למרות שלא רשמת את הRMR שלך, עושה רושם שיש לך יותר מדי קלוריות בתור התחלה.
אני חושב שבתור התחלה 2500 יכול להספיק, ואם לא אז מוסיפים בהדרגה.
מה גם שאני לא מבין למה אתה מכניס כל כך הרבה אגוזי מלך (200 גרם בערך) ולא מגוון עם מקורות השומן שלך.
אז שזהוא לקחתי 2500 קלוריות ואפילו יותר
ספרתי ונעצרתי השבוע לא עליתי אפילו גרם דפקה ירדתי
וה rmr שלי הוא 1780
ולפי כל המדרכים שקראתי כאן
אני צריך להוסיך את הקלוריות שאני שורף ביום יצא לי במוצע עם מה שאני שורף לאוכל בסביבות 4500 ויותר
למה העבודה שלי היא מאוד אינטסבית
בת 12 שעות
ובשילוב של החדר כושר יוצא שאני צריך לצרוך המון קולריות
עשיתי משהוא באמצע 3000 קלוריות משום שראיתי ש 2500 חודש שעבר עזר לי והתקדמתי כל חודש
ולמה אגוזי מלך זה הדבר שאני אוהב
מין חטיף אז לא אכפת לי לפרק קצת 200 או 500 ביום זה לא הבעיה יוצא לי בשבוע 800 גרם אגוזי מלך
ואם אתה ממליץ לעוד מקורות אני ישמח לשמוע
אבל בנוגע לתפריט מה אומר מה לשפר מה להוריד
תשמע נתחיל עם זה שאתה צורך הרבה שומן למה לא לאזן טיפה ולהוסיף חלבונים? מה גם שמקורות השומן לא מגוונים
עם כל הכבוד לאגוזי מלך וכמה שהם מקור שומן טוב יש מקורות שומן אחרים שגם בהם צריך להתחשב
תנסה להוריד קצת מאגוזי המלך ולשלב ולגוון קצת עם מוצרי חלב או/ו בשר בנוסף למה שכבר יש בתפריט, שמן קנולה או/ו שמן זית לסלט, אבוקדו
לא חסר הם גם יאזנו קצת את הערכיים הסופיים
בנוסף עם ה RMR שלך בוודאות 1780 אתה צורך המון קלוריות תנסה לחשב את ה EMR שלך כמה שיותר קרוב לההוצאה שלך בפועל
זאת אומרת EMR (מספר הקלוריות שאתה שורף בפעילות) במקרה שלך עבודה ואימונים ורק אז לבנות תפריט.
לפי מה שאני יודע לגבי אימונים עם משקולות ומכשירים אתה שורף 10 קלוריות כל סט אז אם אתה עושה נגיד 21 סטים באימון (3 חזה ,6 רגליים וכו'..) זה יוצא 210 קלורית ששרפת.
אתה אומר שעם 2500 קלוריות הצלחת לעלות וראית השתפרות אז למה לא להמשיך עם זה אין סיבה לקפוץ מהר מידי
אלא אם כן אתה רוצה לעלות ''מסה מלוכלכת'' (יותר שומן) מאשר ''מסה נקייה'' (עלייה של מינימום שומן ומקסימום שריר)
אז ההצעה שלי קודם כל תנסה לקבוע את המספרים כמה שיותר מדויק למה שהם, כמה קלוריות אתה באמת מוציא ביום
כולל אימונים ועבודה אחרי זה תבנה תפריט על סמך אותם מספרים ותגוון במקורות אבות המזון.
תוסיף בערך 500 קלוריות להוצאה היומית הדרושה לך ואתה תעלה בקצב טוב אם לא תוסיף עוד 100-200 קלוריות לאט לאט אתה תבין את הגוף שלך יותר ותדע כמה תצטרך להוסיף אבל אל תוסיף מהר מידי תן ל500 קלוריות שהוספת שבועיים בערך כדי לראות אם זה עוזר או לא לפי המשקל.