הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Squat 172.5 kg 5 reps

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך

moo

משתמש על
13,041
803
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
59,934
13,041
803
יש מצב שחזרה שלישית לא שברתי מקביל

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לפי דעתי הספוטר אמור לנגוע ובך כל הסט וזה לא בסדר , כשהספוטר עומד מאחוריך ונוגע בך זה נותן אקסטרה ביטחון ואם הגב יורד קדימה כמו שלך קרה הוא יכול לתקן הספוטר שלך עמד שם ליופי בלבד .

• פותח/ת השרשור
הגב צריך לרדת קדימה (לואו בר סקווט)
הספוטר לא צריך לגוע
הספוטר שם למקרה של כשל בלבד

אני לא רואה איפה הגב שלו עקום, ואני לא מבין מה זה פשיטת גב. אני יודע שהזווית של הגב שלו נשארת קבועה ביחס לרצפה.

יכול להיות בגלל שיש לו קצת but twink, אז זה נראה כאילו הוא "נוטה ליפול" - שזה בגדול "אמור" להיות ככה, כי זה LOW BAR, אבל בחזרה ה2 לדוג' זה קצת יותר בולט.
בקטנה כמובן..

החזרה ה1 2 וה3 בסדר גמור ה4 וה5 אתה לא מצליח להחזיק את הגב ואתה מתקפל קדימה
זה משקרה לי היום עם אותו מישקל בחזרה ה3 גם אני יתקפלתי אבל מה אכפת לי קיבלתי ציון 10 מעמית ספיר יש כבוד

שבוע הבא אני ייצלם ויעלה אני יודע גם אני אוהב ליראות את הסחורה לפניי שאני קונה אבל יש אנשים שמכירים אותי מהאתר adimenia וtal_s שאל אותם עד שאני ייעלה

• פותח/ת השרשור
אתה מרים משקלים יפים לאחד שלא לא לקח סייקל אהבתי את התוכנית השנייה יותר איזה כיף להיות בודי בילדר חחחחח

• פותח/ת השרשור
אני לא BB
יותר אוהב אימוני PL

שמע התוכנית הראשונה תקדם אותך יותר
עד שתתקע ואז צריך תוכניות מורכבות יותר (כמו השניה)
שים לב שבראשונה יש שיפור כל אימון
בשניה השיאים באים רק בשבוע 4 ו6
וכל פעם צריך סבב של חודש רק כדי לפשר שיא

בראשונה אתה משפר קבוע כל אימון החל משבוע 4

אחי האימונים שלי לא מורכבים אני עושה שריר גדול אם קטן וכל פעם מנסה לשפר אבל עובד כמה שיותר נקי ציט לא עושה טוב לגב שלי אם אתה רוצה אתה מוזמן לבוא לעשות אימון איתי אנחנו אותם מישקלים רק שבפעם הבאה אני ינסה לעקוף אותך חחח

: )
אני חושב שאני מכיר אותך, כלומר ראיתי אותך בהולמס לפני שנה פלוס.
וזה אכן קצת הפליא אותי כי לחלוטין אין שם ציוד שרלוונטי לכוח..

מי אתה תזכיר לי?? כן עברתי כדיי להיתקדם אני משקיע המון זמן וכסף כדיי להיתחרות השנה אז ייצא טוב גם כל החברים עזבו להיתאמן בר"ג מכיר משה ומתן והשמן

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית