עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קנית את החגורה ואת השרשרת בנפרד?לי יש חגורה הכי פשוטה (עלתה 70-100 שקל ) שיש וקניתי שרשרת מטמבור(עם שאקל), שם את החגורה וקושר לה את השרשרת עם המשקולות , מחזיקה 30 קילו בלי בעיה.
כן, חגורה פשוטה של energym ושרשרת בטמבורקנית את החגורה ואת השרשרת בנפרד?
תודה על העצה נשמע מקורי אבל רציתי לשמוע על חגורות רגילות שבאות עם השרשרת, נראלי שבאותו מחיר או קצת יותר אפשר להשיג אותו דבר בלי לעשות את זה בעצמך ולהשאיר מקום לטעויותכן, חגורה פשוטה של energym ושרשרת בטמבור
אתה יכול גם להשתמש בילקוט פשוט ולשים בתוכו משקולות, רק תקפיד לשים אותו מקדימה ולא על הגב מאחורה
אין פה שום מקום לטעויות, אני עם חגורה ושרשרת מטמבור כבר 5 שנים והכל בסדר, זאת לא תורה מסיני.תודה על העצה נשמע מקורי אבל רציתי לשמוע על חגורות רגילות שבאות עם השרשרת, נראלי שבאותו מחיר או קצת יותר אפשר להשיג אותו דבר בלי לעשות את זה בעצמך ולהשאיר מקום לטעויות
אוקיי, ועוד שאלה בכל חגורת משקל יש מקום לחבר שרשרת? יש כזה וו קטן או שפשוט קשרת את זה?אין פה שום מקום לטעויות, אני עם חגורה ושרשרת מטמבור כבר 5 שנים והכל בסדר, זאת לא תורה מסיני.
חוגר את החגורה, מכניס את השרשרת בין החגורה לגוף, משחיל פלטת משקל וסוגר עם השאקל. פשוט וקל.אוקיי, ועוד שאלה בכל חגורת משקל יש מקום לחבר שרשרת? יש כזה וו קטן או שפשוט קשרת את ז