עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
strech reflex קורה בכל מצב שההאמסטרינג נמתח, לא כשהוא מגיע למתיחה מקסימלית (למשל, בדחיקה מהחזה אתה יורד לגובה כזה שמאפשר לך לקום חזרה תוך כדי שימוש מקסימלי באפקט המתיחה אבל תוך כדי זה לא לבזבז אנרגיה בעלייה. אם לא היה פה אפקט מתיחה אז אפשר היה לעשות dip, לעצור למטה, ואז לדחוק, אבל זה לא מה שעושים).
כשאומרים באונס, מתכוונים לסקוואט אולימפי שבו ממש בתחתית אתה מתנגש עם ההאמסטרינגס בתאומים וזה עוזר לך לקום.
אני גם לא מבין איך קבעת שהגבול של הטווח תנועה הוא מתחת למקביל בדרך כלל. אולי אם יש לבנאדם גמישות של מישהו בן 90...
ביוטוב יש מספיק סירטונים של סקוואטים ב-IPF (גם מזווית כזאת) ואתה יכול לראות שהם לא מתעסקים שם בקקי, הם מעבירים סקוואטים שרואים בהם בבירור שזה מתחת למקביל ולא צריך לבוא לבנאדם עם מד זווית כדי לקבוע את זה.
חשבתי שהתכוונת שזה קורה רק כששוברים מקביל אבל לא יורדים עד הסוף.אתה לא יכול להשוות דחיקה לסקוואט.
ברור שבסקוואט יש מתיחה גם בטווח תנועה חלקי, אבל באונס נכון קורה רק במצב שההאמסטרינג מגיע קצה טווח התנועה שלו ואז הוא מתקצר לבד. זה לא קורה בחצי סקוואט.
אמרתי שהגבול הוא מתחת למקביל, לא מעל למקביל, אז אני לא מבין מה אתה אומר כאן.
הוא לא מאבד מתח בהאמסטרינג בשום שלב.
הברכיים "גולשת" קדימה בגלל שההאמסטרינג מתנגש בתאומים ולא בגלל איבוד מתח.
אפשר לראות טוב מאוד איך הוא מנצל פה את אפקט המתיחה, מה שהוא לא יכל לעשות אם הוא היה מאבד מתח בהאמסטרינגס.
נראה לי שזה מתאים רק ברמה המתקדמת, ברמות היותר מתחילות אני חושב שצריך להתמקד על להתחזק קודם כלהסיבה למה הברכיים הולכות קדימה לא חשובה. ברגע שזה קורה, ההאמסטרינג מאבד את המתח.
אולי זה תקין בשביל משקולן לעבוד ככה, כי זה נותן לו עוד עומק, אבל לא חושב שזה מתאים לאנשים אחרים.
אני לא חושב שהוא צריך להרפות בסקוואט שלו בכוונה מתוך מחשבה שזה יעזור לו בקלין. נראה לי שצריך לחכות עד שתהיה חזק בשביל להתחיל דברים יותר ספציפיים לספורטלמה, אתה חושב שמשקולן מתחיל לא צריך לקום מקלין מלא?