הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע מי עם הטוטאל הכי גבוהה בארץ?

• פותח/ת השרשור koba
  • פורסם בתאריך
כמה הטוטאל סופטי?

ולאד בחיים לא התחרה בקרב 3 ?
855 ק"ג עם רצועות (אליפות אירופה 2015)
842.5 ללא רצועות (דצמבר 2015) שזה גם הטוטאל הכי עם ובלי רצועות.

ולאד אף פעם לא התחרה בRAW קרב 3.

לי? זה ממש לא משנה.
אבל אמרו שהוא שבר שיא ישראל אז התפלאתי שיש בן אדם שדחק יותר...
שיא ישראל , שייך לכל האיגודים הקיימים בישראל.

שיא איגוד שייך לאיגוד ספציפי.

דניס בונדרנקו לחץ 230kg@140kg
לא ראיתי את הלחיצה הנ"ל, ואפשר להגיד שאני לא נטרלי / משוחד,
אבל מי שיש לו 2 עיניים בריאות יכול להבין שבאיגודים האחרים זורקים זין על החוקים והעיקר שהספורטאי שלהם יהיה הסקוואט/בנץ'/דדליפט הכי גבוה.
הנה למשל דוגמה לשיא של אותו דניס ששברתי בשנה שעברה (320 ק"ג)

אגב לא שאני מזלזל בו, אבל יש לשים דברים על דיוקם.

לא ראיתי את הלחיצה הנ"ל, ואפשר להגיד שאני לא נטרלי / משוחד,
אבל מי שיש לו 2 עיניים בריאות יכול להבין שבאיגודים האחרים זורקים זין על החוקים והעיקר שהספורטאי שלהם יהיה הסקוואט/בנץ'/דדליפט הכי גבוה.
הנה למשל דוגמה לשיא של אותו דניס ששברתי בשנה שעברה (320 ק"ג)

אגב לא שאני מזלזל בו, אבל יש לשים דברים על דיוקם.

בלי קשר לסקוואט (שלדעתי זה לא ממש אבל ממש נורא, בכל איגוד השופטים לא אובייקטיבים כי בכל זאת - בני אדם),
מה שמצאתי למוזר זה שהשופטים יושבים תמיד די מקדימה אצלו בסקוואט.

אני לא יודע מה היה/יהיה אבל כשאני הייתי השיפוט היה די אחיד (למרות שלא היו אצלהם ״תותחים״ אבל היו שם אנשים שהם אימנו אותם וכו׳)

בסופו של יום נרשמת תוצאה ליד השם שלך ולאף אחד בגדול לא באמת אכפת מהאיגוד וכמה הוא מקפיד וכו׳ והאוטוריטות בתחום הם יותר בסגנון של powerliftingwatch ולשעבר powerliftingusa וכו׳, שמסתכלים על תוצאה, סירטון וכל עוד אין משהו שהוא בלתי מקובל בעליל (רבע סקוואט, בנץ׳ מוקפץ, זריקה בדד וכו׳) מקבלים את התוצאה...

שווה לציין ישראלי חזק נוסף עמית ספיר שעשה לאחרונה סקוואט ברצועות של 804 פאונד(365.5 קילו) על קצת יותר מ100 קילו משקל גוף, זוכר שהייתי מדבר איתו כשהיה פרזנטור של ישראלבודי כשהייתי חייל... טוב שברנדון לילי שכנע אותו להתחרות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית