הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית ל- 100 פרס

• פותח/ת השרשור DDT
  • פורסם בתאריך

DDT

משתמש משקיע
2,759
1,971
נק' מוניטין:
4,596
2,759
1,971
אז ככה, מי שעקב אחרי הלוג שלי בעבר יודע שאני מתמודד עם המחסום הזה כבר המון זמן, ליתר דיוק, מעל שנה וחצי לא עשיתי PR בפרס.

השיא הנוכחי שלי הוא 90 פרס לסינגל במ.ג של 79 ק.ג.

לקחתי הפסקה די ארוכה מהפרס בשביל להתמקד בדברים אחרים, השגתי מה שרציתי, (מלבד הדדליפט) וכיום הגעתי להחלטה שאני רוצה לחזור להתמקד בפרס ולשבור את תקרת הזכוכית הזו.

היום אני שוקל 77-8 על אחוז שומן נמוך יותר משמעותית משהיה בשיא האחרון שלי בפרס.

יש למישהו רעיון לרוטינה מתאימה לרמה שלי בפרס?

חשבת על דאג הפבורן מתוד? מעולה ללחיצות... אמנם הדגש העיקרי שם הוא על בנצ, אבל אולי יעזור לך להחליף את הבנצ בפרס...

הוא פרסם בלוג שלו את המת'ודה.
לא משהו מיוחד, סה"כ התקדמות לינארית 😃

סה"כ קטלני ביותר!
2 פלטות מעל הראש זה חלומי....רק אם היה אפשר להחליף את הבנצ' פרס בתחרויות פאוורליפטינג לפרס אז היה יכול להיות מעולה וככה היה ניתן להתקדם ולהתרכז בפרס 😭

חשבת על דאג הפבורן מתוד? מעולה ללחיצות... אמנם הדגש העיקרי שם הוא על בנצ, אבל אולי יעזור לך להחליף את הבנצ בפרס...
מצטער שאני מתפרץ לאשכול אבל לא הבנתי כמה פעמים בשבוע לוחצים בה

יש את המבנה של ביל סטאר

תרגיל מרכזי- פרס:
חימום של חמישיות
הגעה לסטים של שלשות(3X3 ומתקדם עד 6X3, בפירמידה בסטים האחרונים)

תרגיל עזר- מקבילים בסייקל של 3 שבועות
(1. רק כשמצליחים לעשות סט של 15-20 חזרות ללא משקל מתחילים עם משקל
2. אתה אמור להצליח לסגור שלשה עם 40 קילו כדי שהמשקל יהיה אפקטיבי לפרס לפי ביל, כי אם תעשה סט של מקבילים לשמינייה עם פלטה של 10 לדוג' זה לא ייתן הרבה, צריך poundage):

שבוע 1:
חימום- סט של 15-20
5 סטים של 8 עם משקל

שבוע 2:
חימום- סט של 15-20
5X5 עם משקל
בק אוף של 8-10 חזרות עם משקל

שבוע 3:
חימום- סט של 15-20
2X5 עם משקל
2X3 עם משקל
בק אוף של 8-10 חזרות עם משקל

דוג' לסייקל:
שבוע 1
פרס 4X3 עם 70 קילו
בק אוף 60 לסט של 10

+עבודת מקבילים באימון אחר

שבוע 2
פרס 3X3 עם 70
פרס 2X3 עם 72.5
פרס 1X3 עם 75
בק אוף 60 לסט של 10

שבוע 3
פרס 2X3 עם 70
פרס 1X3 עם 72.5
פרס 3X3 עם 75
בק אוף 60 לסט של 10

שבוע 4- דילואד של 10%

עושה סייקל של חודש נוסף
מעלה גם את הבק אוף סט ובודק סינגלים בסופו

נערך לאחרונה:
לא... אתה שם בה דגש על פרס. בתכנית המקורית אתה אמור ללחוץ מעל הראש פעמיים ופעמיים על ספסל. עבודה זהה.

בכל מקרה אני אמליץ גם כן על הדאג הפבורן מתוד, עבדה לי בובה לפרס. אתה יכול בתור התחלה לא להזניח את הבנץ' ולראות איך אתה מתמודד עם ללחוץ 4 אימונים בשבוע, אם נהיה לך בעייתי אתה יכול להוריד אימון בנץ' אחד ובנוסף את החלק של הפאמפ לתת לנקודה החלשה שלך בפרס. יעבוד מעולה לדעתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית