הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מתקדם בתוכנית כוח הלינארית

• פותח/ת השרשור koba
  • פורסם בתאריך

koba

משתמש פעיל
426
9
נק' מוניטין:
6
426
9
ביצעתי את התוכנית הלינארית כמו שהיא כתובה ללא שינויים אך משום מה היום עצימות הכביד עלי שלא הגעתי ליום הנפח 100 אחוז. גם הדבר הגיוני הנפחים בין העצימות לנפח כמעט שווים.
ואחרי אימון הנפח לא הייתי מגיע לאימון עם הפרס מ100 אחוז אז החלטתי לשנות את התוכנית בצורה כזאת ושבוע שעבר זה היה השבוע הראשון שהצלחתי להתקדם מה אתה חושבים?
@stitch @לוטם ואשמח לשמוע כל אחד שיכול לעזור. תודה רבה.
שני
באק סקוואט 5X5
בנץ פרס 5X5
דדליפט 4X5

רביעי
פרונט סקוואט
בנץ פרס 2X5 80%
מתח רגיל 3X6

שישי
באק סקוואט 2X5 80%
פרס 4X5
פאוורקלין 5X3
מתח הפוך 3X8

שני
באק סקוואט 5X5
בנץ פרס 5X5
דדליפט 4X5

רביעי
פרונט סקוואט
בנץ פרס 2X5 80%
מתח רגיל 3X6

שישי
באק סקוואט 2X5 80%
פרס 4X5
פאוורקלין 5X3
מתח הפוך 3X8
התכנית שרשמת היא לא על פי המודל של ביל סטאר,

הסקוואט קל צריך להתבצע באמצע שבוע ולא בסופו.

למה יש גם בנצ' קל באמצע שבוע?

מאיפה לקחת את התכנית?

• פותח/ת השרשור
התכנית שרשמת היא לא על פי המודל של ביל סטאר,

הסקוואט קל צריך להתבצע באמצע שבוע ולא בסופו.

למה יש גם בנצ' קל באמצע שבוע?

מאיפה לקחת את התכנית?
הסקוואט קל לא באמת משנה לי אם אני אבצע באמצע שבוע כי אני רוצה להתקדם גם בפרונט אז אולי הייתי יכול להעביר לשישי. ביצוע של באק סקוואט מעבר לפעם אחת בשבוע אני לא מחלים.
לגבי הבנץ בשביל לא לפגוע בהתקדמות של הפרס בשישי וכדי להאושש את המקום אחרי יום שני. המקור פשוט דחוס וכבד לי. ד"א המשקלים בבנץ 102.5 ובפרס 62.5, בחרתי בלינארית כי עדיין רוצה להתקדם משבוע לשבוע ולא אחת לשבועים לפחות רוצה לנסות.

לדעתי, תעביר את המתח מיום רביעי ליום שני, ואת הדדליפט תעביר מיום שני לרביעי.
סקוואט, בנץ ודדליפט באותו אימון? יהיה לך קשה להתקדם ככה לאורך זמן.

• פותח/ת השרשור
לדעתי, תעביר את המתח מיום רביעי ליום שני, ואת הדדליפט תעביר מיום שני לרביעי.
סקוואט, בנץ ודדליפט באותו אימון? יהיה לך קשה להתקדם ככה לאורך זמן.
דווקא כרגע לא רואה בעיה עם זה ד"א גם בטקסס זה בנוי ככה לא?

הסקוואט קל לא באמת משנה לי אם אני אבצע באמצע שבוע כי אני רוצה להתקדם גם בפרונט אז אולי הייתי יכול להעביר לשישי. ביצוע של באק סקוואט מעבר לפעם אחת בשבוע אני לא מחלים.
לגבי הבנץ בשביל לא לפגוע בהתקדמות של הפרס בשישי וכדי להאושש את המקום אחרי יום שני. המקור פשוט דחוס וכבד לי. ד"א המשקלים בבנץ 102.5 ובפרס 62.5, בחרתי בלינארית כי עדיין רוצה להתקדם משבוע לשבוע ולא אחת לשבועים לפחות רוצה לנסות.
הפרונט הוא הסקוואט הקל..לא אמור להיות עוד סקוואט קל
מה המשקלים שלך בתרגילי הבסיס?

ביצעתי את התוכנית הלינארית כמו שהיא כתובה ללא שינויים אך משום מה היום עצימות הכביד עלי שלא הגעתי ליום הנפח 100 אחוז. גם הדבר הגיוני הנפחים בין העצימות לנפח כמעט שווים.
ואחרי אימון הנפח לא הייתי מגיע לאימון עם הפרס מ100 אחוז אז החלטתי לשנות את התוכנית בצורה כזאת ושבוע שעבר זה היה השבוע הראשון שהצלחתי להתקדם מה אתה חושבים?
@stitch @לוטם ואשמח לשמוע כל אחד שיכול לעזור. תודה רבה.
שני
באק סקוואט 5X5
בנץ פרס 5X5
דדליפט 4X5

רביעי
פרונט סקוואט
בנץ פרס 2X5 80%
מתח רגיל 3X6

שישי
באק סקוואט 2X5 80%
פרס 4X5
פאוורקלין 5X3
מתח הפוך 3X8
@לוטם צודק. זאת כבר לא הליניארית, זה דומה יותר לטקסס אבל מפספס גם את העקרונות שלה.
אין היגיון לשים את הסקוואט הקל בסוף השבוע, לפני שממילא יש לך יומיים חופש.
אין היגיון לעבוד בבנץ' ובפרס נפח בלבד ללא עצימות.
בקיצור - לא הייתי ממציא את הגלגל מחדש. או ליניארית, או טקסס, כמו שהן כתובות.

מסכים עם מה שאמרו מעלי.

עשית סלט מהתכנית.

אתה נותן עדיפות לפרס ולפרונט שאלו תרגילי עזר, על חשבון בנץ' וסקוואט שאלו תרגילי בסיס, זה פסול לחלוטין.

• פותח/ת השרשור
מסכים עם מה שאמרו מעלי.

עשית סלט מהתכנית.

אתה נותן עדיפות לפרס ולפרונט שאלו תרגילי עזר, על חשבון בנץ' וסקוואט שאלו תרגילי בסיס, זה פסול לחלוטין.
איך הגעת למסקנה שאני נותן עדיפות לפרס ולפרונט יותר מאשר שאר התרגילים? ומי קבע שהפרס והפרונט הוא לא תרגיל בסיס הפאוורלפטינג? במתכונת הזאת הצלחתי להתקדם קצת יותר מאשר במקור. הלחץ במקור שזה יומים אינטנסיבים בבנץ פרץ ובסקוואט הכבידו עליי ועצרו התקדמות. אז למה ישר לשלול אם אני מתקדם אם פחות עבודה קשה ולא בכל מחיר צריך להיות תוכי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית