עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לפי דעתי הספוטר אמור לנגוע ובך כל הסט וזה לא בסדר , כשהספוטר עומד מאחוריך ונוגע בך זה נותן אקסטרה ביטחון ואם הגב יורד קדימה כמו שלך קרה הוא יכול לתקן הספוטר שלך עמד שם ליופי בלבד .
אה ורואים בבירור שהוא מקבל באונס בסקוואט שלו מה שלא היה קורה אם הוא לא היה שובר מקביל, אני לא רואה שום גב עקום ושום בעיה, זה החגורה והזווית מטעה אתכם. תסתכלו על המראה ותראו איך הוא יורד כמו גדול
חזק מאוד.
לדעתי, חסר לך עומק, זה נראה כאילו אתה לא שובר מקביל בשום חזרה.
אתה לא משתמש בבאונס. בבאונס אפשר להשתמש רק אם אתה יורד עד הסוף וההאמסטרינגס נוגעים בתאומים.חשבתי שאתה צודק בהתחלה, אבל הרגשתי באונס בבירור כל חזרה מלבד השלישית
שים לב להודעה של עודד
תסתכל במראה רואים בבירור שיש שבירה
כבר התחת והרגל שלי גדולים ועם החגורה והחולצה הרחבה קשה לראות
באמת הייתי בטוח שאתה צודק אבל במראה רואים בבירור שיש שבירה
אתה לא באמת חושב שהספוטר יציל אותך במקרה של כשל עם משקל כזה כן? XDהגב צריך לרדת קדימה (לואו בר סקווט)
הספוטר לא צריך לגוע
הספוטר שם למקרה של כשל בלבד
אתה לא משתמש בבאונס. בבאונס אפשר להשתמש רק אם אתה יורד עד הסוף וההאמסטרינגס נוגעים בתאומים.
אתה משתמש באפקט המתיחה של ההאמסטרינגס שאפשר להשתמש בו תמיד אם אתה לא עוצר בתחתית וזה לא משנה לאיזה גובה אתה יורד, בגלל זה זה לא מדד לעומק הסקוואט, ואי אפשר לראות כלום דרך המראה וגם לא צריך, רואים מספיק טוב מהצד.
אפשר לקרוא לזה עומק גבולי... ב-IPF למשל, לא היו מעבירים סקוואט כזה, חסרים לך כמה סנטימטרים טובים.
אני סתם מתקטנן איתך פה אבל זאת דעתי:)
אתה לא באמת חושב שהספוטר יציל אותך במקרה של כשל עם משקל כזה כן? XD
strech reflex קורה בכל מצב שההאמסטרינג נמתח, לא כשהוא מגיע למתיחה מקסימלית (למשל, בדחיקה מהחזה אתה יורד לגובה כזה שמאפשר לך לקום חזרה תוך כדי שימוש מקסימלי באפקט המתיחה אבל תוך כדי זה לא לבזבז אנרגיה בעלייה. אם לא היה פה אפקט מתיחה אז אפשר היה לעשות dip, לעצור למטה, ואז לדחוק, אבל זה לא מה שעושים).על זה בדיוק מדברים כשאומרים באונס. כשההאמסטרינג מגיע למצב שהוא לא יכול להתארך, ויש stretch reflex. זה לא קורה בכל גובה, אלא רק כשאתה מגיע לגבול של הטווח תנועה, שזה מתחת למקביל בדרך כלל.
אי אפשר לדעת אם היו מעבירים סקוואט כזה בIPF, כי הזווית לא טובה. שים לב שבסרטונים האחרים רואים בבירור שהוא יורד מתחת למקביל.
אתה מדבר על באונס מהברכיים, אנחנו מדברים על באונס שרירי מההאמס וזה קורה רק מתחת למקבילstrech reflex קורה בכל מצב שההאמסטרינג נמתח, לא כשהוא מגיע למתיחה מקסימלית (למשל, בדחיקה מהחזה אתה יורד לגובה כזה שמאפשר לך לקום חזרה תוך כדי שימוש מקסימלי באפקט המתיחה אבל תוך כדי זה לא לבזבז אנרגיה בעלייה. אם לא היה פה אפקט מתיחה אז אפשר היה לעשות dip, לעצור למטה, ואז לדחוק, אבל זה לא מה שעושים).
כשאומרים באונס, מתכוונים לסקוואט אולימפי שבו ממש בתחתית אתה מתנגש עם ההאמסטרינגס בתאומים וזה עוזר לך לקום.
אני גם לא מבין איך קבעת שהגבול של הטווח תנועה הוא מתחת למקביל בדרך כלל. אולי אם יש לבנאדם גמישות של מישהו בן 90...
ביוטוב יש מספיק סירטונים של סקוואטים ב-IPF (גם מזווית כזאת) ואתה יכול לראות שהם לא מתעסקים שם בקקי, הם מעבירים סקוואטים שרואים בהם בבירור שזה מתחת למקביל ולא צריך לבוא לבנאדם עם מד זווית כדי לקבוע את זה.
לפי מה אתה קובע את זה?אתה מדבר על באונס מהברכיים, אנחנו מדברים על באונס שרירי מההאמס וזה קורה רק מתחת למקביל