הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוות דעת על תכנית FBW

אנונימי7797

משתמש מתחיל
217
14
נק' מוניטין:
62
217
14
תכנית FBW שלקחתי מהפורטל, האם היא טובה לעלייה במסה? בדיוק סיימתי חיטוב ועכשיו אני מתחיל מסה נקייה בפעם הראשונה, יש לי ידע וטכניקה טובה בתרגילי הבסיס. האם התכנית הזו אפקטיבית לחודשים הראשונים של המסה? מטרה - בודיבילדינג. כמובן שאחרי שאמצה את התכנית הזו אצטרך תכנית חדשה, אני מתלבט בין SS לAB, מצד אחד SS מצוינת להתחלה, אבל שמעתי שעולים בה המון באחוזי השומן כי צריך לאכול הרבה, ומצד שני בAB כמעט ולא תהיה לי התקדמות במשקלי עבודה - מה אתם ממליצים למישהו עם מטרה כמו שלי - מסת שריר מכובדת עם אסתטיקה.

תוכנית FBW שלוש פעמים בשבוע.

.

אימון 1A

שריר

תרגיל

מספר סטים

טווח חזרות

רגליים

סקוואט חופשי כנגד מוט

3

6

חזה

בשכיבה לחיצת חזה כנגד מוט

2

8

בשכיבה לחיצת חזה בשיפוע חיובי כנגד משקוליות יד

2

8

גב

מתח בתוספת משקל

2

10

חתירה בהטיה לפנים

2

6

כתפיים

בעמידה הרחקת כתפיים כנגד משקוליות יד

2

12

יד אחורית

פשיטת מרפקים כנגד מוט

2

10

יד קידמית

בעמידה כפיפת מרפקים כנגד מוט

2

8

בטן

כפיפת גו במכונה ייעודית

2

10

.

אימון A2

שריר

תרגיל

מספר סטים

טווח חזרות

רגליים

דדליפט קלאסי

3

6

בישיבה כפיפת ברך במכונה

2

12

חזה

בשכיבה לחיצת חזה כנגד מוט

3

8

גב

בהטיית גו חתירה עם משקוליות יד

3

6

כתפיים

בישיבה לחיצת כתפיים מלפנים עם משקוליות יד

3

8

יד אחורית

מקבילים אחיזה צרה בתוספת משקל

2

12

.

A1XA2XA1XX או A2XA1XA2XX (ניתן לשינוי לפחות יום מנוחה בין אימון לאימון עד 3 פעמים בשבוע)

לא טובה.
תתחיל SS ואחריה תעבור לטקסס או לינארית.
אם אתה שואל למה?
כי לטבריה אם יש אפשרות להגיע ב100 קמ"ש במקום 40 בAB/FBW. אני אסע על 100.
אגב כניסיון על עצמי מה שאמרו לך לגבי השומן זה שטויות.
אני יכול להגיד לך על עצמי שהיו שתי פעמים שעשיתי SS.
בפעם הראשונה התחלתי במשקל 65 והגעתי למשקל 74 בסוף התכנית.אכלתי בפלוס 1000 עם הרבה פחמימות ומעט חלבונים ועליתי 0.7 גרם במשקל כל שבוע. העלתי כמעט 70% מהעלייה הזאת בשומן, ועליתי ממידה 30 בג'ינס למידה 34.

בפעם השנייה באתי הרבה יותר חכם אחרי חיטוב רצחני. התחלתי ממשקל 64 מידה 30 בג'ינס, אני אוכל חלבונים, ועולה רק 300-400 גרם בשבוע.
כרגע שוקל 70 קילו וכמעט שלא העלתי באחוזי שומן. איך יודע? אני עדיין מידה 30 בג'ינס וכניראה שעוד 4 קילו במשקל 74 אני אהיה רק מידה 32, ככה אני יודע בבירור שלא עולה בשומן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית