הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה סקיני פאט מסיים SS אחרי 3 חודשים.

פינוקיו

משתמש פעיל
659
48
נק' מוניטין:
112
659
48
סיכום SS מההתחלה עד הסוף-
3 חודשים של לא מעט טעויות ומעט אוכל בשביל לא לעלות הרבה באחוזי שומן(400 מעל הניטרלי)
תמונות של תחילת SS במשקל גוף 64 ומידה ג'ינס 30
משקלים אז היו : סקוואט 60 קילו. בנץ' 55 קילו דדליפט 65 קילו פרס 40 קילו. מתח משקל גוף של 64 עם תוספת 1.5 קילו.

10579162_10206117028063939_1459246958_n.jpg

12324918_10206117028343946_306407986_n.jpg

סיום SS אחרי 3 חודשים : משקל גוף 70.5(עלייה של 1.8 קילו בחודש כנראה אכלתי קצת יותר מ400 או בגלל שהעלייה הראשונית הייתה של נוזלים) ומידה בג'ינס 31.
סקוואט 102.5 קילו. לחיצת חזה 70 קילו. פרס 48 קילו. דדליפט 105 קילו. צ'ין אפ 16 קילו + משקל גוף 70.

13672448_10207064877479582_670522627_n.jpg

13672242_10207064883519733_465720546_n.jpg

13819725_10207064890679912_1571867762_n.jpg

האמת שלא צילמתי רגליים, אבל יכול להגיד שהם עלו בהיקף של 2-3 סנטימטר.
גב פשוט לא היה מי שיצלם.
ולפני שתגידו לי להמשיך SS כי המשקלים עדיין נמוכים: אז כבר מראש יגיד לכם שהפסקתי להתקדם בגלל הפלוס הנמוך יחסית שאני אוכל בו.
ושניסיתי לעשות SS עם פלוס 700 ויותר צברתי הרבה יותר שומן. רמז : הייתי במשקל 70 כבר מידה 32 בג'ינס ובמשקל 74 כבר הייתי במידה 33-34 בג'ינס
.
חושב שהלינארית זאת התכנית האופטימלית בשבילי כרגע.
אני יודע שבעלייה של 6 קילו אי אפשר לראות הרבה שינויים, אבל אני יודע שמתאמן מתחיל אמור לראות את התוצאות הכי מהירות.
מה חושבים?

נערך לאחרונה:
איזה תוצאות ציפיתה לראות אחרי 3 חודשים בדיוק? .ותן לי להבין אתה חושב שבלינארית,שזאת תוכנית למתאמנים יותר מתקדמים, תוכל לאכול פחות מאשר ב ss - למתאמן מתחיל?!
חוץ מזה, עניתה לעצמך כשאמרת שהמשקלים נמוכים עדיין. תמשיך ב ss ותפסיק לפחד להשמין. כל עוד אתה מתקדם למה שתחליף תוכנית?

• פותח/ת השרשור
איזה תוצאות ציפיתה לראות אחרי 3 חודשים בדיוק?
כולם מדברים על זה שהמתאמן המתחיל רואה את התוצאות הכי מהירות, לפי התגובה שלך כנראה שלא התקדמתי בגרוש, סבבה מקבל את הדעה...

.ותן לי להבין אתה חושב שבלינארית,שזאת תוכנית למתאמנים יותר מתקדמים, תוכל לאכול פחות מאשר ב ss - למתאמן מתחיל?!
כרגע תקוע על 102.5 3 אימונים ברצף עם אימון התאוששות באמצע השבוע.
לפני זה הייתי תקוע ב100 קילו 2 אימונים ברצף.
אז יכול להיות שריסט יעזור לי להשתפר עוד 5 קילו אבל כנראה שלא יותר במתכונת ובתזונה הזאת.
ותתפלא כבר שיניתי את מתכונת הלחיצות למתכונת דומה ללינארית והתקדמתי יותר טוב שהתזונה שלי נשארה זהה.

חוץ מזה, עניתה לעצמך כשאמרת שהמשקלים נמוכים עדיין. תמשיך ב ss ותפסיק לפחד להשמין. כל עוד אתה מתקדם למה שתחליף תוכנית?
רשמתי למעלה שכבר לא מתקדם בסקוואט. המתכונת של הלחיצות גם ככה כבר שיניתי לפניי שבועיים+ תרגילי עזר ובנתיים מרוצה מההתקדמות שם.
אז או שימשיך עם המתכונת או שיחליף למתכונת של הלינארית זה לא כזה ישנה.
אבל הרעיון הכללי שאני לוקח בחשבון שההתקדמות תיהיה פחות מהירה עקב התזונה הדקדקנית הזאת.
בתכנית הקודמת שכן ייסמתי את הרעיון של "לאכול יותר" עליתי מלא באחוזי שומן ככה שאת ההמלצה הזאת אולי אתה יכול להמליץ למישהו אחר לא לי.

אתה אוכל מספיק חלבון?
1.8-2 גרם על כל קילו מהגוף 500 מעל הניטרלי זה סביר לא?
גם ב6 קילו האלה לא הרגשתי שעליתי באחוזי שומן אבל אפשר להגיד שהויזואליות האמיתית הגיעה לעכוז,הארבע ראשי וההאמסטרינג.

אתה טועה ידידי ממש לא התכוונתי שאין תוצאות אבל כן התכוונתי שתוך 3 חודשים לא תראה משהו משמעותי עם משקלים כאלה. כשאומרים שמתאמן מתחיל יכול להתקדם מהר יותר, הכוונה לא רק למאסת שריר אלא גם למערכת העצבית. מאסת שריר תבוא קצת יותר מאוחר (תלוי כמובן בגנטיקה).

• פותח/ת השרשור
עוד דוגמא של כשל בביצוע התוכנית.
אשמח אם תעקוב אחרי הלוג שלי ותגיד לי מה לא ביצעתי טוב בתכנית?
חוץ מהעניין התזונתי שלקחתי בחשבון שטיפה יעקב את ההתקדמות.
ישנתי טוב, נחתי בין סטים טוב ,התמדתי והגעתי למכון 3 פעמים,אכלתי מספיק חלבונים.
נתקעתי בדדליפט כמה פעמים עקב טכניקה לקויה.
לחיצת חזה היו כמה פעמים שקפצתי הרבה במשקל לכן גם נתקעתי.
פרס גם נתקעתי הרבה במהלך ה3 חודשים אחרי 2 ריסטים.
אז בוא נאמר שאם היייתי חוזר אחורה בנקודת הזמן עם הניסיון שצברתי אני אולי עם 110 סקוואט, 115 דדליפט,פרס 50, לחיצת חזה 80 . אבל כנראה שלא יותר מזה, כנראה מבחינה גנטית אני לא הבחור החזק הזה שתמיד ראית במכון והתפעלת מההתקדמות שלו.

נקודת ההתחלה שלך היא הכי קשה להתקדמות. סך הכל התקדמת יפה במשקלי עבודה אבל כנראה שלא נדרש פלוס קלורי כזה לצורך כך.
לדעתי הלינארית תתאים לך לחודשים הקרובים.
אני מציע לך לקבל הדרכה לגבי הטכניקה יכול להיות שזה מה שתוקע אותך.
עוד דוגמא של כשל בביצוע התוכנית.
לא הבנתי למה התכוונת.

התכוונתי לזה שבן אדם שעושה את התוכנית 3 חודשים לא עולה רק 40 קילו בסקוואט, אלא אם כן הוא לא עשה אותה טוב.

כנראה מבחינה גנטית אני לא הבחור החזק הזה שתמיד ראית במכון והתפעלת מההתקדמות שלו
איך הגעת למסקנה הזאת? ולמה אתה חושב שאתה לא יכול להיות הבחור החזק שאפשר להתפעל מההתקדמות שלו?

• פותח/ת השרשור
איך הגעת למסקנה הזאת? ולמה אתה חושב שאתה לא יכול להיות הבחור החזק שאפשר להתפעל מההתקדמות שלו?
שאם נתקעתי ב102.5 סקוואט כבר 3 אימונים ברצף זה אומר שעם ריסטים ועוד מניפולציות של תוכניות אחרות כנראה ש120 קילו יהיה השיא שלי,אלא אם כן יעלה במשקל גוף, אבל גם אז אני חושב שבחיטוב אני יצנח למשקלים נמוכים.
כבר ראיתי אנשים שמסיימים SS על 140 קילו במשקל גוף דומה לשלי.

שאם נתקעתי ב102.5 סקוואט כבר 3 אימונים ברצף זה אומר שעם ריסטים ועוד מניפולציות של תוכניות אחרות כנראה ש120 קילו יהיה השיא שלי,אלא אם כן יעלה במשקל גוף, אבל גם אז אני חושב שבחיטוב אני יצנח למשקלים נמוכים.
כבר ראיתי אנשים שמסיימים SS על 140 קילו במשקל גוף דומה לשלי.
קשקוש.
התחלתי SS עם 60 קג סקוואט ואחרי חודשיים הגעתי ל 95 קג כי התאמנתי כמו ליצן. (ועוד עם 2 ריסטים)
ברגע שהתחלתי לעבוד כמו שצריך ולעבוד על הטכניקה, התקדמתי משמעותית בתרגיל.

תעבוד על הטכניקה, אני מהמר שהיא לוקה בחסר.
אין שום סיבה שבפלוס קלורי של 500 ושינה טובה לא תסיים את התוכנית עם 140 קג סקוואט לאחר 3 חודשים.

• פותח/ת השרשור
קשקוש.
התחלתי SS עם 60 קג סקוואט ואחרי חודשיים הגעתי ל 95 קג כי התאמנתי כמו ליצן. (ועוד עם 2 ריסטים)
ברגע שהתחלתי לעבוד כמו שצריך ולעבוד על הטכניקה, התקדמתי משמעותית בתרגיל.
ומה המשקל גוף שלך היום, והמשקלים של הלחיצת חזה,פרס,הסקוואט והדדליפט?
וכמה זמן כבר מתאמן?

ומה המשקל גוף שלך היום, והמשקלים של הלחיצת חזה,פרס,הסקוואט והדדליפט?
וכמה זמן כבר מתאמן?
זה לא רלוונטי לנושא.. כי רציתי להבהיר טענה, אבל אוקיי.
מ.ג 85 היום.
אני בחיטוב כבר 3 וחצי חודשים אז משקלי העבודה משתנים.. ואני לא יודע בדיוק איפה אני עומד.
באפריל יצאתי לחיטוב עם המשקלים הבאים-
סקוואט 135x3, דדליפט 162.5x3, לחיצת חזה 115x2 ופרס 80 לחזרה.

הפסקתי להתאמן כמו ליצן לפני שנה.
בפברואר חזרתי לעשות סקוואט אחרי פציעה של כמה חודשים, והגעתי מ 60 ל 135x3 במתכונת מאולתרת של התקדמות דו שבועית.
ב SS הפוטנציאל להגיע למשקלים גבוהים מזה כשעובדים נכון הוא הרבה יותר גבוה.

כל ההתקדמות שלי עד כה מתועדת בלוג.

התכוונתי לזה שבן אדם שעושה את התוכנית 3 חודשים לא עולה רק 40 קילו בסקוואט, אלא אם כן הוא לא עשה אותה טוב.
אני אסתכן לחלוק על ריפטו. אבל אני לא חושב שסקווט 60 זה נקודת התחלה טובה ל ss עם תוספת 5 קילו בחודש בעיקר לשחיפים.

אני אסתכן לחלוק על ריפטו. אבל אני לא חושב שסקווט 60 זה נקודת התחלה טובה ל ss עם תוספת 5 קילו בחודש בעיקר לשחיפים.
למה ההתייחסות ספציפית ל 60 קג כמשקל התחלתי ?
ומה היית מציע לשחיף שמתחיל עם 60? כך או כך הוא צריך לאכול ולהתקדם בתרגיל.

קודם כל, כל הכבוד על ההתקדמות. זה לא ברור מאליו ו3 חודשים לעשות אותו דבר יכול להיות משעמם ומה שלא. הוספת מסה יפה ומשקל על המוט בצורה טובה. לא מיצית את ss אבל בתור אחד שעשה מהתוכנית שטויות לגמרי, אומר לך שהעולם לא יקרוס אם לא תמשיך
אתה יכול לעבור בשקט לבילדינג אן טקסס אם אתה רוצה לצבור קצת מסת שריר וכח מעניין אותך
אל תחשוב על גנטיקה או על ואטבר זה שטויות
ואל תקשיב לאנשים שמנסים להוריד אותך (אלכס ..)
תתקדם בקצב שלך

המשפט שלך לא ברור, אבל איך מה שאתה חושב קשור לאם הוא עשה את התוכנית או לא?

המשפט שלך לא ברור, אבל איך מה שאתה חושב קשור לאם הוא עשה את התוכנית או לא?
אין ויכוח שהוא לא עמד ביעדים של התוכנית, כי אחרת הוא היה עולה 45 קילו ב 3 שבועות.
אני מתכוון שממשקל של 60 קילו לעלות 5 קילו באימון זה די הרבה ולדעתי לא כל כך ישים למי ששוקל באזור60 קילו.
@White Walker אני הייתי עולה ב 2.5 קילו בכל אימון ונותן דגש על טכניקה על חשבון עליה במשקלי עבודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית