הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עלייה במסת שריר

מיכאל2507

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אני בתהליך של עלייה במסת שריר 4 חודשים
אני בן 15 1.72 מטר והמשקל שלי הוא 54, במשך הארבעה חודשים עליתי 3 ק״ג. אני אוכל 5 ארוחות ביום.
100 גרם חלבון כל יום והמשקל שלי עולה בקצב מאוד איטי. השאלה שלי היא אם כדאי לשתות גיינר פעם עד פעמיים ביום ואם זה יעזור לי משמעותית?

אני בן 15 1.72 מטר והמשקל שלי הוא 54, במשך הארבעה חודשים עליתי 3 ק״ג. אני אוכל 5 ארוחות ביום.
100 גרם חלבון כל יום והמשקל שלי עולה בקצב מאוד איטי. השאלה שלי היא אם כדאי לשתות גיינר פעם עד פעמיים ביום ואם זה יעזור לי משמעותית?
100 גרם חלבון ביום זה לא מספיק לדעתי, תעלה ל2-2.5 גרם חלבון לכל קילו, דבר שני חלבון זה לא מספיק, כמה פחמימות ושומן אתה צורך כל יום בגרמים? האם אתה נשקל כל יום ועוקב אחרי המשקלי עבודה בחדר כושר?

בסדר אבל השאלה שלי היא אם לקנות גיינר זה יעזור לי בצורה משמעותית?
תקשיב אתה צריך לבדוק עוד פעם כמה פחמימה ושומן אתה צורך ביום כי אם אתה אפילו לא קרוב לערכים שאתה צריך אתה לא תוכל לקנות גיינר ולחיות רק על זה, זה תוסף תזונה זה לא התזונה העיקרית שלך, בכל מקרה, תנסה לעלות בפחמימה בהרבה ותעקוב אחרי האוכל אם אתה רוצה תקח רעיונות לארוחות מהתפריטים של האתר קילוגרם

אני אוכל בערך 30 גרם פחמימות ביום אני נשקל כל שבוע ועוקב אחרי המשקלי עבודה בחדר כושר

אתה צריך לפחות 300-400 גרם פחמימה ביום אם אתה רוצה לעלות.
תתחיל להכניס פחמימות לגוף ( אורז, שיבולת שועל, פסטה, בטטה, לחם)
לשאלתך, אם גיינר זה מה שיעזור לך להכניס פחמימה לגוף הייתי הולך על גיינר עם יחס גבוה של חלבון:פחמימה.
אני חושב שפרפקט 3000 מתאים עבורך.

משום מה לא רשמת את הערך הקלורי שאתה אוכל ביום.
אתה צריך בנוסף לכמות חלבון מסויימת ביום גם ערך קלורי חיובי בשביל לעלות במסה בצורה טובה.

משום מה לא רשמת את הערך הקלורי שאתה אוכל ביום.
אתה צריך בנוסף לכמות חלבון מסויימת ביום גם ערך קלורי חיובי בשביל לעלות במסה בצורה טובה.
יותר חשוב לרשום את הערכים אבל גם הערך הקלורי היה עדיף שירשום,בכל מקרה משהו נראה לי לא הגיוני אולי הוא התבלבל כי 30 גרם פחמימה זה נשמע ריאלי

יותר חשוב לרשום את הערכים אבל גם הערך הקלורי היה עדיף שירשום,בכל מקרה משהו נראה לי לא הגיוני אולי הוא התבלבל כי 30 גרם פחמימה זה נשמע ריאלי
לא נראה לי שזה אפשרי להעלות מסת שריר עם 30 גרם פחמימה ביום (בלי קשר לכמות חלבון שהוא אוכל), אלא אם כן זה ad

אתה ודאי מתבלבל
אתה לא צורך רק 30 גרם פחמימה
רשום את כל מה שאתה אוכל בתפריט במדוייק
נסה בעזרת האתר הזה FoodsDictionary - בריאות, תזונה, מתכונים, כלים לדיאטה ומחשבונים לחשב את כמות הקלוריות בתפריט
עלייה "רק" של 3 ק"ג ב-4 חודשים היא מאוד איטית ולא אידיאלית עברוך
דבר נוסף והכי חשוב - כשלא עולים במשקל, צריך להוסיף מזון לתפריט הקיים (ולא, גיינר איננה עדיפות כלל!), ואז ממשיכים לעלות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית