הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ החלפת לאו באר בפרונט סקוואט

daviddd

משתמש פעיל
638
71
נק' מוניטין:
231
638
71
הולמס פלייס
היי חברה כרגע אני מבצע תוכנית FBW כאשר את A1XA2XA1XX זאת התוכנית שלי:

A1:

לחיצת חזה 3X5

סקוואט טכניקה 3X5

פרונט סקוואט:
מטח:3X6
מקבילים עלה 2X10
כפיפת מרפקים בעמידה עם מוט 2X10
בטן 2X10

אימון A2:
פרס טכניקה 3X5
דדליפט טכניקה 1X5

לחיצת כתפיים עם דאמבלים בישיבה 3X6
לחיצה צרפתית עם מוט W 3X8

שמתי לב שבזמן ביצוע סקוואט כבד יש לי גוד מורנינג. למשל יש לי גוד מורנינג בסוף כל סט ראשון שני אימון הבא יהיה כבר הרבה פחות ואולי רק סט אחרון יהיה לי חזרה רביעית חמישית גוד מורנינג חברים אמרו לי תוסיף פרונט כי זה נראה שהארבע ראשי שלי ממש חלש לעומת האמסטרינג ומזה נובע הגוד מורנינג אז הוספתי מה שקרה שהתחילו לי הרבה יותר גוד מורנינגים בגלל שאני עובד פיזי ברגליים (אני הולך הרבה ולפעמים מרים מנועים וכו עלי...) כנראה מחוסר התאוששות עכשיו הם אומרים לי תפסיק את הלאו באר ותעשה רק פרונט במקום השאלה האם זה שווה? אפשר להעביר אותו אולי לאימון דדליפט פשוט? או שכדי להפסיק אותו? מה גם שאני אוכל טוב ויושן טוב בימים שאני מתאמן לא תמיד יוצא לי ברגיל אבל ימים של אימון לפחות 8 שעות כבר עשיתי ריסט בסקוואט פעם אחת (הורדתי מ112.5 ל2X5 ל97.5 3X5) ואני עולה במשקל עבודה כל שבוע שבועיים ובחלק מהתרגילים לוקח אפילו הרבה יותר זמן

משקלי עבודה:
סקוואט 107.5 קילו 3X5
דדליפט 137.5X5 (היום משום מה קמתי לבד אחרי 6 שעות חלש בטירוף והבאתי 142.5 ל2 שבוע הבא יעלה ל5 כמו כלום)
בנץ 87.5 2 סטים של 5 סט שלישי של4 (היה תקיעה של 82.5 קילו במשל חודש ואז ב85 חודש ומשום מה הבנץ פתאום עף ב87.5)
פרס 3X5 (55 קילו אחרי חודש כמעט שהיה תקיעה
פרונט סקוואט (אחרי לאו באר) 70 קילו (מאמין שבלי הלאו באר יש לי 83-84 קילו) ל3X5

לדעתי הפיתרון הוא פשוט, תוריד משקל עד שאתה עושה את הסקוואט עם טכניקה טובה ותתקדם משם לאט יותר.
תבדוק שאתה לא מסתכל למטה מדי.

באופן כללי עד כמה שאני ידוע הגורם לGM בסקוואט זה שהרגליים פשוט לא חזקות מספיק.

הנה סרטון בנושא:

• פותח/ת השרשור
לדעתי הפיתרון הוא פשוט, תוריד משקל עד שאתה עושה את הסקוואט עם טכניקה טובה ותתקדם משם לאט יותר.
תבדוק שאתה לא מסתכל למטה מדי.

באופן כללי עד כמה שאני ידוע הגורם לGM בסקוואט זה שהרגליים פשוט לא חזקות מספיק.

הנה סרטון בנושא:

אני כאילט עושה את הסקוואט בשני תנועוץ עולה מהרגחיים ואז עם הפלג גוף עליון הקטע ש97.5 עלה חלק כשהמשכתי לעלות זה שובקורה מחר אני מקווה לקום לאימון חזק ואת הפרונט אני יעביר לאימון עם הדדליפט כבר כדי לנסות את זה או שלוותר ולהשאיר פרונט עש שהארבע ראשי יתחסק

פרונט סקוואט זה לא פיתרון, והגוד מורנינג בסקוואט לא נובע מחולשה של הארבע ראשי אלא כנראה מליקוי בטכניקה\גב חלש\ משקל כבד.. (מהמר על שילוב של שלושתם עם דגש על משקל שכבד לך). תנסה להוריד 10-20 קילו מהמוט ולשים לב לעניין הזה ולראות אם זה נפתר ואז לעלות לאט לאט

• פותח/ת השרשור
פרונט סקוואט זה לא פיתרון, והגוד מורנינג בסקוואט לא נובע מחולשה של הארבע ראשי אלא כנראה מליקוי בטכניקה\גב חלש\ משקל כבד.. (מהמר על שילוב של שלושתם עם דגש על משקל שכבד לך). תנסה להוריד 10-20 קילו מהמוט ולשים לב לעניין הזה ולראות אם זה נפתר ואז לעלות לאט לאט
ניסיתי כבר להוריד הבעיה שאני עושה ריסט נניח מ112.5 קילו ל97 עולה עד 105 ופה זה חוזר הקטע שזה קורה כל פעם עם משקל חדש נניח אימון 2 יש גוד מורנינג אימון 3 אין והסקוואט עולה יפה אז אני מעלה משקל
יש לציין שהעקב לא עולה פשוט בגלל שהזמנתי את הנעל מחול אז היא גדולה עלי בחצי מידה מידה

נערך לאחרונה:
אני לא רואה משהו חריג, תנסה להוציא יותר חזה בזמן הירידה והעלייה וזה יכול לעזור.

ניסיתי כבר להוריד הבעיה שאני עושה ריסט נניח מ112.5 קילו ל97 עולה עד 105 ופה זה חוזר הקטע שזה קורה כל פעם עם משקל חדש נניח אימון 2 יש גוד מורנינג אימון 3 אין והסקוואט עולה יפה אז אני מעלה משקל
יש לציין שהעקב לא עולה פשוט בגלל שהזמנתי את הנעל מחול אז היא גדולה עלי בחצי מידה מידה

טוב בהתחשב בסרטון אני אגיד לך מה נראית לי הבעיה, קודם כל זה לא כזה נורא ובמשקלים כבדים טבעי שזה יקרה אבל אם אתה כל פעם עושה ריסט וזה חוזר לזה מאותו משקל כנראה שכן יש פה בעיה.

מה שנראה לי זה שאתה משקיע את כל הפוקוס שלך בהיפ דרייב ולא נותן לחזה לעלות בו זמנית... כמו שבדדליפט החזה "מוביל את התנועה" כדי שלא יווצר גב עגול, אז אולי בשבילך פה זה יעזור עם מלבד היפ דרייב תחשוב גם על החזה שיוביל את התנועה.

מן הסתם אני לא יכול לדעת ב100% אבל שוב, ממה שנראה לי זה בעיית טכניקה אז תנסה ותעדכן.

Back
למעלה תחתית