הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע מי עם הטוטאל הכי גבוהה בארץ?

• פותח/ת השרשור koba
  • פורסם בתאריך
כרגע מבחינת הועד האולימפי סקוואט דדליפט ובנץ נתפסים רק כתרגילי עזר להרמות של ענף הוויטליפטינג, וגם מבחינת סופרסטרים וסלבס בענף הוויטליפטינג יש הרבה יותר משמע יש הרבה יותר צופים ואנשים שיקנו כרטיס.
אני יודע שקשה לקבל את זה אבל זה המצב היום בעולם וההגדרה האולימפית לכוח היא לקחת מוט עם פלטות ולהביא אותו אל מעל הראש ב2 וריאציות אני אגב מסכים עם הועד האולימפי שכן , באולימפיאדה אני מעדיף לראות אנשים שיש להם ערך מוסף חוץ מכוח הנדרשים לענף כמו גמישות, כוח מתפרץ ואתלטיות בכללי גם על אנשים ששוקלים 160 קילו מאשר לראות מישהו 160 קילו שבקושי הולך בגלל הרצועות עושה תנועת שפיפה מצליח והולך...

כרגע מבחינת הועד האולימפי סקוואט דדליפט ובנץ נתפסים רק כתרגילי עזר להרמות של ענף הוויטליפטינג, וגם מבחינת סופרסטרים וסלבס בענף הוויטליפטינג יש הרבה יותר משמע יש הרבה יותר צופים ואנשים שיקנו כרטיס.
אני יודע שקשה לקבל את זה אבל זה המצב היום בעולם וההגדרה האולימפית לכוח היא לקחת מוט עם פלטות ולהביא אותו אל מעל הראש ב2 וריאציות אני אגב מסכים עם הועד האולימפי שכן , באולימפיאדה אני מעדיף לראות אנשים שיש להם ערך מוסף חוץ מכוח הנדרשים לענף כמו גמישות, כוח מתפרץ ואתלטיות בכללי גם על אנשים ששוקלים 160 קילו מאשר לראות מישהו 160 קילו שבקושי הולך בגלל הרצועות עושה תנועת שפיפה מצליח והולך...

מבחינת סופרסטרים וסלבס באופן מוחץ במספרים - סטרונגמן שולט בענף ה"כוח" (אם אפשר בכלל להגדיר ענף כזה) כרגע.
כנראה שלשעמום האולימפי (נטו התייחסות לביצועים הספורטיביים) ולגישה של "אנחנו הועד האולימפי ונעשה מה שבזין שלנו" יש מחיר.

"ערך מוסף" ...
וויטליפטר לא חזק כמו פאוורליפטר, לא גמיש כמו נערת גומי, לא בעל כוח מתפרץ כמו זורק כדור ברזל ולא אתלטי כמו $$$ (מה הכוונה בכלל אתלטי?) , הוא טוב בוויטליפטינג והוא "זוכה" במה שנגזר מוויטליפטינג מבחינת כוח, מהירות וכו'
כנ"ל גם לשאר תחומי הספורט כמובן. (הדוגמא פשוט מכוונת אליך).

אתה מעדיף לראות את זה כי אתה מושקע בזה,
מתאמן בזה ומכיר את שמות את כל האנשים בסצנה ומה כל שיא ושיא בעצם אומר (אני לדוגמא לא יודע אם מישהו ששוקל 80 ומניף 220 זה נחשב נורמלי/רע/טוב/מדהים/גרוע) ובטח גם עוקב אחרי זה באופן קבוע.
כמו אוהדי כדורגל שמושקעים בזה אז הם נהנים לראות 11 איש מנסים להכניס כדור לשער ולהתדיין בנושא.

אתה דוגמה טובה למשפט השני שלו
הספורט הכי פופולרי בעולם הוא כדורגל, מה מצפים? האנושות היא דבר מפגר מיסודו
זה מפגר מצידכם לחשוב ככה.
אין לכם סיבה להכפיש אוכלוסייה שלמה שאוהבת ספורט (או את כל אוכלוסיית העולם לצורך העניין) שמצליח הרבה יותר מהספורט שאתם אוהבים כל-כך (ומתעסקים בו).
אני גם אוהב פאוורליפטינג ומעדיף לראות את זה בהרבה מאשר כדורגל, אבל זו לא סיבה לגנות ספורט/אנשים אחר/ים.
זו דוגמה להתנהגות שלא תקדם את הענף בכלל (אני לא מזלזל בך, אתה מאוד מקדם את הענף, אך תגובה כמו זו היא מטומטמת ומיותרת לחלוטין).

מבחינת סופרסטרים וסלבס באופן מוחץ במספרים - סטרונגמן שולט בענף ה"כוח" (אם אפשר בכלל להגדיר ענף כזה) כרגע.
כנראה שלשעמום האולימפי (נטו התייחסות לביצועים הספורטיביים) ולגישה של "אנחנו הועד האולימפי ונעשה מה שבזין שלנו" יש מחיר.

"ערך מוסף" ...
וויטליפטר לא חזק כמו פאוורליפטר, לא גמיש כמו נערת גומי, לא בעל כוח מתפרץ כמו זורק כדור ברזל ולא אתלטי כמו $$$ (מה הכוונה בכלל אתלטי?) , הוא טוב בוויטליפטינג והוא "זוכה" במה שנגזר מוויטליפטינג מבחינת כוח, מהירות וכו'
כנ"ל גם לשאר תחומי הספורט כמובן. (הדוגמא פשוט מכוונת אליך).

אתה מעדיף לראות את זה כי אתה מושקע בזה,
מתאמן בזה ומכיר את שמות את כל האנשים בסצנה ומה כל שיא ושיא בעצם אומר (אני לדוגמא לא יודע אם מישהו ששוקל 80 ומניף 220 זה נחשב נורמלי/רע/טוב/מדהים/גרוע) ובטח גם עוקב אחרי זה באופן קבוע.
כמו אוהדי כדורגל שמושקעים בזה אז הם נהנים לראות 11 איש מנסים להכניס כדור לשער ולהתדיין בנושא.

מאיפה קבעת שסטרונגמן יותר פופולרי? אני יכול להבטיח לך שיותר אנשים מכירים את קלוקוב ואילין לעומת סטונגמנים מפורסמים.
אל תשכח שכל אוכלוסיית הקרוספיט שזאת אוכלוסיה בין הגדולות בעולם כרגע (בטוח שיותר מפווארליפטינג וסטרונגמן) אוהבים ונמשכים לוויטליפטינג.
לגביי הערך המוסף זה נכון שהם לא נערות גומי אבל הם בדרך כלל גמישים ברמה של מתעמל ג׳ימנסטיקה ממוצע שזה מדהים לראות והמהירות והכוח המתפרץ שלהם יחד עם הכוח זה שילוב שאין לאף אחד בעולם ורק להם וזה מה שמצריך להרמות האלו, כולם יכולים לעשות סקוואט דדליפט ובנץ כתרגילי עזר בבית וגם להתקדם בהם מהר מאד במיוחד אם הם מזריקים אבל לוויטליפטינג לא יעזור לך אם תזריק ותהיה סתם חזק אם אתה לא גמיש ואין לך קורדינציה ואתה לא מהיר בגלל זה ההישגים בוויטליפטינג הם משמעותית דורשים יותר זמן והשקעה והאנשים שעושים אותם ברמה הגבוהה ביותר הם מיוחדים בפווארליפטינג לא כך הדבר אנשים יכולים להחליט שהם פווארליפטרים בגיל 30 ולשבור שיאי עולם בגיל 35, נכון גם פה רק היחידי סגולה מגיעים לרמות האלו אבל אתה תראה המון אנשים שנותנים 400 סקוואט אבל למשל מעל 200 הנפה לא תראה יותר מידיי אנשים עושים כך שאפילו איליה אילין הגדול לא עשה את זה עדיין.
זה רק מראה לך את השילוב הלא נורמאלי שצריך להיות בבן אדם בשביל לעשות דברים כאלו (אגב יש וויטליפטרים שעושים 400 סקוואט הייבר) לך אין מוג כמו שאמרת כי אתה לא ׳בתוך זה׳ ואתה לא יודע איך להעריך את זה אבל כל קהילת הקרוספיט והאתלטיקה שמשתמשת בתרגילים האלו כדי לפתח כוח מתפרץ , מהירות כוח וכו׳ כן יודעים להעריך את זה ולכן הענף הזה בהתפתחות מאד גדולה ותמיד יהיה לה קהל יותר גדול מפווארליפטינג. אני כן יודע להעריך פווארליפטרים גדולים אני פשוט חושב שזה ספורט של כוח שךא מצריך משהו ׳מיוחד׳ ולכן לא יהיה בו עניין אולימפי, אגב גם בסטרונגמן יש ׳ערך מוסף׳ של סבולת וגם אצלם תרגילי הבסיס הם תרגילי עזר למה שהם הולכים לעשות בתחרות עצמה .

מאיפה קבעת שסטרונגמן יותר פופולרי? אני יכול להבטיח לך שיותר אנשים מכירים את קלוקוב ואילין לעומת סטונגמנים מפורסמים.
אל תשכח שכל אוכלוסיית הקרוספיט שזאת אוכלוסיה בין הגדולות בעולם כרגע (בטוח שיותר מפווארליפטינג וסטרונגמן) אוהבים ונמשכים לוויטליפטינג.
לגביי הערך המוסף זה נכון שהם לא נערות גומי אבל הם בדרך כלל גמישים ברמה של מתעמל ג׳ימנסטיקה ממוצע שזה מדהים לראות והמהירות והכוח המתפרץ שלהם יחד עם הכוח זה שילוב שאין לאף אחד בעולם ורק להם וזה מה שמצריך להרמות האלו, כולם יכולים לעשות סקוואט דדליפט ובנץ כתרגילי עזר בבית וגם להתקדם בהם מהר מאד במיוחד אם הם מזריקים אבל לוויטליפטינג לא יעזור לך אם תזריק ותהיה סתם חזק אם אתה לא גמיש ואין לך קורדינציה ואתה לא מהיר בגלל זה ההישגים בוויטליפטינג הם משמעותית דורשים יותר זמן והשקעה והאנשים שעושים אותם ברמה הגבוהה ביותר הם מיוחדים בפווארליפטינג לא כך הדבר אנשים יכולים להחליט שהם פווארליפטרים בגיל 30 ולשבור שיאי עולם בגיל 35, נכון גם פה רק היחידי סגולה מגיעים לרמות האלו אבל אתה תראה המון אנשים שנותנים 400 סקוואט אבל למשל מעל 200 הנפה לא תראה יותר מידיי אנשים עושים כך שאפילו איליה אילין הגדול לא עשה את זה עדיין.
זה רק מראה לך את השילוב הלא נורמאלי שצריך להיות בבן אדם בשביל לעשות דברים כאלו (אגב יש וויטליפטרים שעושים 400 סקוואט הייבר) לך אין מוג כמו שאמרת כי אתה לא ׳בתוך זה׳ ואתה לא יודע איך להעריך את זה אבל כל קהילת הקרוספיט והאתלטיקה שמשתמשת בתרגילים האלו כדי לפתח כוח מתפרץ , מהירות כוח וכו׳ כן יודעים להעריך את זה ולכן הענף הזה בהתפתחות מאד גדולה ותמיד יהיה לה קהל יותר גדול מפווארליפטינג. אני כן יודע להעריך פווארליפטרים גדולים אני פשוט חושב שזה ספורט של כוח שךא מצריך משהו ׳מיוחד׳ ולכן לא יהיה בו עניין אולימפי, אגב גם בסטרונגמן יש ׳ערך מוסף׳ של סבולת וגם אצלם תרגילי הבסיס הם תרגילי עזר למה שהם הולכים לעשות בתחרות עצמה .
ראית כמה צופים היו בGiant האחרון?
בכל העולם שמעו על ה500 דדליפט של אדי הול, על זה ששברו את את השיא של האירני בC&J אפילו לא ידעתי.
במקרה אתמול הלכתי לקנות מגן לפלאפון, והמוכר (ילד בן 15 שמנמן לא מתאמן) שראה עליי מבין בתחום הכוח/פיתוח גוף שאל אותי אם ראיתי את "החצי טון של אדי הול"

ע"פ 10K אנשים שהיו בESM כשרובם קנו לא רק כרטיס אלא גם כרטיס טיסה, ומיליוני צפיות לכל סרטון של התותחים הכבדים תחום. בנוסף הם מסוגלים להתקיים עצמאית מהתחום (ספונסרים וכו' ועוד, בוייטליפטינג לפי ולוגים של קלוקוב וכו' אין כסף בכלל.).
זה משודר בטלוויזיה הרבה ועוד אנשים קונים דיסקים (!!) של התחרויות, מי ישמע על אנשים עוד קונים דיסקים וסרטים בעידן שלנו.
אתה מדבר על אוכלסיות כמו ארה"ב (שגם שם סטרונגמן מאוד, מאוד חזק.) ומדינות שמושפעות ממנה (דוגמא - ישראל), אם תסתכל באופן עולמי תראה שסטרונגמן זה מאוד מאוד פופלארי (מדינות נורדיות, אירופה, אנגליה, סין) אפילו יותר מקרוספיט וויטליפטינג ביחד. (אני לא משוחד, לא סטרונגמן)

"והמהירות והכוח המתפרץ שלהם יחד עם הכוח זה שילוב שאין לאף אחד בעולם" מה אתה מגדיר "כוח" ומה "מהירות" ומה "כוח מתפרץ" ? זה לא בדיוק משהו שאתה יכול למדוד ולהשוות בין תחומי ספורט שונים.
בכל מקרה את השאר נראה שכתבת מעצבים, אין באמת משהו קונקרטי בכל מה שאמרת. וכל הדיבורים על האלמנטים של קורדינציה ושל סיבולת ושל טכניקה וכו' זה לא באמת מתקשר לעניין כי כל תחום שונה יכיל באופן שונה את האלמנטים האלה.

ווייטליפטר טוב בוייטלפיטינג, ואתה צודק שאין את השילוב של כל האלמנטים האלה בשום ספורט אחר כי הן נגזרות של להיות וייטליפטר...

אני גם יכול להגיד "רק בפאוורליטינג כל אחד יכול לתת בראש, כי זה מצריך בעיקר עבודה קשה וכל אדם בכל גיל יכול לשבור שיאי עולם, זה הספורט כוח הכי טהור שיש ואלה הם האנשים הכי חזקים בעולם ומפה ניתן להסיק שפאוורליפטינג זה הכי טוב!!11i111 " אבל אני מודה שכל תחומי הספורט זה אותו חרא - מסטרונגמן ועד שחמט ועד קריקט.
אנשים נדלקים על משהו מסוים וכשהם מושקעים בו זה מעניין אותם.

לגבי חומרים די כבר, וויטליפטינג תלוי חומרים באותה מידה.
וגם זה לא מדויק מה שאתה אומר, אני מכיר אנשים (מעט מאוד אומנם) על גרמים של חומר שלא מדגדגים משקלים רציניים, או אפילו את המשקלים הממוצעים מינוס שלי (לדוג' בחור שאני מכיר נמצא על גרם טסט' בשילוב של הרבה דברים כמו דקה, טרן ואוראלים כבדים ואפילו משחקים עם GH וכו' ובתחרות היה מוציא לך טוטאל של 450kg@90kg ביום טוב).

קשה להתווכח עם שניכם כי אין לכם מושג בוויטליפטינג לעומתי שאני יודע את ההבדל והפופולריות בין סוגי הספורט תסתכלו על ההבדל בין כמה מעריצים יש להול שלכם לעומת איליה אילין (כפול 4 בערך) על קלוקוב לא נדבר בכלל.
ואיך אפשר לדבר על להתפרנס שהמדינה משלמת לך על הספורט הזה בלי קשר לסמינרים שהכוכבים מעבירים.
אני לא חושב שמישהו בתחום הכוח עשה יותר כסף מקלוקוב.
שלא לדבר על כוכבים סוג ז כמו טוקולה שהוא מקבל מלא כסף מהמדינה+ מליון ספונסרים סתם כי הוא מגניב וצועק ובעיקר כי הספורט הזה מושך אליו את העוקבים שלו .
אין פה בכלל ויכוח על הפופולאריות לא משנה כמה תנסו להציג את זה אחרת
ולגביי תחרויות וכרטיסים ההבדל הוא שוויטליפטינג משדרים בטלויזיה

נערך לאחרונה:
קשה להתווכח עם שניכם כי אין לכם מושג בוויטליפטינג לעומתי שאני יודע את ההבדל והפופולריות בין סוגי הספורט תסתכלו על ההבדל בין כמה מעריצים יש להול שלכם לעומת איליה אילין (כפול 4 בערך) על קלוקוב לא נדבר בכלל.
ואיך אפשר לדבר על להתפרנס שהמדינה משלמת לך על הספורט הזה בלי קשר לסמינרים שהכוכבים מעבירים.
אני לא חושב שמישהו בתחום הכוח עשה יותר כסף מקלוקוב.
אין פה בכלל ויכוח על הפופולאריות לא משנה כמה תנסו להציג את זה אחרת
קלוקוב אכן עשה המון כסף בשנים האחרונות, גם כי הוא פנה להמון תחומים וגם אני זוכר בתחילת החשיפה שלו למעבר לאולימפיאדה הוא היה "הפנים היפות" ושידרו אותו בתכניות סטייל דוגמנות.
עדיין, בסטרונגמן יש המון קהל, יותר מתחרויות WL, והם חיים טוב.

קלוקוב אכן עשה המון כסף בשנים האחרונות, גם כי הוא פנה להמון תחומים וגם אני זוכר בתחילת החשיפה שלו למעבר לאולימפיאדה הוא היה "הפנים היפות" ושידרו אותו בתכניות סטייל דוגמנות.
עדיין, בסטרונגמן יש המון קהל, יותר מתחרויות WL, והם חיים טוב.

הדיבור היה על פווארליפטינג מול וויטליפטינג ואיכשהו העברתם לסטרונגמן שפופולרי בעיקר במדינות מזרח אירופה ובארהב מול וויטליפטינג שכמעט בכל מדינה בעולם יש מייצגים כוכבים ומליוני עוקבים.
מדינות כמו מרכז אמריקה והמזרח מוציאות כוכבים מאד גדולים שכל המדינה עוקבת אחריהם ומעריצה אותם , אין דברים כאלו לא בסטרונגמן ולא בפווארליפטינג.
אני מסכים שוויטליפטינג תפס תאוצה לאחרונה ובעקבות הקרוספיט אבל כרגע אי אפשר להשוות וויטליפטינג יותר פופולרי בהרבה גם אם תכתבו עד מחר שלא

כלום גבר.
פשוט כל מי שמשחק פוקימון גו ורואה כדורגל הוא על תקן אוטיסט.
לא חבר,רק אנשים כמוך הם על תקן האוטיסטים,אל תכניס לי מילים לפה,אני אמרתי מי שמשחק פוקימון גו הוא משועמם או פריק שזה היה בציניות,לא יותר מזה.
בכל מקרה אתה מוזמן לדבר אל עצמך,בהצלחה עם זה.

לא קראתי את כל הדיון לעומק אבל בכל מקרה חלק מהטענות שעלו כאן מוזרות לטעמי.

אני אזכיר לכם שקפיצה אומנותית לבריכה היא ספורט אולימפי אז פופלאריות היא לא באמת פקטור ,מה עוד ששני סוגי הרמת המשקולות לא פופולאריים במיוחד ולגבי זה שיש חוקים שונים והרבה איגודים ,כדורסל אירופאי וכדורסל בNBA הם משחקים שונים עם חוקים שונים ואיכשהו כדורסל עדיין ספורט אולימפי.

בכל מקרה אני לא מבין מה אכפת לכם אם זה ספורט אולימפי או לא כי זה לא ייתן לספורט הזה כלום. חצי מסוגי הספורט המקצועי שעושים באולימפיאדה היו נכחדים מזמן אם היא לא היתה מתקיימת. אלה אם אתם רוצים להתווכח על כך שקפיצה אומנותית על טרמפולינה היתה מושכת צופים...

אני חושב שהדיון יצא קצת מהקשרו (ב5 וריאציות שונות) לא רואה שום טעם להתווכח בין WL PL SM, כולם ענפי כוח, כל מתחרה מעריך את השני ונהנה בדרכ לצפות. אני מתחרה בPL כי אני אוהב את זה, נקודה. אף אחד לא יכריע מה יותר פופולרי על גבי דפי הפורום... אני חושב ששלושת הענפים בצמיחה משמעותית בעיקר בגלל תרבות המדיה, צריך להיות שמחים בשביל כולם.

"בוא פשוט נחליט שהועד האולימפי מסכים איתי בהכל כי אני מלך ופשוט נביע את הדעה שלי בשמו"

• פותח/ת השרשור
לולד יש את הדדליפט החזק ביותר בארץ
לאושר יש הטוטאל הגבוהה ביותר בארץ
מרדכי בוכניק הבנץ החזק ביותר בארץ
למי יש את הסקוואט הגבוהה ביותר בארץ???

שאני כתוב בארץ הכוונה שהמתחרה נמצא בארץ ולא משנה אם התוצאה נינתה בחו"ל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית