עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא חלקתי לרגע כמה הוא חזק. הוא חד משמעי הליפטר הישראלי הכי חזק כיום ובהסטוריה (בלי קשר לתוצאות תחרותיות) וגם בהסטוריה של העולם. יצא לי לקרוא כמה דוני תומפסון האגדי רדף ניסה ונכשל (בסוף הצליח) לשבור לו את השיא (1250 פאונד).
תיכנס לחשבון אינסטגרם שלו, אני בטוח שתזהה בעצמך מה "לא בסדר".
אבל שוב, זה ניתן לויכוח לגבי שיטות אימון, כי אם מתקדמים מתחרות לתחרות = אימונים עובדים.
אני מבקר ספציפית את השיפוט...
אני חושב שמבחינה ארגונית התחרויות של IPF ושלוחותיה(USAPL לדוג') נוסף על עוד כמה איוונטים ספציפיים(Arnold's, WRPF לדוג') הם ברמה הכי גבוהה ובסטנדרטים אולימפיים מכל הבחינות(כולל הסקנדלים).אין מה לבקר את השיפוט , כרגע פווארליפטינג זה ספורט ליצני ביותר (מבחינה אירגונית) ולא מאוגד שאין בו חוקיות ברורה אז אין למה לצפות באמת...
בגלל זה אין הרבה הבדל בין מה שאנשים עושים באימון לבין מה שאנשים עושים בתחרות וגם לשקילה אין שום משמעות אמיתית. שלא נדבר על סטרואידים.
אני חושב שמבחינה ארגונית התחרויות של IPF ושלוחותיה(USAPL לדוג') נוסף על עוד כמה איוונטים ספציפיים(Arnold's, WRPF לדוג') הם ברמה הכי גבוהה ובסטנדרטים אולימפיים מכל הבחינות(כולל הסקנדלים).
מצד שני יש כ"כ הרבה ארגוני סוג ג' שמוציאים שם רע לספורט שזו ליצנות, תראה תחרויות מכורות עם הרמות זוועה שעוברות ב3 לבנים השד יודע איך.
עד שהענף הזה לא יאוגד כאולימפי תחת ארגון עולמי שולט לא יהיה סטנדרט וכל אחד יכול לעשות מה שבא לו.
לא חושב שאי פעם הענף יהפוך לאולימפי(מקווה שכן)
שעמום זה כמובן עניין סובייקטיבי. אבל לדעתי הקריטריונים ל good lift לא ברורים לצופה הממוצע בניגוד ל wl שמאוד ברור אם זה תקין או לא.פאוורליפטינג משעמם לצפייה באותה מידה שוואיטליפטינג משעמם לצפייה,
הסיבה שהוא לא אולימפי היא פוליטית.
כל הזמן מדברים על זה שזה יהיה אולימפי, אני כספורטאי לא רוצה שזה יכנס לאולימפיאדה ויהפוך לספורט צהוב חסר מוזיקה וshow כמו WL.
מה שכן, צריך לעשות הבדלה מוחלטת בין ארגונים ליצניים לארגונים רציניים.
שעמום זה כמובן עניין סובייקטיבי. אבל לדעתי הקריטריונים ל good lift לא ברורים לצופה הממוצע בניגוד ל wl שמאוד ברור אם זה תקין או לא.
מעניין לקרואיש פה מישהו שבאמת ניסה פעם ליצור קשר עם הועד האולימפי ושאל למה פאוורליפטינג לא כלול ברשימת הענפים המשתתפים (או מכיר מישהו שעשה את זה), או שכולם פה סתם מחליטים שהסיבה שהכי נראית להם היא הסיבה האמיתית?
הספורט הזה באמת עד כדי כך צעיר?
יחסית לwl הוא תינוק למרות שהיו תחרויות לפני 50 שנה גםהספורט הזה באמת עד כדי כך צעיר?
מישהו אמר קרלינג?לגבי עניין בספורט - אני מסכים שזה לא ספורט בידורי, אבל ככה גם הרבה ענפים אחרים. ספציפית באולימפיאדה יש המון ענפים מאוד משעממים לצפייה,
יש מיליון וחצי ספורטאים רשומים בספורט המוזר הזה.מישהו אמר קרלינג?
מה מפגר בזה?הספורט הכי פופולרי בעולם הוא כדורגל, מה מצפים? האנושות היא דבר מפגר מיסודו
הם לא עושים פאוורליפטינג כמובןמה מפגר בזה?
הם לא עושים פאוורליפטינג כמובן
ורזיםוהם רצים.