה על הוספת סיבים, הבעיה שזה יכול מאוד להחמיר את המצב, ומצד שני להקל, חשוב שתקפיד על שתייה מרובה של מים לאורך היום, במיוחד כשאנחנו בתקופה חמה.שמתי לב שבחיטוב עקב צריכה נמוכה של סיבים (ושל שומן אני מניח) אני נכנס לשירותים 2-3 פעמים בשבוע
אני צורך סביבות 2-2.5 ליטר ביוםאנשים המליצו לך פה על הוספת סיבים, הבעיה שזה יכול מאוד להחמיר את המצב, ומצד שני להקל, חשוב שתקפיד על שתייה מרובה של מים לאורך היום, במיוחד כשאנחנו בתקופה חמה