עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה דוגמה טובה למשפט השני שלומה מפגר בזה?
כרגע מבחינת הועד האולימפי סקוואט דדליפט ובנץ נתפסים רק כתרגילי עזר להרמות של ענף הוויטליפטינג, וגם מבחינת סופרסטרים וסלבס בענף הוויטליפטינג יש הרבה יותר משמע יש הרבה יותר צופים ואנשים שיקנו כרטיס.
אני יודע שקשה לקבל את זה אבל זה המצב היום בעולם וההגדרה האולימפית לכוח היא לקחת מוט עם פלטות ולהביא אותו אל מעל הראש ב2 וריאציות אני אגב מסכים עם הועד האולימפי שכן , באולימפיאדה אני מעדיף לראות אנשים שיש להם ערך מוסף חוץ מכוח הנדרשים לענף כמו גמישות, כוח מתפרץ ואתלטיות בכללי גם על אנשים ששוקלים 160 קילו מאשר לראות מישהו 160 קילו שבקושי הולך בגלל הרצועות עושה תנועת שפיפה מצליח והולך...
קבעת בוואטסאפ מראש עם כל המכון שלך או שיצא ככה במקרה?אתה דוגמה טובה למשפט השני שלו
אתה דוגמה טובה למשפט השני שלו
זה מפגר מצידכם לחשוב ככה.הספורט הכי פופולרי בעולם הוא כדורגל, מה מצפים? האנושות היא דבר מפגר מיסודו
מבחינת סופרסטרים וסלבס באופן מוחץ במספרים - סטרונגמן שולט בענף ה"כוח" (אם אפשר בכלל להגדיר ענף כזה) כרגע.
כנראה שלשעמום האולימפי (נטו התייחסות לביצועים הספורטיביים) ולגישה של "אנחנו הועד האולימפי ונעשה מה שבזין שלנו" יש מחיר.
"ערך מוסף" ...
וויטליפטר לא חזק כמו פאוורליפטר, לא גמיש כמו נערת גומי, לא בעל כוח מתפרץ כמו זורק כדור ברזל ולא אתלטי כמו $$$ (מה הכוונה בכלל אתלטי?) , הוא טוב בוויטליפטינג והוא "זוכה" במה שנגזר מוויטליפטינג מבחינת כוח, מהירות וכו'
כנ"ל גם לשאר תחומי הספורט כמובן. (הדוגמא פשוט מכוונת אליך).
אתה מעדיף לראות את זה כי אתה מושקע בזה,
מתאמן בזה ומכיר את שמות את כל האנשים בסצנה ומה כל שיא ושיא בעצם אומר (אני לדוגמא לא יודע אם מישהו ששוקל 80 ומניף 220 זה נחשב נורמלי/רע/טוב/מדהים/גרוע) ובטח גם עוקב אחרי זה באופן קבוע.
כמו אוהדי כדורגל שמושקעים בזה אז הם נהנים לראות 11 איש מנסים להכניס כדור לשער ולהתדיין בנושא.
ראית כמה צופים היו בGiant האחרון?מאיפה קבעת שסטרונגמן יותר פופולרי? אני יכול להבטיח לך שיותר אנשים מכירים את קלוקוב ואילין לעומת סטונגמנים מפורסמים.
אל תשכח שכל אוכלוסיית הקרוספיט שזאת אוכלוסיה בין הגדולות בעולם כרגע (בטוח שיותר מפווארליפטינג וסטרונגמן) אוהבים ונמשכים לוויטליפטינג.
לגביי הערך המוסף זה נכון שהם לא נערות גומי אבל הם בדרך כלל גמישים ברמה של מתעמל ג׳ימנסטיקה ממוצע שזה מדהים לראות והמהירות והכוח המתפרץ שלהם יחד עם הכוח זה שילוב שאין לאף אחד בעולם ורק להם וזה מה שמצריך להרמות האלו, כולם יכולים לעשות סקוואט דדליפט ובנץ כתרגילי עזר בבית וגם להתקדם בהם מהר מאד במיוחד אם הם מזריקים אבל לוויטליפטינג לא יעזור לך אם תזריק ותהיה סתם חזק אם אתה לא גמיש ואין לך קורדינציה ואתה לא מהיר בגלל זה ההישגים בוויטליפטינג הם משמעותית דורשים יותר זמן והשקעה והאנשים שעושים אותם ברמה הגבוהה ביותר הם מיוחדים בפווארליפטינג לא כך הדבר אנשים יכולים להחליט שהם פווארליפטרים בגיל 30 ולשבור שיאי עולם בגיל 35, נכון גם פה רק היחידי סגולה מגיעים לרמות האלו אבל אתה תראה המון אנשים שנותנים 400 סקוואט אבל למשל מעל 200 הנפה לא תראה יותר מידיי אנשים עושים כך שאפילו איליה אילין הגדול לא עשה את זה עדיין.
זה רק מראה לך את השילוב הלא נורמאלי שצריך להיות בבן אדם בשביל לעשות דברים כאלו (אגב יש וויטליפטרים שעושים 400 סקוואט הייבר) לך אין מוג כמו שאמרת כי אתה לא ׳בתוך זה׳ ואתה לא יודע איך להעריך את זה אבל כל קהילת הקרוספיט והאתלטיקה שמשתמשת בתרגילים האלו כדי לפתח כוח מתפרץ , מהירות כוח וכו׳ כן יודעים להעריך את זה ולכן הענף הזה בהתפתחות מאד גדולה ותמיד יהיה לה קהל יותר גדול מפווארליפטינג. אני כן יודע להעריך פווארליפטרים גדולים אני פשוט חושב שזה ספורט של כוח שךא מצריך משהו ׳מיוחד׳ ולכן לא יהיה בו עניין אולימפי, אגב גם בסטרונגמן יש ׳ערך מוסף׳ של סבולת וגם אצלם תרגילי הבסיס הם תרגילי עזר למה שהם הולכים לעשות בתחרות עצמה .
מאיפה קבעת שסטרונגמן יותר פופולרי? אני יכול להבטיח לך שיותר אנשים מכירים את קלוקוב ואילין לעומת סטונגמנים מפורסמים.
אל תשכח שכל אוכלוסיית הקרוספיט שזאת אוכלוסיה בין הגדולות בעולם כרגע (בטוח שיותר מפווארליפטינג וסטרונגמן) אוהבים ונמשכים לוויטליפטינג.
לגביי הערך המוסף זה נכון שהם לא נערות גומי אבל הם בדרך כלל גמישים ברמה של מתעמל ג׳ימנסטיקה ממוצע שזה מדהים לראות והמהירות והכוח המתפרץ שלהם יחד עם הכוח זה שילוב שאין לאף אחד בעולם ורק להם וזה מה שמצריך להרמות האלו, כולם יכולים לעשות סקוואט דדליפט ובנץ כתרגילי עזר בבית וגם להתקדם בהם מהר מאד במיוחד אם הם מזריקים אבל לוויטליפטינג לא יעזור לך אם תזריק ותהיה סתם חזק אם אתה לא גמיש ואין לך קורדינציה ואתה לא מהיר בגלל זה ההישגים בוויטליפטינג הם משמעותית דורשים יותר זמן והשקעה והאנשים שעושים אותם ברמה הגבוהה ביותר הם מיוחדים בפווארליפטינג לא כך הדבר אנשים יכולים להחליט שהם פווארליפטרים בגיל 30 ולשבור שיאי עולם בגיל 35, נכון גם פה רק היחידי סגולה מגיעים לרמות האלו אבל אתה תראה המון אנשים שנותנים 400 סקוואט אבל למשל מעל 200 הנפה לא תראה יותר מידיי אנשים עושים כך שאפילו איליה אילין הגדול לא עשה את זה עדיין.
זה רק מראה לך את השילוב הלא נורמאלי שצריך להיות בבן אדם בשביל לעשות דברים כאלו (אגב יש וויטליפטרים שעושים 400 סקוואט הייבר) לך אין מוג כמו שאמרת כי אתה לא ׳בתוך זה׳ ואתה לא יודע איך להעריך את זה אבל כל קהילת הקרוספיט והאתלטיקה שמשתמשת בתרגילים האלו כדי לפתח כוח מתפרץ , מהירות כוח וכו׳ כן יודעים להעריך את זה ולכן הענף הזה בהתפתחות מאד גדולה ותמיד יהיה לה קהל יותר גדול מפווארליפטינג. אני כן יודע להעריך פווארליפטרים גדולים אני פשוט חושב שזה ספורט של כוח שךא מצריך משהו ׳מיוחד׳ ולכן לא יהיה בו עניין אולימפי, אגב גם בסטרונגמן יש ׳ערך מוסף׳ של סבולת וגם אצלם תרגילי הבסיס הם תרגילי עזר למה שהם הולכים לעשות בתחרות עצמה .
על מה עכשיו אתה בוכה אם אפשר לשאול?@FitnessDor
תראה,מצאת חבר.
כלום גבר.על מה עכשיו אתה בוכה אם אפשר לשאול?
קלוקוב אכן עשה המון כסף בשנים האחרונות, גם כי הוא פנה להמון תחומים וגם אני זוכר בתחילת החשיפה שלו למעבר לאולימפיאדה הוא היה "הפנים היפות" ושידרו אותו בתכניות סטייל דוגמנות.קשה להתווכח עם שניכם כי אין לכם מושג בוויטליפטינג לעומתי שאני יודע את ההבדל והפופולריות בין סוגי הספורט תסתכלו על ההבדל בין כמה מעריצים יש להול שלכם לעומת איליה אילין (כפול 4 בערך) על קלוקוב לא נדבר בכלל.
ואיך אפשר לדבר על להתפרנס שהמדינה משלמת לך על הספורט הזה בלי קשר לסמינרים שהכוכבים מעבירים.
אני לא חושב שמישהו בתחום הכוח עשה יותר כסף מקלוקוב.
אין פה בכלל ויכוח על הפופולאריות לא משנה כמה תנסו להציג את זה אחרת
קלוקוב אכן עשה המון כסף בשנים האחרונות, גם כי הוא פנה להמון תחומים וגם אני זוכר בתחילת החשיפה שלו למעבר לאולימפיאדה הוא היה "הפנים היפות" ושידרו אותו בתכניות סטייל דוגמנות.
עדיין, בסטרונגמן יש המון קהל, יותר מתחרויות WL, והם חיים טוב.
לא חבר,רק אנשים כמוך הם על תקן האוטיסטים,אל תכניס לי מילים לפה,אני אמרתי מי שמשחק פוקימון גו הוא משועמם או פריק שזה היה בציניות,לא יותר מזה.כלום גבר.
פשוט כל מי שמשחק פוקימון גו ורואה כדורגל הוא על תקן אוטיסט.
כרגע מבחינת הועד האולימפי סקוואט דדליפט ובנץ נתפסים רק כתרגילי עזר להרמות של ענף הוויטליפטינג, וגם מבחינת סופרסטרים וסלבס בענף הוויטליפטינג יש הרבה יותר משמע יש הרבה יותר צופים ואנשים שיקנו כרטיס.
אני יודע שקשה לקבל את זה אבל זה המצב היום בעולם וההגדרה האולימפית לכוח היא לקחת מוט עם פלטות ולהביא אותו אל מעל הראש ב2 וריאציות אני אגב מסכים עם הועד האולימפי שכן , באולימפיאדה אני מעדיף לראות אנשים שיש להם ערך מוסף חוץ מכוח הנדרשים לענף כמו גמישות, כוח מתפרץ ואתלטיות בכללי גם על אנשים ששוקלים 160 קילו מאשר לראות מישהו 160 קילו שבקושי הולך בגלל הרצועות עושה תנועת שפיפה מצליח והולך...