הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תרגילי כוח פונקציונאלים לגיבוש

DeyTsaov

משתמש מתחיל
52
7
נק' מוניטין:
7
52
7
קאנטרי קלאב עפולה
שלום לכם חברים
היום חזרתי לאמן רגליים לאחר תקופה ארוכה של פציעה, עברתי מחדש על טכניקות ואפילו עם מעט עזרה מבחור נחמד למדתי דדליפט שהייתי תקוע עליו הרבה זמן בעבר
הרמתי משקלים קלים במיוחד (לא קלים בשבילי כרגע, והמיליטרי שלי יותר מהסקוואט שלי כרגע שזה ממש על הפנים...)

אני מעוניין בעזרה לגבי תרגילים פונקציונאליים לתוכן של גיבושי צה"ל (גיבוש שייטת במיוחד) ולרגליים בפרט, מעבר לחמשת תרגילי הליפטינג הקלאסיים.
אני מעוניין לעבוד כמה שיותר על דברים שיעזרו בגיבוש אבל עם כמה שפחות זעזועים לשוק, ככה שריצה, ספרינטים ושאר ירקות פחות רלוונטי כרגע ולזה אחזור בהדרגה בהמשך, כדי לא לפתח את הדלקת שוב.
ההקדמה הייתה גם בשביל שתתחשבו מעט בזה שרק חזרתי לרגליים וגם בעניין של הפציעה שהייתה בעבר, דלקת בצד עצם השוק, מעין "שין ספלינט" שהתפתח בגלל שלא עצרתי בזמן.

תודה רבה!

ממליץ לך לעבוד יותר במתכונת של סיבולת לגיבושים, אם סקוואטים אז סקוואטים במשקל שאתה יכול לבצע איתו 15 חזרות בכיף כי אתה הולך לטחון שם ספרינטים על דיונות (הכי טוב יהיה לעשות ספרינטים עם משקל על דיונה)

• פותח/ת השרשור
אוקיי, אעשה ככה.
פשוט כרגע אין לי את האפשרות לעשות בדיוק את מה שיהיה בגיבוש בגלל שאני צריך לחזור לאט לאט על מנת שהדלקת לא תחזור בשנית, תודה רבה!

שלום לכם חברים
היום חזרתי לאמן רגליים לאחר תקופה ארוכה של פציעה, עברתי מחדש על טכניקות ואפילו עם מעט עזרה מבחור נחמד למדתי דדליפט שהייתי תקוע עליו הרבה זמן בעבר
הרמתי משקלים קלים במיוחד (לא קלים בשבילי כרגע, והמיליטרי שלי יותר מהסקוואט שלי כרגע שזה ממש על הפנים...)

אני מעוניין בעזרה לגבי תרגילים פונקציונאליים לתוכן של גיבושי צה"ל (גיבוש שייטת במיוחד) ולרגליים בפרט, מעבר לחמשת תרגילי הליפטינג הקלאסיים.
אני מעוניין לעבוד כמה שיותר על דברים שיעזרו בגיבוש אבל עם כמה שפחות זעזועים לשוק, ככה שריצה, ספרינטים ושאר ירקות פחות רלוונטי כרגע ולזה אחזור בהדרגה בהמשך, כדי לא לפתח את הדלקת שוב.
ההקדמה הייתה גם בשביל שתתחשבו מעט בזה שרק חזרתי לרגליים וגם בעניין של הפציעה שהייתה בעבר, דלקת בצד עצם השוק, מעין "שין ספלינט" שהתפתח בגלל שלא עצרתי בזמן.

תודה רבה!

הכי טוב זה לבצע ספרינטים בדיונות וזחילות.
אבל אם אתה לא יכול לבצע את זה תתאמן על סיבולת שריר עם משקלים גבוהים.

גיבוש שייטת היה הראשון והכושל שלי... טיפ מהטעות שלי- תרוץ המון בים, החול של עתלית היה קצת שוק בשבילי. המון אינטרוולים מומלץ בדיונות ולשלב ריצות נפח ככה שלא תחנק מ10 ק״מ בקצב סביר. עמדתי על דדליפט של 180 לחמישיה וסקוואט 150~ וזה כן עוזר *משמעותית* ונותן יתרון ביחס לשאר אבל אתה חייב גם לעבוד קצת בנפח גבוה כי בסוף איזה מקלון ששוקל 60 קילו יקח אותך בקלות בספרינטים..
ממליץ מאוד לקרוא את המאמר על הכנה לגיבושים בפורטל תריץ עליו חיפוש.. שיהיה בהצלחה

עריכה: רק עכשיו ראיתי שנפצעת, בכול אופן קח לצומת ליבך אמנם ההרמות נותנות לך יתרון אך בסופו של דבר תצטרך להכנס לכושר פסיכי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית