הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ייעוץ לגבי נעל הליכה/ספורט

• פותח/ת השרשור eladin
  • פורסם בתאריך

eladin

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
שלום לכולם.
יש לי מדרסים בהתאמה אישית, (פלטפוס גמיש). אני מחפש נעלי הליכה/ספורט לשימוש יום יומי בעבודה והליכה ממקום למקום. חשוב שיהיה נוח, ומידה 9, וברוחב 2e ונייטרליות בגלל המדרסים(לא תומכות ולא מתקנות)
מדדתי את הדגם החדש של ניו בלאנאס m990v4(במיוחד היה לי נוח גם בגלל האימום, sl-1, שיש לניו בלאנאס). הבעיה שמוכר אחד אמר לי שיש תיקון לפרונציה ובמקום אחר נאמר לי שזה נייטראלי, ואני לא רוצה להוציא 635 ש"ח על משהו שאני לא בטוח בו(התקציב 635 ש"ח ועדיף לכיוון מטה, חשוב שהנעליים יהיו נוחות ויחזיקו לאורך זמן. בנוסף, יצא לי למדוד נעל גליצרין 13 וגם נוחות (וכבר יוצא גליצירין 14), אבל קראתי מישהו שכתב" שאחרי חודש הג'ל הנוח ששמו בסוליה מתפרק ואז הן נעשות לא נוחות בכלל ולא מומלץ לקנות". בנוסף הבנתי שגם לסקוני ואסקיס יש נעלי ספורט רחבות. אשמח לעזרתכם והמלצות, (אפילו מאנשים שיש להם מדרסים ופלטפוס וזקוקים לנעל רחבה כמוני והתנסו במבחר דמים ונלמד ככה מהניסיון שלכם)
תודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית