הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חגורה להוספת משקל

ניר669

משתמש פעיל
303
38
נק' מוניטין:
49
303
38
אני עכשיו חוזר לאימונים ותוך שבועיים - שלוש אני מתחיל SS ורציתי לשמוע על איזה חגורות אתם ממליצים? לא חייב שיהיה הכי הכי מקצועי שיש אבל מצד שני חגורה טובה ואיכותית שתחזיק זמן ..

תודה לעוזרים,😉

לי יש חגורה הכי פשוטה (עלתה 70-100 שקל ) שיש וקניתי שרשרת מטמבור(עם שאקל), שם את החגורה וקושר לה את השרשרת עם המשקולות , מחזיקה 30 קילו בלי בעיה.

• פותח/ת השרשור
לי יש חגורה הכי פשוטה (עלתה 70-100 שקל ) שיש וקניתי שרשרת מטמבור(עם שאקל), שם את החגורה וקושר לה את השרשרת עם המשקולות , מחזיקה 30 קילו בלי בעיה.
קנית את החגורה ואת השרשרת בנפרד?

• פותח/ת השרשור
כן, חגורה פשוטה של energym ושרשרת בטמבור
אתה יכול גם להשתמש בילקוט פשוט ולשים בתוכו משקולות, רק תקפיד לשים אותו מקדימה ולא על הגב מאחורה
תודה על העצה נשמע מקורי אבל רציתי לשמוע על חגורות רגילות שבאות עם השרשרת, נראלי שבאותו מחיר או קצת יותר אפשר להשיג אותו דבר בלי לעשות את זה בעצמך ולהשאיר מקום לטעויות

תודה על העצה נשמע מקורי אבל רציתי לשמוע על חגורות רגילות שבאות עם השרשרת, נראלי שבאותו מחיר או קצת יותר אפשר להשיג אותו דבר בלי לעשות את זה בעצמך ולהשאיר מקום לטעויות
אין פה שום מקום לטעויות, אני עם חגורה ושרשרת מטמבור כבר 5 שנים והכל בסדר, זאת לא תורה מסיני.

• פותח/ת השרשור
אין פה שום מקום לטעויות, אני עם חגורה ושרשרת מטמבור כבר 5 שנים והכל בסדר, זאת לא תורה מסיני.
אוקיי, ועוד שאלה בכל חגורת משקל יש מקום לחבר שרשרת? יש כזה וו קטן או שפשוט קשרת את זה?

אוקיי, ועוד שאלה בכל חגורת משקל יש מקום לחבר שרשרת? יש כזה וו קטן או שפשוט קשרת את ז
חוגר את החגורה, מכניס את השרשרת בין החגורה לגוף, משחיל פלטת משקל וסוגר עם השאקל. פשוט וקל.
דרך אגב, בחדר כושר שלי יש חגורה מיוחדת למשקל ואני משתמש בה כשאני שוכח את שלי בתיק והיא הרבה פחות נוחה מהחגורה שלי...

תבדוק בחגורה שאתה קונה שאפשר להדק אותה לבטן, השתמשתי פעם בחגורה שאי אפשר וזה לא נוח בכלל(כמעט נופל)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית