הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כפות רגליים בסקוואט

Dumbbell

משתמש פעיל
480
6
נק' מוניטין:
732
480
6
שמתי לב שבסקוואט הכפות רגליים שלי עוברות בהרבה את ה30 מעלות וניסיתי ללא משקל ואני לא יכול לרדת שהרגליים ב30 מעלות אלא הרבה יותר גם כשאני עושה עמידה רחבה
זה משנה? אפשר לתקן את זה איכשהו כי ב30 מעלות אני עושה בקושי רבע סקוואט (ללא משקל)

נערך לאחרונה:
גם אני צריך להפנות החוצה יותר מ30 מעלות ואני די גמיש בסה"כ, תעשה מה שאתה צריך בשביל לרדת כמו שצריך.

• פותח/ת השרשור
גם אני צריך להפנות החוצה יותר מ30 מעלות ואני די גמיש בסה"כ, תעשה מה שאתה צריך בשביל לרדת כמו שצריך.
גם אם זה בהרבה יותר? כי הסקוואט הוא כבר סומו סקוואט
ויכול להיות שאני עובד עם פחות משקל ממה שהייתי יכול בסקוואט צר בגלל שזה סומו סקוואט?

הסומו סקוואט קשור למרחק בין הרגליים בעמידה ז"א לפיסוק בינהם. ולא להטיית כפות הרגליים.

גם אם זה בהרבה יותר? כי הסקוואט הוא כבר סומו סקוואט
ויכול להיות שאני עובד עם פחות משקל ממה שהייתי יכול בסקוואט צר בגלל שזה סומו סקוואט?

כמו שענו לך כבר, סומו מדבר על עמידה רחבה, אין קשר (לא קשר ישיר לפחות, זה נכון שבעמידה רחבה יותר גם כפות הרגליים יהיו בד"כ מופנות החוצה בזוית גדולה יותר) לזוית כף הרגל.

בסקוואט רחב רוב האנשים ירימו יותר משקל, אבל זה תלוי גם בעוד גורמים.

• פותח/ת השרשור
תודה על העזרה. ועוד שאלה אחרונה ודי טיפשית, ההפניה הדי מוגזמת של כפות הרגליים
החוצה עלולה לגרום לפציעה? כי כבר טחנו לי על זה בחד"כ ואין לי סימוכין להביא להם.

בהנחה והברך הולכת יחד איתן, אני לא רואה סיבה לבעיה, כמו שאמרתי לך, גם אני עושה את זה (כבר לא מעט זמן). כמה זאת הפניה מוגזמת? שים תמונה.

• פותח/ת השרשור
בהנחה והברך הולכת יחד איתן, אני לא רואה סיבה לבעיה, כמו שאמרתי לך, גם אני עושה את זה (כבר לא מעט זמן). כמה זאת הפניה מוגזמת? שים תמונה.
עכשיו אני אצלם סתם בבית את הזוית. דקה אני מעלה

תודה על העזרה. ועוד שאלה אחרונה ודי טיפשית, ההפניה הדי מוגזמת של כפות הרגליים
החוצה עלולה לגרום לפציעה? כי כבר טחנו לי על זה בחד"כ ואין לי סימוכין להביא להם.

למיטב ידיעתי פינגווינים אובחנו ללא בעיות ברכיים.

כמה מוגזם זה?

• פותח/ת השרשור
2as3dt.jpg

הינה זה הכי מוגזם שאני מגיע אליו

אם זה נוח לך והברך הולכת יחד עם כפות הרגליים זה נראה בסדר. אתה מצליח לרדת ככה נמוך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית