הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משהו שמעצבן אותי

• פותח/ת השרשור Roy321
  • פורסם בתאריך

Roy321

משתמש מתחיל
189
58
נק' מוניטין:
1,065
189
58
תתכוננו לחפירה

אני גר בקפריסין הטורכית , סיפור ארוך קיצור.

בואו נתחיל בזה שלא יכלתי להתאמן במכון במשך שלושה ימים רצופים לפני כמה ימים בגלל שכל המכונים היו סגורים בגלל האיד אל פילטר.

הלכתי לפני יומים , נתתי אימון גב , הבאתי PR בדדליפט והכל טוב ויפה.

יומים אחרי (היום) אני בא למכון , מוכן לתת PR בסקואט שהיה לי בראש כל היומים האלה אבל .. איך שאני בא למכון הוא סגור?!! זה נוגד את השעות פתיחה שלהם ושלא לדבר על זה האיד אל פילטר המפגר הזה בגלל נגמר! זאתי לא פעם ראשונה שזה קורה והמוסר עבודה של הטורכים האלה פשוט תת רמה ועלוב. כל היום הזה חיכיתי לאימון רגליים הזה שהיה אמור לסדר לי את כל הראש וזה התפוצץ לי בפנים. זה המכון היחיד בעיר עם סקואט ראק אז אל תגידו לי לעבור מכון כי אני לא מתאמן במכון כושר בלי סקואט ראק, זה לא הולך לקרות. בגלל הדבר המפגר הזה אני צריך בפעם השנייה במסה הזאת לדפוק את כל הFREQUENCY של התוכנית שלי ולדפוק את השבוע הזה בפעם השניה.

סתם רציתי לשתף

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לך תרביץ שווארמה או גלידת מסטיק תורכית במקום לבכות.

לא כולם רואים את זה רק כאימונים,אלא יש להם אובססיה לדבר והם חיים אותה.
ואם הם יפספסו אימון אחד אז הם יפסיקו לחיות את החיים? זה שיגעון ויציאה מפרופורציה.
לא יקרה כלום מלהפסיד אימון אחד.

לא כולם רואים את זה רק כאימונים,אלא יש להם אובססיה לדבר והם חיים אותה.
אתה מדבר על שורש הבעיה כאילו הוא הסבר שנותן לה לגיטימציה.
הוא ילד בן 16 לפי מה שכתוב, כך שהוא עוד לא הבין סדרי עדיפויות בחיים, זה בסדר גם אני הייתי כזה, אבל לפעמים צריך לקבל סטירת מציאות כמה שיותר מהר.

תתכוננו לחפירה

אני גר בקפריסין הטורכית , סיפור ארוך קיצור.

בואו נתחיל בזה שלא יכלתי להתאמן במכון במשך שלושה ימים רצופים לפני כמה ימים בגלל שכל המכונים היו סגורים בגלל האיד אל פילטר.

הלכתי לפני יומים , נתתי אימון גב , הבאתי PR בדדליפט והכל טוב ויפה.

יומים אחרי (היום) אני בא למכון , מוכן לתת PR בסקואט שהיה לי בראש כל היומים האלה אבל .. איך שאני בא למכון הוא סגור?!! זה נוגד את השעות פתיחה שלהם ושלא לדבר על זה האיד אל פילטר המפגר הזה בגלל נגמר! זאתי לא פעם ראשונה שזה קורה והמוסר עבודה של הטורכים האלה פשוט תת רמה ועלוב. כל היום הזה חיכיתי לאימון רגליים הזה שהיה אמור לסדר לי את כל הראש וזה התפוצץ לי בפנים. זה המכון היחיד בעיר עם סקואט ראק אז אל תגידו לי לעבור מכון כי אני לא מתאמן במכון כושר בלי סקואט ראק, זה לא הולך לקרות. בגלל הדבר המפגר הזה אני צריך בפעם השנייה במסה הזאת לדפוק את כל הFREQUENCY של התוכנית שלי ולדפוק את השבוע הזה בפעם השניה.

סתם רציתי לשתף

אתה גר בקפריסין הטורקית ומצפה שהמכון יהיה פתוח בשעות שרשום? מאד נאיבי מצדך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית