הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חזרה לאימונים

ניר669

משתמש פעיל
303
38
נק' מוניטין:
49
303
38
לפני חצי שנה עשיתי הפסקה כיוון שלקחתי כדורים לטיפול בפצעים ועכשיו הגיע הזמן שאני אחזור לחדר כושר, אני מתכנן לעשות שבועיים-שלוש שבועות FBW ולאט לאט לעלות בעומס ולחזור לעצמי תוך כדי שמירה על מאזן נייטרלי בתקופה הזאת ולאחר מכן להתחיל SS ..
כרגע אני שוקל 66 והגובה שלי הוא 177 לפני שהפסקתי המשקלים שלי בדדליפט 3X10 - מאה קילו, בנץ' הייתי בסביבות 55 קילו 3X8 מילטרי פרס 3X8 בערך עשרים וחמש קילו 3X8 וסקוואט הייתי עושה 3X8 שישים וחמש קילו ..
רציתי לשמוע קצת חוות דעת יותר מקצועיות לפני שאתחיל בSS

תודה ויום טוב לכולם,

רציתי לשמוע קצת חוות דעת יותר מקצועיות לפני שאתחיל בSS
חוות דעת על מה אתה רוצה לשמוע?
ואם אתה הולך להתחיל SS אז הייתי מציע כבר להתחיל אותה ישר, פשוט להתחיל ממשקלים קלים כך שאחרי כמה שבועות תתחיל להגיע למשקלים מאתגרים.

• פותח/ת השרשור
חוות דעת על מה אתה רוצה לשמוע?
אם זה בסדר להתחיל בתפריט נייטרלי ולגבי הSS רציתי לדעת אם כדאי לי לחכות אולי קצת יותר ולחזור למשקלים שהיו לי או ששבועיים- שלוש שאני מאמין שרוב המשקל הקודם יחזור יספיקו?

אם זה בסדר להתחיל בתפריט נייטרלי
זה בסדר להתחלה כשהמשקלים קלים ואתה עובד על טכניקה, כשהמשקלים יהיו מאתגרים תצטרך להוסיף אוכל בשביל להתקדם.
לגבי הSS רציתי לדעת אם כדאי לי לחכות אולי קצת יותר ולחזור למשקלים שהיו לי או ששבועיים- שלוש שאני מאמין שרוב המשקל הקודם יחזור יספיקו?
במהלך SS תחזור למשקלים, ואם תעשה אותה כמו שצריך גם תעבור אותם.

• פותח/ת השרשור
זה בסדר להתחלה כשהמשקלים קלים ואתה עובד על טכניקה, כשהמשקלים יהיו מאתגרים תצטרך להוסיף אוכל בשביל להתקדם.

במהלך SS תחזור למשקלים, ואם תעשה אותה כמו שצריך גם תעבור אותם.
קודם כל תודה על התגובה המהירה, יש לי עוד כמה שאלות, האם 8 שעות יספיקו? והאם להתחיל עם 500+ מעל ה RMR יספיק להתחלה ושאתחיל להרגיש את העומס ואת הקושי שאעבור את הקודמים להתחיל להגדיל בעוד 200 בערך?

האם 8 שעות יספיקו?
8 שעות שינה אמורות להספיק בהחלט.
והאם להתחיל עם 500+ מעל ה RMR יספיק להתחלה ושאתחיל להרגיש את העומס ואת הקושי שאעבור את הקודמים להתחיל להגדיל בעוד 200 בערך?
בהתחלה אמור להספיק, בהמשך תעקוב אחרי העליה במשקל גוף ותוסיף בהתאם. לדעתי אין צורך לעלות יותר מחצי קילו בשבוע. אתה יכול לאכול יותר ולעלות יותר, קח בחשבון שככה אתה תעלה גם יותר שריר אבל גם יותר שומן אז תעשה את השיקולים שלך.

• פותח/ת השרשור
8 שעות שינה אמורות להספיק בהחלט.

בהתחלה אמור להספיק, בהמשך תעקוב אחרי העליה במשקל גוף ותוסיף בהתאם. לדעתי אין צורך לעלות יותר מחצי קילו בשבוע. אתה יכול לאכול יותר ולעלות יותר, קח בחשבון שככה אתה תעלה גם יותר שריר אבל גם יותר שומן אז תעשה את השיקולים שלך.
טוב תודה רבה על העזרה 😃, אפשר לסגור את האשכול

Back
למעלה תחתית