הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ABC -כמה פעמים בשבוע?

mantana

משתמש מתחיל
54
0
נק' מוניטין:
0
54
0
אהלן חבר'ה,
אני עובד על ABC כבר חודש וחצי ובינתיים אני עושה ארבע פעמים בשבוע: ראשון,שני ורביעי חמישי. השאלה שלי היא האם זה מספיק או שכדאי להוסיף עוד יום (שישי?) להפוך את זה לחמישה ימים בשבוע, זה ייתן שיפור משמעותי?

ABC לדעתי צריך לעשות 6 פעמים בשבוע ו5 זה המינימום, בכל מקרה ABC היא תוכנית גרועה לכל מי שלא מוזרק, זאת דעתי.

ABC לדעתי צריך לעשות 6 פעמים בשבוע ו5 זה המינימום, בכל מקרה ABC היא תוכנית גרועה לכל מי שלא מוזרק, זאת דעתי.
אם לא ניסית ABC אל תמליץ על 6 פעמים בשבוע, למי שלא מזריק זה יגרום לאימון יתר בהנחה והוא לא מתאמן כמו כוסית.
5פעמים בשבוע ABC יכול להיות טוב אבל אם עובדים במטרה להתקדם במשקלים זה יפגע קצת בהתאוששות לדוגמא פרס' ויום אחרי זה בנצ' פרס אז הבנצ יהיה חלש יותר וזה מפריע.
עדיף AB

בגלל זה אמרתי שABC זאת תוכנית למוזרקים לפי דעתי, למתאמן טבעי ברמה הזאת עדיף לעשות AB או תוכנית כוח, אם הוא על חומרים אז אפשר לעשות ABC שש פעמים בשבוע.

• פותח/ת השרשור
אוקיי , תראו אני מתאמן באופן טבעי אם זה המונח הנכון, בכל מקרה אני עושה כרגע 4 פעמים בשבוע ABC כשאני עובד חזק של 2 קבוצות שרירים בכל פעם. להוסיף עוד יום יכביד על ההתאוששות שלי ועל ההתקדמות או שהוא יוסיף?

אוקיי , תראו אני מתאמן באופן טבעי אם זה המונח הנכון, בכל מקרה אני עושה כרגע 4 פעמים בשבוע ABC כשאני עובד חזק של 2 קבוצות שרירים בכל פעם. להוסיף עוד יום יכביד על ההתאוששות שלי ועל ההתקדמות או שהוא יוסיף?
יוסיף, בכללי הייתי ממליץ לך לעבור ל,SS, FBW או AB. תקרא:

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=6542

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית