הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מוט עקום בסקוואט

m0stMuscular

משתמש קבוע
1,425
188
נק' מוניטין:
231
1,425
188
גיליתי שבסקוואט המוט אצלי נוטה שמאלה וכבר חודש שאני מנסה לתקן את זה ולא מצליח
שמתי לב שבכלוב במכון אצלי המוט מראש מונח עליו עקום (כאילו ה וו של צד שמאל יותר נמוך מה וו של צד ימין ) יכול להיות שזאת הסיבה לז שהמוט אצלי נוטה שמאלה בסקוואט ? להחליף מכון ?

לא
לא.

מה שכן אולי הרצפה עקומה ובגלל זה נראה לך שהמוט יושב עקום על הכלוב וזו בעיה ואז הלא השני מתחלף בכן.
וכדאי שמהר,מניסיון.

• פותח/ת השרשור
לא
לא.

מה שכן אולי הרצפה עקומה ובגלל זה נראה לך שהמוט יושב עקום על הכלוב וזו בעיה ואז הלא השני מתחלף בכן.
וכדאי שמהר,מניסיון.
הרצפה סבבה יש לי עין מאוד סימטרית שמבחינה בדברים
תכלס הפתרון שבנתיים נראה לי הכי אפשרי לבעיה זה להוריד את מרפק ימין שיהיה יותר נמוך משמאל ואז המוט יחסית יותר ישר

הרצפה סבבה יש לי עין מאוד סימטרית שמבחינה בדברים
תכלס הפתרון שבנתיים נראה לי הכי אפשרי לבעיה זה להוריד את מרפק ימין שיהיה יותר נמוך משמאל ואז המוט יחסית יותר ישר
תבדוק עם פלס גם אני הייתי גיבור ..

• פותח/ת השרשור
תבדוק עם פלס גם אני הייתי גיבור ..
הרצפה אצלך במכון הייתה עקומה ? ובגלל זה המוט נטה אצלך לצד מסויים בסקוואט ?
אני יגיד לך למה אני חושב שלא , פעם התאמן אצלי במכון ליפטר ממש חזק עם סקוואט בסביבות ה 250 קג והוא לא התלונן

מגיב כדי לעקוב...
וכמו שאתה יודע יש לי בעיה דומה לשלך. מה שאני עושה זה מוריד את מרפק ימין לגובה של השמאלי. בחלק מהחזרות המוט עדיין קצת עקום אבל יותר טוב מפעם.

• פותח/ת השרשור
חקרתי קצת בפורום של ריפטו על הבעיה ובפורום של T NATION - הצרתי עמידה ושמתי לב שאני נכנס בדיוק באמצע המוט (עד עכשיו המוט נטה שמאלה בגלל שלא נכנסתי בול באמצע המוט עקב בעיית גמישות בכתף שמאל שנגרמה בעקבות פציעה רצינית שהייתה לי בכתף מנפילה עליה)

נראה לי שהבעיה הסתדרה - המוט אפילו עכשיו נוטה לפעמים לצד השני מה שאומר שזה נטו היה תלוי בהתמקמות שלי מתחת למוט

מרגיש מעט לא יציב עם העמידה היותר צרה אבל אני אתרגל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית