נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
בדיוק.שום אירובי לא ישנה לי את צורת הכרס
משפר זרימת הדם, סיבולת לב ריאה, משפר את המערכת החיסונית..... לא חסרים יתרונותאז אין שום תועלת שאני אוסיף אירובי בתקופת המאסה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בדיוק.שום אירובי לא ישנה לי את צורת הכרס
משפר זרימת הדם, סיבולת לב ריאה, משפר את המערכת החיסונית..... לא חסרים יתרונותאז אין שום תועלת שאני אוסיף אירובי בתקופת המאסה?
תשאל את יוסי.. הוא בטח יודע 🤡דיקלום משפטי בילדרים הפך למיינסטרים... פעם היה מדע, איפה הוא היום?
אני פשוט צריך להגיע ליד 50 ואז יקשיבו לי ברצינותתשאל את יוסי.. הוא בטח יודע 🤡
מה אתה משחק אותה.. עוד טיפה אתה שם 😛אני פשוט צריך להגיע ליד 50 ואז יקשיבו לי ברצינות
שמיים וארץ. דרך ארוכה, אבל מקווה להגיע ✌️מה אתה משחק אותה.. עוד טיפה אתה שם 😛
כל אחד שואף למטרה אחרת, אני עוקב אחרי ספורטאים מפורסמיםאתה טועה ומטעה.. מה הקשר אירובי? הבחור כנראה מתאמן לא נכון זה הכל. אירובי יכול רק לפגוע לו בהתאוששות ובמשקלי עבודה וחבל.
Smorez:תפרסם את תוכנית האימונים שלך ותפריט תזונה.
אז איזה טיפים אתה מציע לעליה נקיה חוץ מתזונה,אני אישית קורה לי דבר כזה, אני אוכל נקי משקיע באימונים כל הגוף גודל ויחסית באיכות טובה אבל רק איזור הבטן לא מתחטב וזה מוזר מאוד.אין קשר בין ביצוע אירובי לאיכות העלייה במאסה. זה יותר קשור בתזונה וגנטיקה באופן כללי.
אירובי כשלעצמו חשוב מסיבות רבות אחרות
עליה "נקייה" או "מלוכלכת" הוא מושג יחסי.
במבחן התוצאה האמיתי יתברר אם המאסה הייתה טובה למול סוף החיטוב הבא שיבצע, וכמובן בהנחה שהחיטוב יהיה אידאלי. כך אפשר לדעת כמה מאסת שריר נקייה נצברה בתקופה של מחזור מאסה וחיטוב שלם.
כי זה:כל אחד שואף למטרה אחרת, אני עוקב אחרי ספורטאים מפורסמים
אז איזה טיפים אתה מציע לעליה נקיה חוץ מתזונה,אני אישית קורה לי דבר כזה, אני אוכל נקי משקיע באימונים כל הגוף גודל ויחסית באיכות טובה אבל רק איזור הבטן לא מתחטב וזה מוזר מאוד.
כל אחד שואף למטרה אחרת, אני עוקב אחרי ספורטאים מפורסמים
אז איזה טיפים אתה מציע לעליה נקיה חוץ מתזונה,אני אישית קורה לי דבר כזה, אני אוכל נקי משקיע באימונים כל הגוף גודל ויחסית באיכות טובה אבל רק איזור הבטן לא מתחטב וזה מוזר מאוד.
אני יסביר לך איך זה קשור, שהם עושים אירובי כחלק קבוע מתוכנית האימונים שלהם גם שהם במסה ובכל זאת הם גודלים בצורה נקייה יחסית, גם הם התחילו מאפס והיו אנשים רגילים להזכיר לךמה הקשר ספורטאים מפורסמים לא הבנתי ואיך לעזאזל אתה משווה אותם לבן אדם רגיל שבסך הכל רוצה לעלות במאסת שריר?!
כן זה באמת מעצבן שעושים את כל מה שצריך לעשות ובכל זאת אין תוצאה, בכל אופן תודה על ההסבר יאו זה כלכך מעצבן לראות אנשים עם קוביות בולטות כמו לא יודע מה ובקושי עושים בטן ולא אוכלים נקי ואנחנו אלה שמקיעים כלכך אין תוצאה,מה שיותר מעצבן זה שיש לי חבר שלא מתאמן בכלל התחיל להתאמן לא מזמן לפני חודשיים שלוש הוא לקח סייקל של טרן ופתאום יש לו 8 קוביות זה היה כלכך מעצבן לראות תזה חחכי זה:
א. עניין גנטי
ב. עניין פסיכולוגי - הרבה "סובלים" מנחיתות באיזור הבטן. קל לקחת את הבטן ולהוציא עליה את הזעם בהיותה איזור "מעצבן" שלא מתחטב באופן שבו אתה חושב שצריך
בד"כ סעיף ב' משמעותי יותר בהשפעתו על הפרט מאשר איך שהדברים מתנהלים בפועל
ככל שאחוז השומן גבוה יותר, אזי פונטיצאל העליה בשריר קטן, אבל זה ממש לא אומר שלא ניתן לעלות יותר שריר מאשר שומן למרות המצב.אולי בשבילכם זה זה קשקושים של בלדרים , אבל זה שיטות שעובדות ... אי אפשר לעלות כל הזמן במשקל ולעלות מבת שריר , אחרי עלייה כזאת של 12 קילו ואחוז שומן שלו עכשיו , מכאן יעלה יותר שומן מאשר שריר ( סביר להניח ) .
לגבי הקרדיו לא הבנתי את הבעיה לגבי זה ... בכל יעוץ אחר במקומות אחרים ממליצים לעשות קרדיו ... מה שחשוב זה התוצאות בסופו של יום .
אני פשוט צריך להגיע ליד 50 ואז יקשיבו לי ברצינות
לגבי ה- 2 שורות הראשונות שלך..אם כך אתה היית ממליץ להתחיל מסה מ -10% שומן ולחזור לחיטוב ב -15% ולהישאר בכל מחזור מאסה/חיטוב בטווח הזה (10%-15%) על פני נניח 12%-18% ? או שזה זניח?ככל שאחוז השומן גבוה יותר, אזי פונטיצאל העליה בשריר קטן, אבל זה ממש לא אומר שלא ניתן לעלות יותר שריר מאשר שומן למרות המצב.
זה רק יהיה קשה יותר ופחות ריאלי.
שוב, לגבי אירובי - אין קשר ישיר בינו (סוג האירובי, עצימות, נפח, תוכנית אירובי וכד') לבין עליה "נקייה" במאסה. אין-אין-אין!
אירובי יכול לעזור בניוד חומצות שומן אל מחוץ לתאים (כמו בדיוק שאימון אנ-אירובי יעשה), אך רק בהינתן מאזן קלורי שלילי (או נייטרלי, במקרים ממש חריגים ומסויימים), יהיה אפשר "לשרוף" שומן.
במאסה, בהינתן פלוס קלורי חיובי, אף אירובי לא יעזור לשריפת שומן, למה? שוב - תזונה.
כל מה שמייחסים לאירובי בפאן של שריפת שומן הוא אך ורק נגזרת של תוכנית אימונים ותזונה כוללים, ולא כפרט משל עצמו.
כמובן ואני מדגיש שוב, כמו שהדגשתי באינסוף פעמים כאן בפורום - אירובי חשוב לביצוע במידה מתונה ומספקת, כזו שלא פוגעת בהתאוששות, מסיבות רבות אחרות.
הטווחים הם לא כלל אצבע, ונתונים לגנטיקה והעדפה אישית. באופן די כללי ולרוב, התחלת מאסה בא.ש נמוך יותר תהיה עדיפה. כנ"ל חיטוב - כפונקציה של א.ש - נוח וקל יותר לחטב בא.ש נמוך יותר.לגבי ה- 2 שורות הראשונות שלך..אם כך אתה היית ממליץ להתחיל מסה מ -10% שומן ולחזור לחיטוב ב -15% ולהישאר בכל מחזור מאסה/חיטוב בטווח הזה (10%-15%) על פני נניח 12%-18% ? או שזה זניח?