הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טיפול בדלקת בכתף

matannnn

משתמש מתחיל
37
1
נק' מוניטין:
1
37
1
התחילו לי כאבים בגיד בכתף הקדמית שהתפתחו לכאבים עזים יותר במיוחד כשאני לוקח את הכתף אחורה ומותח את האיזור, האם יש צורך בטיפול אקטיבי כגון פיזיותרפיה או הפעלה של הכתף?
והאם אפשר לבצע סוג כלשהו של שחייה בתור טיפול

האם כואב בזמן אימונים?
מתי התחיל?
האם אתה מתאמן בטכניקה נכונה ועומס מתאים?

לדעתי תפנה גם לרופא לצורך בדיקה כללית. יכול להיות שתופנה לצילום אולטרסאונד של האיזור ותקבל טיפול תרופתי

• פותח/ת השרשור
האם כואב בזמן אימונים?
מתי התחיל?
האם אתה מתאמן בטכניקה נכונה ועומס מתאים?

לדעתי תפנה גם לרופא לצורך בדיקה כללית. יכול להיות שתופנה לצילום אולטרסאונד של האיזור ותקבל טיפול תרופתי
התחיל לפני 5 יום הכאב היה בערך 2 מתוך 10, אחרי אימון חזה לפני יומיים שהקפדתי על משקלים נמוכים יחסית הכאב גדל עכשיו הוא בערך 5
לא כואב בזמן אימון בעיקר בגלל שאני חיממתי טוב את הכתף.
עובד בטכניקה נכונה ועומס מתאים, אני אחליף את הפרפר במכונה לפרפר במשקולות וכנראה זה בגלל המקבילים שהוספתי לאחרונה.

התחיל לפני 5 יום הכאב היה בערך 2 מתוך 10, אחרי אימון חזה לפני יומיים שהקפדתי על משקלים נמוכים יחסית הכאב גדל עכשיו הוא בערך 5
עובד בטכניקה נכונה ועומס מתאים, אני אחליף את הפרפר במכונה לפרפר במשקולות וכנראה זה בגלל המקבילים שהוספתי לאחרונה.

קרה לי גם בגלל טכניקה לקוייה ועומס בפרפר עם דמבלים,
אם תבצע פרפר עם מכונה זה יכול לעזור.
אפשר למרוח וולטרן או רדיאן בי על האיזור זה מקל.

מרגיש מעין "צביטה" או כאב חד כמו דקירה באיזור?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית