הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע מי עם הטוטאל הכי גבוהה בארץ?

• פותח/ת השרשור koba
  • פורסם בתאריך
שווה לציין ישראלי חזק נוסף עמית ספיר שעשה לאחרונה סקוואט ברצועות של 804 פאונד(365.5 קילו) על קצת יותר מ100 קילו משקל גוף, זוכר שהייתי מדבר איתו כשהיה פרזנטור של ישראלבודי כשהייתי חייל... טוב שברנדון לילי שכנע אותו להתחרות
מבחנתו הוא קנדי , זה לא נחשב שיא ישראל.

גם בPL וואצ' הוא כותב שהשיא של עמית ספיר מקנדה

מבחנתו הוא קנדי , זה לא נחשב שיא ישראל.

גם בPL וואצ' הוא כותב שהשיא של עמית ספיר מקנדה

לא נכנס לפוליטיקה, רבע רשימה שלי בפייסבוק ירדה מהארץ לארה"ב/קנדה/אוסטרליה/יפן 😅

לא נכנס לפוליטיקה, רבע רשימה שלי בפייסבוק ירדה מהארץ לארה"ב/קנדה/אוסטרליה/יפן 😅
לבריאות שיהיה , ואני גם מפרגן לו הוא הגיע להישגים מכובדים מאוד, כל אחד חיי איך שהוא חושב לנכון .

• פותח/ת השרשור
לא היה עדיף לשאול הכל בפעם אחת? אחרי הבנץ' תשאל גם על סקוואט?

הבנץ' הכי גבוה בארץ הוא של מרדכי בוכניק עם 222.5.
זה לא היה מתוכנן בהתחלה התכוונתי לשאול על הטוטאל בכללי. ולגבי סקוואט בטח של סופטי.

ושיא עולם? 😆
חחחחחח דעתי היא דעתך בנושא הזה.

דרך אגב חשבתי ששאלו למי יש את הטוטאל הכי גבוה בארץ ולא raw/raw+/eq
כך שלדעתי ולאד אלחזוב עדיין מחזיק את הטוטאל הכי גבוה בארץ הקודש

אגב, אופק בן ציון אם אני זוכר נכון מחזיק את הטוטאל הטבעי הכי גבוה בישראל כיוון והטוטאל נעשה בתחרות שלקחה בדיקת סמים (אופק ביצע את הבדיקה יחד עם אביב אטיאס ועוד כמה)

איך החליפה עוזרת בדדליפט?
בגדול לפי מה שהבנתי - כמו חגורה, רק סביב כל הטורסו ומפשעה.

זה כמו תוספת של מסת שריר בזוקפים, ובסומו דדליפט יש גם קצת באונס כמו בסקוואט.

מבלי להכנס לפוליטיקה של איגודים, שאלו לגבי מי עם הטוטאל הכי גבוה בארץ. אף אחד לא ציין איגוד.

עמית ספיר אגב מתחרה בלי רצועות, שבר שיאי עולם (מבין כל האיגודים, בהסטוריה) ב82.5 (נשבר לאחרונה), 90, 100, 110. הוא מצהיר שהוא מקנדה, לכן קשה קצת להתייחס אליו כישראלי אם הוא בעצמו לא מתייחס אל עצמו כישראלי. אני גם ירדתי מהארץ אבל תמיד ארשם כישראלי (אלא אם אצטרך להעפיל דרך נבחרת אוסטרליה לאליפות עולם למשל).

לגבי דדליפט, לוליק אם אני לא טועה משך 335~ בתחרות (אליפות עולם / אירופה).

לגבי טוטאל טבעי הכי גבוה בארץ - אף אחד לא שאל על זה, ככה שאני לא רואה מה זה רלוונטי. מעבר לכך, אם ההגדרה של טבעי היא "דראג טסטד" אז ודים קטונין עשה טוטאל יותר גבוה מאופק באותה תחרות, טבעי או לא זה עניין אחר... שלא נדבר על כך שיש טבעיים שמתחרים בלי בדיקות, זה לא אומר שהם לא טבעיים.

לגבי ולאד, אם הזכירו זלזול בחוקים ממקודם, הוא בהחלט אחד הליפטרים הכי חזקים בהסטוריה של הספורט (מדורג שישי כל הזמנים טוטאל EQ) אבל הדדליפט שלו רחוק שנות אור מלהיות דדליפט חוקי. לא מאשים אותו, מאשים את מי שנתן לו לבנים. אם אני לא טועה אגב, הוא טס לאחרונה לרוסיה להתחרות בWRPF, עצם זה שלא פרסם סרטונים, הניחוש שלי הוא - בומבד אאוט בגלל שהוא לא נועל כמו שצ

מבלי להכנס לפוליטיקה של איגודים, שאלו לגבי מי עם הטוטאל הכי גבוה בארץ. אף אחד לא ציין איגוד.

עמית ספיר אגב מתחרה בלי רצועות, שבר שיאי עולם (מבין כל האיגודים, בהסטוריה) ב82.5 (נשבר לאחרונה), 90, 100, 110. הוא מצהיר שהוא מקנדה, לכן קשה קצת להתייחס אליו כישראלי אם הוא בעצמו לא מתייחס אל עצמו כישראלי. אני גם ירדתי מהארץ אבל תמיד ארשם כישראלי (אלא אם אצטרך להעפיל דרך נבחרת אוסטרליה לאליפות עולם למשל).

לגבי דדליפט, לוליק אם אני לא טועה משך 335~ בתחרות (אליפות עולם / אירופה).

לגבי טוטאל טבעי הכי גבוה בארץ - אף אחד לא שאל על זה, ככה שאני לא רואה מה זה רלוונטי. מעבר לכך, אם ההגדרה של טבעי היא "דראג טסטד" אז ודים קטונין עשה טוטאל יותר גבוה מאופק באותה תחרות, טבעי או לא זה עניין אחר... שלא נדבר על כך שיש טבעיים שמתחרים בלי בדיקות, זה לא אומר שהם לא טבעיים.

לגבי ולאד, אם הזכירו זלזול בחוקים ממקודם, הוא בהחלט אחד הליפטרים הכי חזקים בהסטוריה של הספורט (מדורג שישי כל הזמנים טוטאל EQ) אבל הדדליפט שלו רחוק שנות אור מלהיות דדליפט חוקי. לא מאשים אותו, מאשים את מי שנתן לו לבנים. אם אני לא טועה אגב, הוא טס לאחרונה לרוסיה להתחרות בWRPF, עצם זה שלא פרסם סרטונים, הניחוש שלי הוא - בומבד אאוט בגלל שהוא לא נועל כמו שצ

הוא פרסם סרטון נותן 400 לדעתי...

הוא פרסם סרטון נותן 400 לדעתי...

אתה צודק, הוא היה לאחרונה ב2 תחרויות, זאתי שהעבירו לו את ה400, אני חושב שהייתה WPC. תבלוש באינסטגרם ותראה, תגיד לי מה דעתך.

אגב אם תשים לב באימונים הוא מתקתק 400+ לחזרות, ובתחרות בקושי נותן 400, זה מראה כמה פח הטכניקת / ביצוע אימונים.

למרות ש... יש כאלו כמו פיט רוביש שמושכים באימונים 900 עם רצועות, ובתחרות 850, אבל זה הכל במודע ובמתכוון ובסופו של דבר משתפרים מתחרות לתחרות.

אתה צודק, הוא היה לאחרונה ב2 תחרויות, זאתי שהעבירו לו את ה400, אני חושב שהייתה WPC. תבלוש באינסטגרם ותראה, תגיד לי מה דעתך.

אגב אם תשים לב באימונים הוא מתקתק 400+ לחזרות, ובתחרות בקושי נותן 400, זה מראה כמה פח הטכניקת / ביצוע אימונים.

למרות ש... יש כאלו כמו פיט רוביש שמושכים באימונים 900 עם רצועות, ובתחרות 850, אבל זה הכל במודע ובמתכוון ובסופו של דבר משתפרים מתחרות לתחרות.

התאמנתי באותו מכון כמוהו כמה חודשים וראיתי כמה הוא חזק ואגב יש לו טכניקה טובה בדרך כלל לפחות ממה שאני ראיתי, בכל מקרה אני לא האוטוריטה להגיב על דדליפט תחרותי.

לא חלקתי לרגע כמה הוא חזק. הוא חד משמעי הליפטר הישראלי הכי חזק כיום ובהסטוריה (בלי קשר לתוצאות תחרותיות) וגם בהסטוריה של העולם. יצא לי לקרוא כמה דוני תומפסון האגדי רדף ניסה ונכשל (בסוף הצליח) לשבור לו את השיא (1250 פאונד).

תיכנס לחשבון אינסטגרם שלו, אני בטוח שתזהה בעצמך מה "לא בסדר".

אבל שוב, זה ניתן לויכוח לגבי שיטות אימון, כי אם מתקדמים מתחרות לתחרות = אימונים עובדים.

אני מבקר ספציפית את השיפוט...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית