הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כוח/סיבולת שריר לצבא

amit981

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
אהלן, אני חדש בפורום
עוד 9 חודשים אני מתגייס והחלום הוא ימ"ס, עברתי על כל הפורום ונותרה לי רק שאלה אחת שאין לי עליה תשובה, והיא זו :
אני יודע שביחידה הספציפית הזו יש יתרון גדול לכוח, הרבה כוח (אני כמובן מדבר על משקלים ולא על מסת שריר גדולה וכו)
מצד שני, הגיבוש,הבר- אור וכו מתייחסים ובודקים בעיקר סיבולת שאיר ומקסימום חזרות
השאלה שלי היא.. מה עושים ?
ממעט המידע שליקטתי הבנתי שאין אפשרות לשלב גם כוח וגם סיבולת שריר באותו אימון/תקופת אימונים
האם זה יהיה לכם לעבוד על כוח במשך 5 חודשים ו 4 חודשים לאחר מכן לעבוד על סיבולת שריר? האם בעקבות זה הכוח לא ייפגע ואני אחלש?
תודה רבה רבה רבה לעוזרים!

• פותח/ת השרשור
לא כתבת מה הרקע שלך באימונים.. האם מתאמן מתחיל?

צודק, שכחתי לציין
אז ככה :
עד לפני שנה וחצי הייתי כדורגלן עם כושר אירובי טוב מאוד,פרשתי ועברתי למסה תקופה שנמשכה 6 חודשים ועליתי יפה, ובערך 3 חודשים אני בחיטוב. אני גם בקבוצת כושר קרבי 3 חודשים (בשם "אדרנלין")
זה רקע כללי
נתונים : משקל 73, גובה 1.82,אחוזי שומן בערך 15%
ידיים אני עושה בשיא 42, בטן 100, 2000 9:00
משקלי עבודה במכון אני לא יודע כי לא התאמנתי 3 חודשים (טעות קשה אני יודע) אבל בוא נגיד שאני לא חלש
הקפצה, זה חשוב לי מאוד

ראשית תשתבץ למג"ב.

2000 ב-9 דק זה לא טוב מספיק. ביחידות מהסוג הזה אתה תתחרה מול חבר'ה בגיבוש עם 2000 של 7 דקות ומטה.
וכן, זה פקטור. סיבולת וכושר אירובי זה ה-פקטור בגיבוש.

לא יותר מידי אכפת לנו כמה אתה עושה ידיים ובטן. זה ממד גרוע לכוח.

קבוצת כושר קרבי יכולה להכין אותך טוב ברמת הכושר האירובי. אישית לא כ"כ אוהב קבוצות כאלו.
אני התאמנתי (ומתאמן) לבד. כשנכנסתי לתחום לפני כמה שנים חקרתי את הנושא, הרבה, ופתחתי רמה מקצועית למדי בכושר גופני ובעיקר אימוני כוח.
אתה לא תמיד תשאר בחיק קבוצת הכושר הקרבי. ממליץ לך לקרוא על כושר גופני, כאן בפורום וגם בפורטל קילוגרם.

תשיג רמה גבוהה במקצועיות אימון, תתחיל להתאמן לבד ובמקצועיות (תכלס, בהרבה קבוצות מהסוג הזה יש הרבה שטויות). תשקיע באימוני אירובי ואימוני כוח בחד"כ. בעיקר כמובן אירובי.
הכי חשוב- תתאמן בהתאמה למה שיהיה בגיבוש. יהיה דיונות? תעבוד בדיונות.
בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית