הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך לשמור על מסת שריר בזמן מחלה

יוני סויסה

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
אהלן יש לי חיידק ועכשיו הרופא אמר לי שאסור לי להתאמן שבועים איך אני יכול לצמצם פגיעה במסת השריר אני לא יכול לאכול טוב כי יש לי קושי בבליעה

לנוח ולהשתדל לאכול חלבון כמה שיותר (מאכלים שהרופא מרשה בכל אופן)
במחלה מה שאתה צריך לשאוף אליו הוא לנוח ולהבריא.. הגוף נמצא בטראומה ואם תהיה גם בגירעון קלורי אז זה פחות אידיאלי לשמירה על מסת השריר.

מה שלא בריא בראש היא המחשבה האובססיבית לגבי שריר כשאתה חולה.
אני לא מבין מה הבעיה. אתה הולך למכון בעיקר בישביל לעלות במסת שריר, לא חבל להפסיד מסת שריר רק בגלל שאתה חולה?
זה לא שההמלצה לשמור על מסת שריר כשאתה חולה זה ללכת למכון ולהרוג לך את המערכת החיסונית, ההתנגדות שלך לאימונים וטיפה רצינות נשמע לי קצת מגוחך.
איפה ראית שאזכרתי חלבון ואכילה?
אתה לא, אבל זו ההמלצה. אלה אם כן יש לך אחת יותר טובה שהיא לא "זו אובססיה תחלים ואל תתעסק בזה בכלל" .

דאגה מיותרת, מה שבן אדם יאבד הוא יחזיר די מהר, גם אחרי שנים ללא אימונים יקח חודשים ספורים להחזיר את כל התוצאות, כל שכן תוך שבועיים.
התעסקות בזה יוצרת אובססיה לא בריאה , אתה יכול לא להסכים, זו דעתי.

אני לא מבין מה הבעיה. אתה הולך למכון בעיקר בישביל לעלות במסת שריר, לא חבל להפסיד מסת שריר רק בגלל שאתה חולה?
לא, לא חבל והוא אכן צודק, כשאדם חולה, אין שום סיבה שבעולם שהוא ידרוך במכון או ינסה לדחוף הרבה חלבון כדי "לשמר שריר", הוא צריך לקבל את העובדה שהוא חולה ושהוא צריך להחלים, גם אם זה יקח יותר משבועיים והוא יאבד שריר.

כשהוא יחלים הוא יחזור להתאמן, זה לא סוף העולם.

זה לא שההמלצה לשמור על מסת שריר כשאתה חולה זה ללכת למכון ולהרוג לך את המערכת החיסונית, ההתנגדות שלך לאימונים וטיפה רצינות נשמע לי קצת מגוחך.

אתה לא, אבל זו ההמלצה. אלה אם כן יש לך אחת יותר טובה שהיא לא "זו אובססיה תחלים ואל תתעסק בזה בכלל" .
לא צריך להיות meathead כל הזמן

לא, לא חבל והוא אכן צודק, כשאדם חולה, אין שום סיבה שבעולם שהוא ידרוך במכון או ינסה לדחוף הרבה חלבון כדי "לשמר שריר", הוא צריך לקבל את העובדה שהוא חולה ושהוא צריך להחלים, גם אם זה יקח יותר משבועיים והוא יאבד שריר.

כשהוא יחלים הוא יחזור להתאמן, זה לא סוף העולם.
מי אמר ללכת למכון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית