הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המשך החיטוב-התייעצות

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
בן 34 שוקל 78ק"ג,בערך 10% שומן אפילו פחות, 1.73.
עושה חיטוב כבר 5 חודשים בערך עם הפסקות ובעוד כשבוע מסיים 30יום עם קלן.
המטרה שלי היא להמשיך ולרדת ל8% .
תפריט:170חלבון, עד 80פחמימה,~90 שומן.על 1800קל' ביום,סה"כ ~200דק' אירובי בשבוע -הכל בהליכה בינונית.
עם סיום הקלן אני מעונין להגדיל את הפחמימה(גם ל-150)חלבון ישאר אותו הדבר והשומן בהתאמה ולהקטין את גירעון,כל זאת כדי למשוך עוד את החיטוב אך בצורה יותר 'סלחנית' לעומת החודש האחרון עם הקלן ולבצע העמסות אחת ל10ימים-שבועיים.
מעונין לשמוע דעות/עצות.
@Daniel Barack

נערך לאחרונה:
אהלן,

5 חודשים הם זמן די רב להיות בחיטוב, חרף ההפסקות.
גם באם אתה מבצע העמסות (או ביצעת), המטאבוליזם בגוף נשחק בצורה כלשהי
לא אחת, ובקרה שלך, הייתי ממליץ לשקול 1 מבין 2 האפשרויות הבאות:
1. המשך חיטוב בצורה עדינה יותר, בדיוק כפי שתיארת. באם איכות ההתקדמות תמשיך להיות טובה ואתה מצליח לרדת בעוד א.ש בתקופה ריאלית (נאמר חודש סך-הכל לתהליך), הרי שהיה שווה להמשיך את החיטוב.
2. באם לא הצלחת, אי שכנראה הגוף מאותת למצוקה. צריך לדעת מתי לקחת "צעד אחורה" - להיכנס לנייטרלי אמיתי למשך תקופה של חודש, לפחות ולאחריה לחזור לגרעון. במצב זה הבטחת השבת חילוף החומרים למצב תקין יותר ואידיאלי יהיה נכון. הגרעון הבא שתכנס אליו אכן ישפיע ויגרום לך לרדת באחוז שומן.

• פותח/ת השרשור
אהלן,

5 חודשים הם זמן די רב להיות בחיטוב, חרף ההפסקות.
גם באם אתה מבצע העמסות (או ביצעת), המטאבוליזם בגוף נשחק בצורה כלשהי
לא אחת, ובקרה שלך, הייתי ממליץ לשקול 1 מבין 2 האפשרויות הבאות:
1. המשך חיטוב בצורה עדינה יותר, בדיוק כפי שתיארת. באם איכות ההתקדמות תמשיך להיות טובה ואתה מצליח לרדת בעוד א.ש בתקופה ריאלית (נאמר חודש סך-הכל לתהליך), הרי שהיה שווה להמשיך את החיטוב.
2. באם לא הצלחת, אי שכנראה הגוף מאותת למצוקה. צריך לדעת מתי לקחת "צעד אחורה" - להיכנס לנייטרלי אמיתי למשך תקופה של חודש, לפחות ולאחריה לחזור לגרעון. במצב זה הבטחת השבת חילוף החומרים למצב תקין יותר ואידיאלי יהיה נכון. הגרעון הבא שתכנס אליו אכן ישפיע ויגרום לך לרדת באחוז שומן.

הבנתי.נותר לי שבוע + עם הקלן ולאחר שאסיים איתו מניח שאעשה שינוי לגירעון קטן מאד עם מעט פחמימה על גבול הנייטרלי,עכשיו תאורטית כדי להמשיך ולרדת במשקל בזמן הקלן האם עליי להגדיל את הגירעון?

הבנתי.נותר לי שבוע + עם הקלן ולאחר שאסיים איתו מניח שאעשה שינוי לגירעון קטן מאד עם מעט פחמימה על גבול הנייטרלי,עכשיו תאורטית כדי להמשיך ולרדת במשקל בזמן הקלן האם עליי להגדיל את הגירעון?
כל עוד אתה ממשי לרדת באיכות הרצויה, אין טעם לשנות את הגרעון, גם עם קלן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית