עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז אני יקח מולטי וויטמין או סלט ופירות אני לא מתכוון פה לאכול רק גיינר אני מתכוון לאכול גיינר במקום ארוחה של חלבון +פחמימהדובר רבות
בגדול זו גישה מאוד לא יעילה
חוסר בויטמינים ומינרלים
סיבים תזונתיים
אין תחושת שובע
התבססות על רכיבים לא איכותיים כמו סוכרים פשוטים ועוד
אם אתה מגיע לערכים הסופיים כולל מיקרו (מינרלים ויטמנים) אתה יכול לעשות את זה.אז אני יקח מולטי וויטמין או סלט ופירות אני לא מתכוון פה לאכול רק גיינר אני מתכוון לאכול גיינר במקום ארוחה של חלבון +פחמימה
אם אתה מגיע לערכים הסופיים כולל מיקרו (מינרלים ויטמנים) אתה יכול לעשות את זה.
לא שזה מומלץ...
אין מה לעשות, פשוט תאכל יותר. עם הזמן, ועם הגדלת נפח הקיבה, יבוא התיאבון.1. אני אף פעם לא רעב
דניאל דיבר על זה בכמה מקרים, אני ממליץ להריץ חיפוש, אבל בגדול- איכות פחמימה ירודה, ועצם שתיית נוזל במקום לאכול אוכל מוצק יפגע בהגדלת הקיבה (כי נוזל יותר קל לשתות אז הוא פחות יגדיל) , דבר שיפגע ביכולת שלך לפתח תיאבון.2. למה זה לא מומלץ
כל דבר שמקור הפחמימה הוא איכותי. כרגע לא עולה לי משהו לראש. מה שאתה יכול לעשות זה לקנות אבקת חלבון ולטחון שיבולת שועל ולערבב.. איזה גיינרים כן מומלצים?
עלתה לי ההברקה הזאת לפני כמה ימים, חבל רק שלא טחנתי מספיק 😕כל דבר שמקור הפחמימה הוא איכותי. כרגע לא עולה לי משהו לראש. מה שאתה יכול לעשות זה לקנות אבקת חלבון ולטחון שיבולת שועל ולערבב.