הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גיינר כתחליף למזון

• פותח/ת השרשור The100
  • פורסם בתאריך

The100

מושעה
387
13
נק' מוניטין:
6
387
13
סתם שאלה שחשבתי (לפרוטוקול אני משתמש רק במנה אחת של אבקת חלבון וגם זה רק שאני בבסיס שאני בבית יש לי תפריט מגוון ואני משיג הכל מאוכל רגיל)
בכל מקרה מה הבעיה להשיג 90% מהאוכל מגיינר סך הכל חלבון זה חלבון (חלבון מלא) ופחמימות זה פחמימות

דובר רבות
בגדול זו גישה מאוד לא יעילה
חוסר בויטמינים ומינרלים
סיבים תזונתיים
אין תחושת שובע
התבססות על רכיבים לא איכותיים כמו סוכרים פשוטים ועוד

• פותח/ת השרשור
דובר רבות
חוסר בויטמינים ומינרלים
סיבים תזונתיים
אין תחושת שובע
התבססות על רכיבים לא איכותיים כמו סוכרים פשוטים ועוד
אז אני יקח מולטי וויטמין או סלט ופירות אני לא מתכוון פה לאכול רק גיינר אני מתכוון לאכול גיינר במקום ארוחה של חלבון +פחמימה

אז אני יקח מולטי וויטמין או סלט ופירות אני לא מתכוון פה לאכול רק גיינר אני מתכוון לאכול גיינר במקום ארוחה של חלבון +פחמימה
אם אתה מגיע לערכים הסופיים כולל מיקרו (מינרלים ויטמנים) אתה יכול לעשות את זה.
לא שזה מומלץ...

• פותח/ת השרשור
אם אתה מגיע לערכים הסופיים כולל מיקרו (מינרלים ויטמנים) אתה יכול לעשות את זה.
לא שזה מומלץ...

43, member: 8810"]דובר רבות
חוסר בויטמינים ומינרלים
סיבים תזונתיים
אין תחושת שובע
התבססות על רכיבים לא איכותיים כמו סוכרים פשוטים ועוד[/QUOTE]
1. אני אף פעם לא רעב
2. למה זה לא מומלץ
3. איזה גיינרים כן מומלצים?

1. אני אף פעם לא רעב
אין מה לעשות, פשוט תאכל יותר. עם הזמן, ועם הגדלת נפח הקיבה, יבוא התיאבון.

2. למה זה לא מומלץ
דניאל דיבר על זה בכמה מקרים, אני ממליץ להריץ חיפוש, אבל בגדול- איכות פחמימה ירודה, ועצם שתיית נוזל במקום לאכול אוכל מוצק יפגע בהגדלת הקיבה (כי נוזל יותר קל לשתות אז הוא פחות יגדיל) , דבר שיפגע ביכולת שלך לפתח תיאבון.

. איזה גיינרים כן מומלצים?
כל דבר שמקור הפחמימה הוא איכותי. כרגע לא עולה לי משהו לראש. מה שאתה יכול לעשות זה לקנות אבקת חלבון ולטחון שיבולת שועל ולערבב.

הקיבה הוא איבר מתרחב ומתכווץ. ככה נולדנו והתפתחנו אנטומית. האדם מאז מעולם מורגל לצרוך מזון מוצק ואין סיבה אחת, לאור מה שציינת, מוצדקת, לבסס את כל כמות הקלוריות בתפריט על גיינר

כל דבר שמקור הפחמימה הוא איכותי. כרגע לא עולה לי משהו לראש. מה שאתה יכול לעשות זה לקנות אבקת חלבון ולטחון שיבולת שועל ולערבב.
עלתה לי ההברקה הזאת לפני כמה ימים, חבל רק שלא טחנתי מספיק 😕
אני גם באותו שיקול, Hard Gainer קלאסה - עשיתי מסה 3600 קלוריות לא זזתי :/ ולא עליתי בשנה של אימונים במשקלים ולא כלום - לא אכלתי מספיק ובגלל שהיה חודש בלי אימון בהתחלה שהשמנתי בו - עשיתי חיטוב ועכשיו מתחיל מסה שוב בלי זבל אז חושב על גיינר של דימטייז - הסופר מאס נראה דווקא איכותי אבל אני לא סגור על המלטודקסטרין שזה בעצם העיקר של הגיינר -> חשבתי אולי פשוט לקחת את זה ככה כתוספת, סקופ ביום אחרי אימון - כמו אבקת חלבון בשילוב של פחמימות (650 קל' - 23 גרם חלבון ~ במקום 113 - 23 גרם חלבון) ככה שהאינדקס הגליקמי שגבוהה במלטודקסטרין לא יעשה רע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית